(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Dátum: 2013-07-20 16:53:56
Bíró Magdolna írta ekkor: 2013-07-17 15:06:02
Kedves Ákos!Érdeklődni szeretnék a fakultatív programok mennyibe kerülnek,ha euróban fizetünk.Augusztusban megyünk,tervezzük a kirándulásokat,jó lenne tudni,hogy mennyi eurót vigyünk.Szinte minden kirándulás érdekel minket.Tavaly egy napot voltunk nálatok strandolni,majd Törökországban Kusadasin összefutottunk,ott biztattál minket,hogy menjünk le egy hétre Porecsbe,mert sok szép helyet fogsz nekünk megmutatni.Eldöntöttük,megyünk.Már nagyon várjuk,olvasgatjuk a fórumot,de a kérdésünkre nem találtam meg a választ.Köszönöm
Kedves Magdolna! Fakultatív kirándulásaink árai a következőek: Plitvicei tavak 460 Kn, Velence, 400 Kn, Isztriai körút 200 Kn, Fish Picnic 200 Kn, Porec by night 60 Kn. Az euro-s árak az árfolyamtól függenek, kb 7.3 az átváltási arány. Sok szeretettel várunk Lanternán! Üdv, Porec Team
Varga Tímea Dátum: 2013-07-19 15:30:29
Bolláné. M. Ildikó írta ekkor: 2013-07-18 22:09:43
Érdeklődnék, hogy másfél éves kislányomnak kérhető-e babaágy, ill. az mennyibe kerül? Valamint van-e olyan fakultatív program, ami kisgyerekekkel (másfél és 4 évesek) is kivitelezhető? (nyilván a Plitvicei-tavak és Velence nekik még fárasztó és unalmas lenne) Előre is köszönöm a választ!
Mi most jöttünk haza! A Plitvicei-tavaknál voltunk ott sokan voltak kisgyerekkel és babakocsival, igaz nem azok közül, akikkel mi utaztunk. Ez egy 8 km-es túra, az elején sietnünk kellett, azért, hogy mindent megtudjunk nézni és a nagyobb vízeséseket is lássuk, meg azért is mert 16:00-tól van az ebéd egy étteremben, amely nem közvetlenül a Nemzeti Parkon belül van, hanem a haza fele vezető úton. Voltunk még a Fish Pickniken, az egy hajós kirándulás, 2 helyen kötött ki a hajó (Rovinj és vissza fele Vrsar), mind a két helyen 1,5 óra szabad program volt, a második helyen volt lehetőség fürdésre. A hajón kaptuk az ebédet. Mind a két fakultatív programon lehetett választani, hogy ebédre halat vagy húst szeretnénk, sőt még a hajós kiránduláson volt vegetáriánus étel is. Mi ezen a kettőn voltunk, de tudom ajánlani mind a kettő fakultatív programot. Még annyit, hogy a plitvicei és velence kirándulásnál készítenek össze csomagot, ha befizettek félpanziós ellátásra, ezt a csomagot a kirándulás előtti este kell átvenni. (ez a reggeli és vacsora) Hát senki nem örült ezeknek a csomagoknak! Remélem ezekkel tudtam segíteni!
Bolláné. M. Ildikó Dátum: 2013-07-18 22:09:43
Érdeklődnék, hogy másfél éves kislányomnak kérhető-e babaágy, ill. az mennyibe kerül? Valamint van-e olyan fakultatív program, ami kisgyerekekkel (másfél és 4 évesek) is kivitelezhető? (nyilván a Plitvicei-tavak és Velence nekik még fárasztó és unalmas lenne) Előre is köszönöm a választ!
Bíró Magdolna Dátum: 2013-07-17 15:06:02
Kedves Ákos!Érdeklődni szeretnék a fakultatív programok mennyibe kerülnek,ha euróban fizetünk.Augusztusban megyünk,tervezzük a kirándulásokat,jó lenne tudni,hogy mennyi eurót vigyünk.Szinte minden kirándulás érdekel minket.Tavaly egy napot voltunk nálatok strandolni,majd Törökországban Kusadasin összefutottunk,ott biztattál minket,hogy menjünk le egy hétre Porecsbe,mert sok szép helyet fogsz nekünk megmutatni.Eldöntöttük,megyünk.Már nagyon várjuk,olvasgatjuk a fórumot,de a kérdésünkre nem találtam meg a választ.Köszönöm
Dátum: 2013-07-15 11:50:04
Homolai írta ekkor: 2013-07-13 09:01:50
Kedves Fórumozók, 08.06-tól leszünk a Branka apartmanházban. Kérdésem, hogy TV van-e az apartmanokban? Már sok mindent olvastam a felszereltségről, hosszabbítót, konyharuhát már előkészítettem. :) Köszönettel!
Kedves Homolai! A szobákban televízió sajnos nincs, de a recepció mellett lévő Zodiák nevű bárban van lehetőség meccsek és sportesemények követésére. Üdv, Porec Team