(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Dátum: 2012-08-15 08:39:50
Kedves Angelika!Igen van a közelben a Baredine nevű barlang. Nagyon szép, a belépő árát pontosan nem tudom de utána nézek és megírom!:) A pénznemet illetően van aki kunát van aki eurót hoz!Ha eurót hoz a váltó 7,4, tehát 1 euró 7,4 kuna.Remélem tudtam segíteni!Ha bármi kérdése van még írjon nyugodtan!Üdv.:Ákos
IGÓ ZOLTÁN Dátum: 2012-08-14 14:09:34
Kedves Grand Toursos Idegenvezető! Utazási irodából írok neked, aug. 28-án megy 3 utasom Lanternára. Azt kérdezik tőlem, hogy a fakultatív programokra össze szokott jönni a kellő létszám? Őket a Fish Picnic, az Isztria Körút és Brijuni-szigetek érdekelné. Várom válaszotok! Köszönettel: Karina
Hadobásné B.Angelika Dátum: 2012-08-12 18:56:46
Kedves Idegenvezetők és Fórumozók! Van Porec-től nem messze egy Baredine nevű barlang. Volt-e már ott valaki? Ha igen kérlek benneteket írjatok róla egy pár szót/milyen,mennyi a belépő stb/. Még egy kérdésem lenne:melyik pénznemet érdemesebb vinni kuna vagy euró? Előre is köszönöm. Angi
Dátum: 2012-08-09 15:33:29
Kedves Ferenc!Igen már kora reggel is van lehetőség bejönni az apartmantelepre. A központi recepcióra nem kell bemenni, hanem kb. már 11 órától a Branka apartmanház aljában van lehetőség a bejelentkezésre de nincs időhöz kötve, amikor szeretnétek. Ehhez szükséges az összes útlevél/személyiigazolvány illetve a voucher. Ekkor megkapjátok a szobakulcsot, de a takarításra várni kell. A hivatalos szobaelfoglalás 14-16 óra között van, de addig még lehet fürdeni, napozni! Remélem tudtam segíteni, ha bármi kérdés van még írj nyugodtan!Üdv.:Ákos
Bényei Ferenc Dátum: 2012-08-09 15:25:04
Kedves Ákos!Idén is benneteket választottunk,érdekelne kedden akár kora reggel is bemehetek az üdülő telepre? Gondolkodom az előző nap esti induláson.Üdv:Bényeiék Visegrádról!