(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Olivér Dátum: 2011-06-22 19:48:10
írta ekkor: 2011-06-22 17:25:55
Senki nem vitatkozott csak mindenki elmondta róla a saját tapasztalatát smile Na mind1 Feltettem a képeket akiket érdekel! Facebook: http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.153232424750478 Itt bárki csatlakozhat a csoporthoz és tölthet fel képeket szólhat hozzá képekhez. Tumblr: neosmarmaras.tumblr.com ez pedig egy képes blog, ahol csak képek vannak és senki nem befolyásol senkit. Ha szívesen látnátok itt a képeiteket akkor küldjétek el a [email protected] e-mail címre.
Na mindegy nem akarok ezen vitatkozni, de én nem úgy éreztem. Küldtem neked sok-sok képet, remélem hozzá tudok ezzel járulni az általad készitett oldal sikeréhez, mert nemes kezdeményezésnek tartom. Én is buzditok mindenkit, hogy küldjetek minél több képet Péternek. Hajrá, hajrá! smile
Olivér Dátum: 2011-06-22 19:34:04
Fajcsák Roland írta ekkor: 2011-06-22 18:59:57
Ez igaz,ezt mi se értettük hogy hogy lehet ennyire szemetes itt-ott,meg mondjuk a kikötő is elég szemetes volt.vajon miért nem vigyáznak rá...????
Nem tudom, de szörnyű.Mi párommal Sythónia körút előtt felmásztunk Parthenonasba gyalog és sajnos menetközben is azt vettük észre, hogy az erdős részben az út mentén halom számra beöntve szemét, használt fotel, műanyag garnitúra ömlesztve behányva a szép környezetben. Szomorú, nem tudom igy mi lesz a környezettel az évek során... Pedig ilyen szép kék tengert se láttam én még... smile
Fajcsák Roland Dátum: 2011-06-22 18:59:57
Olivér írta ekkor: 2011-06-22 16:28:40
Szia Márta! Mi semmit nem vettünk észre a zavargásokból, úgyhogy nem hinném, hogy ez miatt kell aggódnod, szerintem az Athén és téréségére korlátozódik. Különben abban egyet kell, hogy értsek veled, hogy annak ellenére hogy a strandok tiszták, láttunk olyan partaszakaszukat (hangsúlyozom nem strand) ahol tele volt dobálva minden szeméttel és kicsit el is szörnyülködtünk mennyire nem tudnak vigyázni erre a hatalmas értékükre.
Ez igaz,ezt mi se értettük hogy hogy lehet ennyire szemetes itt-ott,meg mondjuk a kikötő is elég szemetes volt.vajon miért nem vigyáznak rá...????
Dátum: 2011-06-22 17:25:55
Senki nem vitatkozott csak mindenki elmondta róla a saját tapasztalatát smile Na mind1 Feltettem a képeket akiket érdekel! Facebook: http://www.facebook.com/media/set/?set=oa.153232424750478 Itt bárki csatlakozhat a csoporthoz és tölthet fel képeket szólhat hozzá képekhez. Tumblr: neosmarmaras.tumblr.com ez pedig egy képes blog, ahol csak képek vannak és senki nem befolyásol senkit. Ha szívesen látnátok itt a képeiteket akkor küldjétek el a [email protected] e-mail címre.
Olivér Dátum: 2011-06-22 16:37:31
írta ekkor: 2011-06-22 16:29:51
Olivér... Te nem érted meg amit mi mondunk! Okay elmondtad a negatívumokat, de nézd meg hány oldalon keresztül megy ezen a társalgás... abszurd. Nem erről szól egy fórum hogy csak azzal a Sartis kajaadaggal foglalkozzon mindenki... Mindenki felfogta hogy nem volt neked elég smile Másnak hasznos információk voltak leírva és most lapozgasson több 10 oldalt vissza mert te csak a kajaadagokról írtál. Egyszerűen meguntuk és elég!
Én megértem, ti nem értetek meg engem. Persze hogy megy oldalakon keresztül, amikor vitatkoztok vele. Csak jobban tudom mi hogy volt akkor amikor én nyaraltam. smile Én arról nem tehetek ki mivel foglalkozik, ti feszegetitek a témát és nem hisztek nekem. Ha mindenki felfogta volna, akkor nem erről beszélnénk! smile Szerintem a negativ dolgok legalább annyira hasznosak, mint a pozitivumok szerintem, másrészt meg nem kötelező elolvasni azt amit irok, szólásszabadság van barátom. smile smile smile