(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Porecsen
Fórum bejegyzései

Dékányné Bodnár Tímea Dátum: 2010-06-22 08:42:25
Kedves Viki és Kata! Mi múlthéten voltunk, így elég friss árakról tudok nektek beszámolni. Az autópályadíjak tavalytól nem változtak (egyszer fizettünk 36 Kn-t, majd 60Kn-t az ucka alagútért pedig 28Kn-t). Ahogy Viki írta valóban a Konzumban minden nagyon jó áron van. Szerintem a pékáru sem volt drága: 700 gr-os kenyér 4,5 Kn, dinnye kilója 1,6 Kn, a felvágottak kicsit drágábbak, de nem vészes, 1600-2500 Ft. körül vannak, a tej annyi mint itthon, halat vettünk 1 kg-ot 24 Kn-ért. A strandmatrac, amit mi csak egyszerhasználatosnak szoktunk hívni 16 Kn volt, így szerintem nem érdemes cipelni. Búvárszemüveg 39 Kn volt, pipa 5-20 kn-ig. A sör annyi mint itthon, nagy választék van. A Konzumban (és a Plodine is nagyon jó) van lehetőség venni grillcsirkét (20 Kn) pizzaszeletet, ami elég nagy 10 Kn, sült oldalast stb. A fagyi a Lanternában 6 és 7 Kn, a városban 5 Kn. Porecban a bazáros utcában van két fagyizó (egymással szemben van, így nem lehet összetéveszteni), ahol zsonglőrködnek és dobálják a gombócokat, nagyon mókás, a gyerekeknek pinokkiónak díszítik ki a fagyit. Ha itt járunk, mi ezt soha nem hagyjuk ki. Az éttermek és a bazáros, valamint a bolt is a Lanterna területén 30-60 %-al drágább (ez egyébként a fagyi árán is látszik). Szerintem érdemesebb bemenni Porecba a nagyboltokba, ha vásárolni szeretnétek, de az éttermek is sokkal hangulatosabbak. Remélem, hogy tudtam segíteni! Jó nyaralást nektek!
Chmara Viktória Dátum: 2010-06-21 15:09:16
Szia Kata, hú hirtelen annyit kérzdeztél, nem is tudom hol kezdjem. :) A sportlehetőségekről nem sokat tudok, mivel mi nem próbáltunk semmi ilyesmit, de van bérlés, csak azt sem tudom mennyi. Napágy bérelhető,szigorúan felügyelik is, annak az árára sem emlékszem, de megfizethető. (mondjuk és mindig a sziklás részen napozok, ott meg jobb a földön, közvetlen a víznél:)) Gumimatracot, és más egyéb ilyen vízbe való cuccot mi a Konzum nevű áruházban vettünk, (Porecben van bent) potom pénzekért, pár száz ft pl egy gumimatrac, ami bent az apartmantelepen a háromszorosa. De úszógumitól kezdve labdáig minden van, és olcsón ott. Mi kb. 3 matracot lyukasztottunk ki egy hét alatt. :)) Robogóhoz szintén nem érte, mi egyénileg voltunk autóval, igy azzal kirándultunk össze-vissza. Kajában én mindenkinek az étteremben való félpanziós lehetőséget ajánlom, szerintem mindennél jobban megéri az árát, bőséges svédasztal reggelire és vacsorára, rengeteg féle kajával, és ingyen édességek meg italfogyasztás is vele jár (bor, sör, kávé, üditő). Ha tehetitek fizessétek be a félpanziót. Mi emelett szinte nem is költünk kajára, ami egyébként szerintem drága, főleg a pékáruk, felvágottak, italok stb. Ha Porecben jártok majd, (a belváros gyöngyörű, nem szabad kihagyni) ott lesznek kis éttermek, pizzázók, amik nem túl drágák, azt is ki lehet próbálni. Remélem segítettem. :)
HÉNYEL Kata Dátum: 2010-06-21 13:33:57
Köszi Viki a választ smile megfogalmazódtak még kérdések, hátha abban is tudsz segíteni. Strandfelszerelés vonatkozásában (matrac pl.) van bérlési lehetőség, milyen árakon, csak hogy kalkulálható legyen vigyünk, vagy béreljünk dilemma. Van a közelben sporttelep úgy olvastam, ahol lehet teniszezni és egyéb sportokat művelni, erről lehet-e többet tudni. Szükség van-e robogó bérléshez, vezetéshez jogsira? Mire va szükség motorcsónak bérléshez, milyen ár lenne kalkulálható? Érdemes- e valami kajcsit itthonról vinni,vagy az árak semmiben sem különböznek a nálunk megszokottól egyik termékkategóriában sem. Van-e olyan étterem, kajcsis hely, amit bátran ajánlotok. ...és persze mi az, amit semmiképpen se hagyjunk ki Köszi előre is a választ, persze más élményeit is szívesen olvasom, mindenki tapasztalata, élménye érdekes lehet. smile
Chmara Viktória Dátum: 2010-06-21 13:12:51
Szép napot Mindenkinek! Aki már volt kint egyénileg autóval, irhatna pár árakkal kapcsolatos információt, pl. autópálya-díjak hol tartanak, stb. Az benzin árakat nézegetem, úgy látom ott is eléggé a plafonon vannak.. Köszi.
Dékányné Bodnár Tímea Dátum: 2010-06-21 11:53:09
Kedves Ákos! Múlt héten nyaraltunk Porecen, sajnos úgy tűnik, hogy az apartmanban maradt egy könyv, ami nem saját példány. Megköszönném, ha eljuttatnátok valahogyan, ha ez nem nagy kérés. Esetleg elküldenéd a busszal az utazási irodának és ők feladnák postán (természetesen állom a postaköltséget!). A Daniela apartmanban szálltunk meg a 299-es szobában. Egyébként nagyon elégedettek voltunk mindennel és nagyon jól éreztük magunkat. Mindenért KÖSZÖNET!!!