(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Perge Zsuzsanna Dátum: 2012-07-26 12:34:54
Szia Ákos! Az lenne a kérdésem, hogy az apartmanokat érkezéskor hány órától lehet elfoglalni, illetve távozáskor hány óráig kell elhagyni? Előre is köszi: Zsuzsa
Fele Krisztián Dátum: 2012-07-25 12:03:06
Fele Krisztián írta ekkor: 2012-07-21 17:19:01
Sziasztok! Sajnos csak 1 napot tölthetünk el a tengerparton, de ez is több mint a semmi :) Mivel igen rövid az idő és ehhez mérten szeretnénk hasznosan eltölteni a napot, szeretném megkérdezni, hogy van-e értelme átmenni busszal vagy hajóval a városba? Visszaolvasva láttam, hogy 30-40 perc az út az üdülőtelepről, így számításaim szerint lenne egy kis idő szétnézni, beszerezni pár emléktárgyat a pancsolás mellett :) De javítsatok ki ha tévedek! :) Illetve mit érdemes megnézni a városban, mert akkor célirányosan mennénk :) Ilyen esetben végig kell-e várni az érkezéskor tartott tájékoztatót vagy mivel este úgyis jövünk vissza megkapjuk a buszindulási időpontot és mehetünk utunkra? :) Előre is köszönöm a választ. Szép nyarat, üdv!
Kedves Ákos és Gábor! Köszönjük a gyors és segítőkész eligazítást, sikerült megnézni a várost és fürdeni is tudtunk :) Gyönyörű volt minden, bár egy kis napsütés még elfért volna :) Emlékezetes nap marad számunkra! Ha minden jól megy egyszer még biztosan visszatérünk hosszabb időre is. További minden jót nektek! Üdv: Krisztián & Petra
Dr. Balogh Attila Dátum: 2012-07-25 08:13:13
Nagyné Szőts Anna írta ekkor: 2012-07-10 23:03:11
Nem kell vinni edényeket, van lábos, fazék, tányérok,poharak, evőeszköz....minden. Viszont ami nincs: tea-és kávéfőző, ill. mikrohullámú sütő. Legalábbis a mi apartmanunkban így volt, a konyharészben egy négylapos villanytűzhely van, azon főzőcskéztünk.
Tisztelt Grand Tours! Szeretném tudni, hogy a Lanterna üdülőtelepen van-e WIFI elérhetőség, mert az internetre sajnos a nyaralás közben is szükség van. Üdv:Dr. Balogh Attila
Szabó József Dátum: 2012-07-22 12:47:49
Kedves Ákos! Én először irok a fórumban, bár most voltunk ötödször a Lanterna üdülőtelepen, most 07.03-07.10 Branka. Több éven át jól esett, hogy ismerősként üdvözöltük egymást!i Sok "problémád" nem volt velünk, hiszen mi mindig autóval érkeztünk a nyaralásra, s a "fakultativ kirándulások" nagy részét autóval oldottuk meg. Ezért nem szoktunk sokat találkozni. Én már többször is úgy gondoltam, hogy máshol is lehetne nyaralni a tengerparton, de mindig a Grand Tours-nál és a Lanterna üdülülőtelepnél kötöttünk ki. Egyszerüen ez a hely tökéletes! Mi már nem vagyunk fiatalok, s az, hogy a fürdés kb. 40 méterre elérhető, az tökéletes. Minden, ami fontos, ott van a közelben! A Marina étterem is nagyon jó, bár mi mindig önellátók voltunk (de kipróbáltuk 1 este) . A közelben levő látnivalókat: Porecs,Rovinj,Pula, Limszki-fjord évről-évre felkerestük, mert mindig láttunk újat! Nem volt lehetőségem elköszönni tőled a távozáskor, egy nagyon szimpatikus, segitőkész, talpraesett idegenvezetőt ismertem meg benned! További szép nyarat kivánok, s lehet hogy 2013-ban is úgy köszönök neked, hogy "Megjött aSalgótarjáni különitmény"! Szia:Szabó József
Fele Krisztián Dátum: 2012-07-21 17:19:01
Sziasztok! Sajnos csak 1 napot tölthetünk el a tengerparton, de ez is több mint a semmi :) Mivel igen rövid az idő és ehhez mérten szeretnénk hasznosan eltölteni a napot, szeretném megkérdezni, hogy van-e értelme átmenni busszal vagy hajóval a városba? Visszaolvasva láttam, hogy 30-40 perc az út az üdülőtelepről, így számításaim szerint lenne egy kis idő szétnézni, beszerezni pár emléktárgyat a pancsolás mellett :) De javítsatok ki ha tévedek! :) Illetve mit érdemes megnézni a városban, mert akkor célirányosan mennénk :) Ilyen esetben végig kell-e várni az érkezéskor tartott tájékoztatót vagy mivel este úgyis jövünk vissza megkapjuk a buszindulási időpontot és mehetünk utunkra? :) Előre is köszönöm a választ. Szép nyarat, üdv!