(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Olivér Dátum: 2011-06-22 16:33:12
írta ekkor: 2011-06-21 22:09:24
Figyelem Mindenki! Olivér után elkezdtem agyalni és úgy döntöttem, hogy létrehozok egy képes-blogot Neos Marmarasról! Aki szeretne küldeni képet szívesen várom. A lényeg hogy netes kép legyen, hanem hogy a "mi" képeink legyenek. Még arra kérnék mindenkit hogy senkinek se sértsük személyi jogait a képekkel, valamint aki elküldi hozzájárul,hogy közzétegyem smile Marmaras és az innen induló fakultatívok helyszíneiről, élményeiről - itt tenném hozzá hogy várom Olivér fényképét az ebédről és Magdiékét is - Mert mutassuk meg a negatívumokat is! De megmutatjuk a sokkal több pozitívumot is! Beszéljenek a képek! e-mail: [email protected] (Katának biztos ismerős a számsor smile ). És a következő oldalaon lehet nyomon követni a képeket: http://neosmarmaras.tumblr.com Mivel nem igen volt még időm kevés kép van fennt, de minél többet küldtök annál többet teszek fel smile Jah és kisebb videók is jöhetnek! Észrevételeket azzal kapcsolatban is szívesen veszek, hogy miben változtassak rajta de azt ott tegyétek meg, ne itt a fórumon! És aki akarja meg is oszthatja smile Jöjjön létre ott egy kisebb közösség! Időközönként teszek be olyat is, hogy lehessen hozzászólni!
Szia Péter! Ez egy nagyon jó kezdeményezés és örülök, hogy engem se zártál ki. smile smile smile Én is csináltam vagy 700-800 képet, úgyhogy ahogy időm engedi majd küldök át neked párat csak össze kell válogatnom egy pakkot, de addig a kaját átküldöm, ha már annyira rá van izgulva mindenki. Köret mennyisége elegendő, a pörkölt mennyiségére hivnám fel a figyelmet ha vki megsasolja. smile
Dátum: 2011-06-22 16:29:51
Olivér írta ekkor: 2011-06-22 16:11:06
Szia Roland! A gyros nagyon laktató, finom és olcsó is,de ez a Sartis kaja akkor is 0 volt akárki akármit mond. smile
Olivér... Te nem érted meg amit mi mondunk! Okay elmondtad a negatívumokat, de nézd meg hány oldalon keresztül megy ezen a társalgás... abszurd. Nem erről szól egy fórum hogy csak azzal a Sartis kajaadaggal foglalkozzon mindenki... Mindenki felfogta hogy nem volt neked elég smile Másnak hasznos információk voltak leírva és most lapozgasson több 10 oldalt vissza mert te csak a kajaadagokról írtál. Egyszerűen meguntuk és elég!
Olivér Dátum: 2011-06-22 16:28:40
Tóth Márta írta ekkor: 2011-06-21 22:16:24
Sziasztok! Micsoda pörgés lett ezen a fórumon! Erre mindenképp jó volt Olivér kicsit sokra sikerült negatív kritikája. Azért Olivér, remélem, hogy idővel a rossz tapasztalataidat elhomályosítják a szép emlékek. Sajnos minden elriasztási szándék nélkül egy tény, a görögök nem vigyáznak arra, amilyük van. Nem tudom, hogy ez csak a kényelmes életmódjukból adódik-e, de nehéz az országban olyan nyaralóhelyet találni, ahol minden tip-top lenne. Csodálatos tengerpartjaik vannak, amik "karbantartására" szinte nulla energiát fordítanak. Ez sajna pl a Narancsparton is így van. Viszont ez tetszik vagy sem, hozzátartozik az országhoz. Aki odamegy, el kell, hogy fogadja. Persze ez első alkalommal ott nyaralók számára furcsa lehet, ha meg egy kissé finnyás, akkor meg kifejezetten kellemetlen. De a gyönyorű tenger, a csodás tájak, a finom kaják miatt szerintem megéri!Én momentán úgy vagyok vele, hogy addig örüljünk, míg utazhatunk Görögországba, ki tudja, hogy egy esetleges államcsőd milyen irányban befolyásolja a turizmust. Nem politizálok, csak hallgatva a híreket, kicsit tartok tőle, hogy egyáltalán el tudunk-e indulni kicsit kevesebb, mint egy hónap múlva.
Szia Márta! Mi semmit nem vettünk észre a zavargásokból, úgyhogy nem hinném, hogy ez miatt kell aggódnod, szerintem az Athén és téréségére korlátozódik. Különben abban egyet kell, hogy értsek veled, hogy annak ellenére hogy a strandok tiszták, láttunk olyan partaszakaszukat (hangsúlyozom nem strand) ahol tele volt dobálva minden szeméttel és kicsit el is szörnyülködtünk mennyire nem tudnak vigyázni erre a hatalmas értékükre.
Olivér Dátum: 2011-06-22 16:11:06
Fajcsák Roland írta ekkor: 2011-06-22 15:57:12
Helló Mindenki! A kaja témához annyit szeretnék hozzáfűzni hogy nálunk itthon van ahol 990Ft a pita gyros,hozzátenném hogy sem tartalmilag sem ízre nemközelíti meg az igaz görög gyrost!Az adagokról annyit hogy itthon sem raknak annyit eléd egy étteremben sem hogy kipukkadj,aki meg sokalja érte a pénzt az vigyen zacskós levest meg konzervet!Egyébként potom 5-600ezer ft.-ért már el is lehet menni valami egzotikus helyre,ultra all inclusive ellátással.Ott tuti jól lehet lakni meg a parton is tuti szitálják a homokot! smile smile smile Ez az ár-érték arány hihetetlenül kedvező.(véleményem szerint)Akinek meg Marmaras nemtetszik annak csak annyit hogy én a fél életemet odadnám ha ott lakhatnék! smile smile smile
Szia Roland! A gyros nagyon laktató, finom és olcsó is,de ez a Sartis kaja akkor is 0 volt akárki akármit mond. smile
Olivér Dátum: 2011-06-22 16:07:37
Kedves Kata! Nem őrli fel a szép emlékeim a kevés negativum, nagyon jól éreztük magunkat, csak már ti kezditek itt bemagyarázni nekem, hogy jajj de rosszul éreztem magam, de ez nem igy van. smile Nem tudom miért nem lehet tanulni a hibákból és miért egyből támadólag kell fellépni. Ha igazán annyira érdekelnének a vendégeid akkor nem csak a pozitiv dolgokkal törődnél és azokkal a vendégeiddel akik 5-6 éve vissza járnak, hanem tanulnál az esetleges hibákból és felmérnéd a vendégeid igényeit. Hát az én kajámat azt már le nem méred, de a képet neked is rendelkezésedre tudom bocsájtani. Nem a kaja minőségével volt gondom, hanem az úgynevezett pörkölt mennyiségével. Itthoni étteremben ilyen keveset nem kaptam sehol még, ha már ezzel pedálozol. Semmi bajom nem volt a szállodával, úgyhogy nem tudom most ezt mire hozod fel!? Tökéletesen megfelelt az apartman. Különben meg Politisban laktunk és volt is net egy ideig, amit használtunk is még be nem szart az utolsó napokban. smile