(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Tóth Orsolya Dátum: 2011-06-22 20:56:29
Egy negatívum mégis eszembe jut: volt egy pár nem annyira szimpatikus szerb/orosz, de a nagy parton és a kis öbölben nem sokat láttunk hál istennek belőlük, hiszen ők nagy részt Porto Carrasban szállnak meg... milyen meglepő nem :)
Tóth Orsolya Dátum: 2011-06-22 20:53:43
Még valamit a hajókirándulásról: nagyon ritka az, hogy (ahogy valaki kifejezte) a vendégek jól megszívnák és túlságosan nagyok lennének a hullámok. Mi eddig kétszer, két évben fogtuk ki a gyönyörű időt, most is. Pefkohori gyönyörű (különösen az óváros), ezt a várost néztük meg, fagyiztunk, apróságokat vettünk az 1 Eurós boltban. Ezután egy szép parton volt egy kis fürdőzés. De nekem a nyílt tengeri fürdés volt a legélvezetesebb!!! Ami a többi kirándulást illeti: a görög estre egyszer csak elmegyünk, biztos nagyon jó lehet! A görög tradícionális ételek nagy része nem tengeri herkentyű egyébként (hanem rakott padlizsán, borjú minden mennyiségben), a tánc is szép lehetm különösen görög emberek társaságában, ezt ne feledjétek. A Meteórára én személy szerint nem mennék, hiába gyönyörű, de nagyon sok az utazással töltött idő... ugyanez talán Thessalonikire is igaz, bár az is szép város. Hát egyelőre ennyi jutott eszembe :) Remélem segítettek ezek a bíztató szavak :)
Tóth Orsolya Dátum: 2011-06-22 20:47:32
Írnék még néhány gondolatot a kirándulásról, ha valaki vívódna. Szerintem, ami kihagyhatatlan: a Sithónia körút (KÖTELEZŐ!) és a hajókirándulás is. Egyrészt szerintem megéri az árát mindkettő és szerintem minden bemutatott helyszín indokolt, ha valaki meg akarja ismerni a területet. Aki nem figyelt volna: Toroni nem csak egy kopár part, volt ott egy várrom is :) Porto Kuffo pedig más miatt nagyon érdekes! Szeretnétek belelátni abba, miből is élnek ott a görögök (nem is olyan rosszul?) Szeretnétek megismerni temetkezési szokásaikat? Szeretnél olcsón finomat enni? :) Akkor muszáj a körútra elmenni :) Hozzáteszem: nem vagyok marketinges és ez nem reklám, hanem VÉLEMÉNY smile
Tóth Orsolya Dátum: 2011-06-22 20:44:12
Kedves Kata! Ismét csodálatossá varázsoltad a nyaralásunkat! Hát, csak szuperlatívuszokban tudunk rólad mesélni! Olvastam valakinél, hogy befürdött valaki a Roma Pizzás étellel (egyébként mi is megpróbálkoztunk vele, hasonló a véleményünk). Rájöttünk, hogy az ilyen befürdések ellen egy gyógyszer van: kérdezni, kérdezni, kérdezni, mert Kata elég őszinte és megbízható ahhoz, hogy JÓ TANÁCSOKAT adjon. Sehol nincs még egy ilyen idegenvezető, és ha ő netán elkerülne Neos Marmarasról, nagyon sírnék :( De reméljük ilyen nem történik majd sose :) Jut eszembe: Kata, elfelejtettünk írni a vendégkönyvbe :( Pedig annyira eszembe volt... smile
Tóth Orsolya Dátum: 2011-06-22 20:41:12
Sziasztok Mindenki smile Nekünk sajnos a héten véget ért a nyaralásunk, mi már harmadszorra tértünk vissza a párommal Neos Marmarasba. Amikor annak idején voltunk, biztosak voltunk abban, hogy visszajövünk még. Csak annyi változott, hogy első alkalommal busszal jöttünk, második alkalommal vonattal, most már viszont (mivel valami gond az előző kettő esetében amúgyis volt, erről talán később) repülővel jöttünk, hát kényelmesebb volt. Aki erről szeretne infót, írjon egész nyugodtan!