(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Fajcsák Roland Dátum: 2011-06-22 15:57:12
Helló Mindenki! A kaja témához annyit szeretnék hozzáfűzni hogy nálunk itthon van ahol 990Ft a pita gyros,hozzátenném hogy sem tartalmilag sem ízre nemközelíti meg az igaz görög gyrost!Az adagokról annyit hogy itthon sem raknak annyit eléd egy étteremben sem hogy kipukkadj,aki meg sokalja érte a pénzt az vigyen zacskós levest meg konzervet!Egyébként potom 5-600ezer ft.-ért már el is lehet menni valami egzotikus helyre,ultra all inclusive ellátással.Ott tuti jól lehet lakni meg a parton is tuti szitálják a homokot! smile smile smile Ez az ár-érték arány hihetetlenül kedvező.(véleményem szerint)Akinek meg Marmaras nemtetszik annak csak annyit hogy én a fél életemet odadnám ha ott lakhatnék! smile smile smile
Olivér Dátum: 2011-06-22 15:57:08
Karasz Krisztina írta ekkor: 2011-06-22 09:34:01
Szia Olivér! Megkaptam a képet a kajáról, én úgy gondolom, hogy teljesen normális adag volt, a tányér tele volt, nekem biztos, hogy elég lett volna. Tipikus magyar szokás, hogy zabáljuk magunkat halálra, amig fér, addig pakolom a hasamba a kaját, és ha lehet, minél olcsóbban. Reklamálni meg szerintem az étteremben kellett volna, akkor még lehet, hogy tehettél volna valamit, most már aligha.
Szia Krisztina! A köret nem volt kevés, de látod azt a 2 kis húsdarabot? Na azt borjúpörköltnek nevezni elég nevetséges. Nekem iszonyat kevés volt, egy kis köretért fizetni 6 eurót, meg 2 húsdarabért. Ja mit reklamáltam volna? De keveset adtok rakjál még rá? Csak azért irtam le ha vki esetleg mennűe Sythónia szerintem nem éri meg a szervezett ebéd, külön másik helyen jobban belakik az ember.
Fajcsák Roland Dátum: 2011-06-22 15:43:54
Tóth Bernadett írta ekkor: 2011-06-22 10:34:52
Kedves Fórumozók! Nagyon sokat gondolkodtunk a családdal, hogy hova is menjünk nyaralni.10 éve voltam görögbe, Platamonas-ban de teljesen más volt minden. Marmaras szerelem volt első látásra! A táj egyszerűen csodaszép, az emberek kedvesek, az idegenvezetőnk Kata meg fantasztikus csaj. Aki reméli hogy jó lesz a nyaralása annak én tutira ígérem, hogy úgy lesz!!! Nem bírtam leállni a fényképezéssel. Összesen 710db képet sikerült készítenem +a víz alatti képek. Kata, már most tervezzük a jövő évi nyaralást. A gyerekek is beszállnak a spórolásba, mert őket is szeretném vinni. A tájról és a hajókirándulásról a képeket itt megnézhetitek: http://www.flickr.com/photos/64317984@N03/with/5857655933/ Köszönöm ezt a felejthetetlen élményt Marmarasnak, Gorgianak és persze neked Kata! Mindenkinek jó utat és nyaralást kívánok! Kata neked jó, vidám "fiatal" vendégeket /hogy te is fiatalodj/!
Helló!nagyon jó képek,de lemaradtál,Ádámék 1500-at csináltak 3 nap alatt! smile smile smile
Tóth Bernadett Dátum: 2011-06-22 10:34:52
Kedves Fórumozók! Nagyon sokat gondolkodtunk a családdal, hogy hova is menjünk nyaralni.10 éve voltam görögbe, Platamonas-ban de teljesen más volt minden. Marmaras szerelem volt első látásra! A táj egyszerűen csodaszép, az emberek kedvesek, az idegenvezetőnk Kata meg fantasztikus csaj. Aki reméli hogy jó lesz a nyaralása annak én tutira ígérem, hogy úgy lesz!!! Nem bírtam leállni a fényképezéssel. Összesen 710db képet sikerült készítenem +a víz alatti képek. Kata, már most tervezzük a jövő évi nyaralást. A gyerekek is beszállnak a spórolásba, mert őket is szeretném vinni. A tájról és a hajókirándulásról a képeket itt megnézhetitek: http://www.flickr.com/photos/64317984@N03/with/5857655933/ Köszönöm ezt a felejthetetlen élményt Marmarasnak, Gorgianak és persze neked Kata! Mindenkinek jó utat és nyaralást kívánok! Kata neked jó, vidám "fiatal" vendégeket /hogy te is fiatalodj/!
Karasz Krisztina Dátum: 2011-06-22 09:34:01
Olivér írta ekkor: 2011-06-21 19:26:51
Szia Krisztina! Elküldtem neked, szemrevételezd! Ha megtalálod a képen! smile
Szia Olivér! Megkaptam a képet a kajáról, én úgy gondolom, hogy teljesen normális adag volt, a tányér tele volt, nekem biztos, hogy elég lett volna. Tipikus magyar szokás, hogy zabáljuk magunkat halálra, amig fér, addig pakolom a hasamba a kaját, és ha lehet, minél olcsóbban. Reklamálni meg szerintem az étteremben kellett volna, akkor még lehet, hogy tehettél volna valamit, most már aligha.