Szia Kata, hú hirtelen annyit kérzdeztél, nem is tudom hol kezdjem. :)
A sportlehetőségekről nem sokat tudok, mivel mi nem próbáltunk semmi ilyesmit, de van bérlés, csak azt sem tudom mennyi. Napágy bérelhető,szigorúan felügyelik is, annak az árára sem emlékszem, de megfizethető. (mondjuk és mindig a sziklás részen napozok, ott meg jobb a földön, közvetlen a víznél:)) Gumimatracot, és más egyéb ilyen vízbe való cuccot mi a Konzum nevű áruházban vettünk, (Porecben van bent) potom pénzekért, pár száz ft pl egy gumimatrac, ami bent az apartmantelepen a háromszorosa. De úszógumitól kezdve labdáig minden van, és olcsón ott. Mi kb. 3 matracot lyukasztottunk ki egy hét alatt. :))
Robogóhoz szintén nem érte, mi egyénileg voltunk autóval, igy azzal kirándultunk össze-vissza.
Kajában én mindenkinek az étteremben való félpanziós lehetőséget ajánlom, szerintem mindennél jobban megéri az árát, bőséges svédasztal reggelire és vacsorára, rengeteg féle kajával, és ingyen édességek meg italfogyasztás is vele jár (bor, sör, kávé, üditő). Ha tehetitek fizessétek be a félpanziót. Mi emelett szinte nem is költünk kajára, ami egyébként szerintem drága, főleg a pékáruk, felvágottak, italok stb.
Ha Porecben jártok majd, (a belváros gyöngyörű, nem szabad kihagyni) ott lesznek kis éttermek, pizzázók, amik nem túl drágák, azt is ki lehet próbálni.
Remélem segítettem. :)