(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Ditka Dátum: 2011-06-20 06:02:03
Kedves Olivér! Remélem azért több volt a pozitiv élményed a nyaralás során, mint a negativ!? Csak azért kérdezem, mert a beszámolódban elég sok a "nem szeretjük", "nem tetszett", "nem volt számunkra vonzó" ......stb. Mellesleg nem is értem, hogy aki a Meteorákat és Tessalonikit akarja látni, miért nem Paráliára v. Olympic Beach-re megy? Onnan sokkal közelebb van és árban is jóval olcsóbb. Igy egy csomó időt és fáradtságot takarithat meg magának, na meg pénzt. Mellesleg Toroniban tényleg nincs sok látnivaló. Ez egy nyugodt, pihenésre alkalmas hely. Viszont nagyon szép, változatos a partja. Innen lehet igazán gyönyörű naplementét látni és fotózni. Marmarasról helyi busszal is el lehet menni Sartira és akkor nincs kötött program. Mindenki azt csinál, arra megy és addig marad, ameddig kedve tartja. Én már az itt felsorolt helyek mindegyikén jártam, tudom miről beszélek. Egyébként Marmaras volt a kedvencem. Ide bármikor szivesen visszajönnék. De még annyi szép hely van Görögországban, amit nem láttam! Nekem még nem volt olyan, hogy nem szerettem vagy nem tetszett!
Perge Zsuzsanna Dátum: 2011-06-19 22:08:25
Kedves (grand)Kata! Júliusban mi is meglátjuk a szépséges Neos Marmarast és biztos, hogy imádni fogjuk! Valami olyasmit képzelünk el, mint egy nagy Tolo. Mivel mi az aktív pihenés hívei vagyunk, így nagyon érdekelnének a fak. kirándulások is. A Meteorákhoz ugye ilyenkor már mindig megvan a kellő számú jelentkező? A görög estre délután mikor van az indulás? Na nem mintha visszatartana bármilyen hosszú buszozás, ha kell, hajnali 2-kor is elindulunk, csak mehessünk és minél többet láthassunk ... :)
Olivér Dátum: 2011-06-19 21:41:15
Németh Marianna írta ekkor: 2011-06-19 18:50:45
Kedves Olivér! Holnap indulunk. A tapasztalataimat én is megosztom majd mindenkivel. Remélem lesznek a Mousesben (rajtunk kívül is) ebben az időpontban magyarok.
Szia! Szerintem teljesen mindegy, de biztos lesznek még. Mondjuk nekünk jó szomszédaink voltak a Politisba, de ha nem lettek volna akkor is jól meglettünk volna. Jó nyaralást! smile
Olivér Dátum: 2011-06-19 21:37:45
Szia Judit! Nagyon szivesen!Hát szerintem annyi pénzből bőven kijöttök! Igen, mi is azért vállaltuk be a meteorákat, csak utána ilyen kettős érzés volt az emberben. Nagyon szép volt, de hulla volt az ember a nap végére. smile Sythonia körútat szerintem vállaljátok be. Sarti nem rossz hely, a narancspart meg kihagyhatatlan hely, mintha mesében lettem volna. smile Csak ezért a 2 helyért érdemes, de legfőképp a narancspartért, de azért nagyon! smile Ne is görcsölj! Minden szép lesz és jó lesz! Jó nyaralást! smile
Gajdán Judit Dátum: 2011-06-19 20:17:18
KEdves Olivér! köszönöm a válaszokat sokat segített. Mi ketten megyünk a kisfiammal. Ő kapott 50 euró zsebpénzt, én meg viszek 410 eurót. ennyinek elégnek kell lenni. A meteorák tényleg fárasztó DE nem biztos hogy lesz még rá alkalmam később így bevállaljuk. A Sythonia körúttal szemezek még. A görög est nekem nem annyira vonzó, a kaják miatt stb. meg a gyerek úgy is haamr elfárad. most már nem göröcsölök holnap indulunk. még agyalok mit rakjak el smile