(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Kósáné Nagy Judit Dátum: 2013-08-11 16:15:11
Bolláné. M. Ildikó írta ekkor: 2013-08-09 15:44:47
Kedves Zsuzsanna! A többiek nevében is köszönöm a válaszod! Láttam, hogy korábban már rákérdeztél a törölközőre...akkor azt nem kell vinnünk, lesz? Ti kértetek fél panziót, vagy vacsit? Azt olvastam róla, hogy nagy a választék, de kb mik vannak? A nagyfiam nagyon válogatós azért kérdezem. Szóval mennyire számítsunk az itthon ismert ételekre? Tészta, rizs, rántotthús, vagy natúrszelet szokott lenni? Esetleg leves, főzelék? Köszi szépen, ha válaszolsz!
Kedves Ildikó! Mi (a családom és Én) most érkeztünk haza Lanternáról! Nagyon kellemes hely. A törölközőre vonatkozó kérdésedre válaszolva: minden ágyra be van készítve egy nagyobb fürdőlepedő és egy kisebb kéztörlő, amit pénteken cserélnek, ha jelzed azzal, hogy a fürdőszobában a földre dobod a már nem használtakat. A félpanzió nagyon megéri, mert nagyon finoman főznek és korlátlan az italfogyasztás mellé. Kemencében sült pizza folyamatosan van a vacsorán, valamint tésztaféle is van minden este pl. bolognai. Általában két halas étel van minden este. De volt resztelt máj vagy bőrös csemege sertéssült párolt káposztával. Néhány ár, hogy miért éri meg a vacsora mindenképpen. 1 bagett 9,90Kn ; egy hotdog 20Kn ; fél grillcsirke 39 Kn; a sör egyárban van az ásványvízzel, ami az üzletben 6Kn; akciósan a Kauflandban eg 2 literes 19Kn (1Kn kb. 40 Ft) A napágyakért (25Kn/nap) napernyővel (35Kn/nap) fizetni kell napi bérleti díjat. Remélem tudtam segíteni. Üdvözlettel egy utas aki jövőre is itt szeretne nyaralni.
Serendipity Dátum: 2013-08-10 22:37:09
Kedves GT! Érdeklődni szeretnék, hogy van-e lehetőség az apartman telep környékén autóbérlésre, és ha igen, akkor árban kb mennyivel számoljunk /nap? Köszönöm szépen!
Bolláné. M. Ildikó Dátum: 2013-08-09 15:44:47
Kedves Zsuzsanna! A többiek nevében is köszönöm a válaszod! Láttam, hogy korábban már rákérdeztél a törölközőre...akkor azt nem kell vinnünk, lesz? Ti kértetek fél panziót, vagy vacsit? Azt olvastam róla, hogy nagy a választék, de kb mik vannak? A nagyfiam nagyon válogatós azért kérdezem. Szóval mennyire számítsunk az itthon ismert ételekre? Tészta, rizs, rántotthús, vagy natúrszelet szokott lenni? Esetleg leves, főzelék? Köszi szépen, ha válaszolsz!
Dátum: 2013-08-09 08:19:53
Hajdu Dorottya írta ekkor: 2013-08-05 19:16:13
Kedves Fórumozók! Olyan kérdésem lenne, hogy napernyőt érdemes-e vinni? Illetve az apartmantelepről feltett képeken látható napágyak használata ingyenes-e vagy fizetni kell érte? szükséges vízi cipőt használni a tengerben? Köszönöm a válaszokat! ;)
Mi idén voltunk először július végén a Lanternán. Vittünk napernyőt és érdemes is volt, mert minden nap használtuk. Praktikus vinni hozzá olyan műanyag talpat, amibe vizet lehet engedni, mert kavicsos part lévén szinte lehetetlen "leszúrni" a földbe a napernyőt és nem nagyon lehet mihez letámasztani. A napágyak nem ingyenesek, fizetni kell érte - abban azonban nem tudok segíteni, hogy mennyibe kerülnek naponta. Vízi cipőt is érdemes vinni, mert vannak tengeri sünök, bár többen voltak a parton anélkül is, de én azt a bátrabbaknak ajánlom csak. Remélem segített a válaszom és jó nyaralást/pihenést előre is! Amúgy minden tökéletesen megfelel a katalógusban szereplőknek és nekünk annyira megtetszett, hogy biztos visszamegyünk még ha lehetőség lesz rá... smile
Hajdu Dorottya Dátum: 2013-08-05 19:16:13
Kedves Fórumozók! Olyan kérdésem lenne, hogy napernyőt érdemes-e vinni? Illetve az apartmantelepről feltett képeken látható napágyak használata ingyenes-e vagy fizetni kell érte? szükséges vízi cipőt használni a tengerben? Köszönöm a válaszokat! ;)