(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Mészáros Andrásné Dátum: 2011-08-22 15:22:46
Grand Kata írta ekkor: 2011-08-22 11:24:38
Szia Erzsébet! A Politis házról készült képeket meg tudod nézni a neten. Nagyon szép. A nyelvtudás nem fontos, mindenki elboldogul. A görögök nagyon kedvesek és segítőkészek. A fakultatív programok jók és remélem tetszeni fognak. Sok szép helyre viszem a vendégeket! A motortól viszont nagyon félek smile ! Sokkal többet megtudhattok ha eljöttök a Sithonia körútra, mintha egyedül vágtok neki. No majd meglátjátok és eldöntitek. smile smile Üdv.: Kata
Szia Kata! köszönöm hogy írtál,remélem hamarosan találkozunk! Néztem a fakultatív programokat és majd beszélünk róla!Nem kell félni a motortól mi itthon is motorozunk És tavaly be jártuk Zakynthos nagy részét motorral,biztos hogy meg egyezünk majd jó programokban,addig is üdv Erzsébet!
Marton Sarolta Dátum: 2011-08-22 11:27:47
Kedves Kata! Mi 08.30-as turnussal megyünk a Politis apartmanba, egyénileg utazunk. Kérdésünk,hogy hol tudunk találkozni illetve mi az apartman pontos címe. (GPS miatt) Üdv.Saci
Grand Kata Dátum: 2011-08-22 11:24:38
Mészáros Andrásné írta ekkor: 2011-08-19 14:05:17
Szia Krisztina! remélem igazad lesz és jó idő lesz! Szerintem egy busszal fogunk menni,melyik apartmanban lesztek?mi a Politiszben leszünk,nem tudok róla különösebben semmit.Beszéltek Angolul?mert mi sajnos nem.Tavaly Zakynthoson voltunk nagyon jó volt!Milyen terveitek vannak,fakultatív vagy egyéni?Néztünk néhányat a fakultatívból meg motorozni akarunk igy több helyre el tudunk menni.üdv Erzsébet!
Szia Erzsébet! A Politis házról készült képeket meg tudod nézni a neten. Nagyon szép. A nyelvtudás nem fontos, mindenki elboldogul. A görögök nagyon kedvesek és segítőkészek. A fakultatív programok jók és remélem tetszeni fognak. Sok szép helyre viszem a vendégeket! A motortól viszont nagyon félek smile ! Sokkal többet megtudhattok ha eljöttök a Sithonia körútra, mintha egyedül vágtok neki. No majd meglátjátok és eldöntitek. smile smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2011-08-22 11:20:20
Mészáros Andrásné írta ekkor: 2011-08-19 14:05:17
Szia Krisztina! remélem igazad lesz és jó idő lesz! Szerintem egy busszal fogunk menni,melyik apartmanban lesztek?mi a Politiszben leszünk,nem tudok róla különösebben semmit.Beszéltek Angolul?mert mi sajnos nem.Tavaly Zakynthoson voltunk nagyon jó volt!Milyen terveitek vannak,fakultatív vagy egyéni?Néztünk néhányat a fakultatívból meg motorozni akarunk igy több helyre el tudunk menni.üdv Erzsébet!
Minden kedves Vendégemnek én is azért szurkolok, hogy jó idő legyen. Jelenleg nincs benne hiány! Ezerrel süt a nap és meleg a tenger! smile smile Üdv.: Kata
Grand Kata Dátum: 2011-08-22 11:18:49
kurdi Gábor írta ekkor: 2011-08-19 07:17:13
Szia Kata! Athéne Apartman 1.emelet B 1 ben fogunk lakni! Remélem te is a közelünkbe leszel,és nem változott a lakhelyed! Puszi!
Sziasztok! A régi helyemen lakok az Athéne D3-ban, így közel leszünk egymáshoz! Jó utat! Puszi Kata smile smile