(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-06-18 16:08:52
Németh Marianna írta ekkor: 2011-06-18 15:09:39
Kedves Péter! A Mouses tulajdonosa beszél magyarul?
Ő jól beszél angolul az igyekezet az én részemről volt smile
Dátum: 2011-06-18 16:01:53
Németh Marianna írta ekkor: 2011-06-18 15:09:39
bocsi lemaradt, nem beszél magyarul, én angolul igyekeztem vele beszélni smile
Németh Marianna Dátum: 2011-06-18 15:09:39
írta ekkor: 2011-06-18 13:30:39
Kedves Marianna! Íme az idevágó szabályozás: http://vam.gov.hu/viewBase.do?elementId=2492 Ezek per főre vonatkoznak 17.életév felett. 22%-nál nagyobb hőfokú alkoholból 1 liter. A cigarettánál figyelni kell hogy nem doboz hanem db tehát szálról szól.(max 2 doboz/fő) A duty free shopban azonban csak 10-esével lehet venni a legolcsóbb asszem 300Ft körüli dobozáron volt. Itt 5 ember kell egy kartonhoz. Többiekkel össze lehet beszélni. Lehet titeket ez nem érint, de leírtam, hátha valakit igen. Bár nálunk visszafelé kinyittatták csomagtartót, de bőröndöket nem, és buszon se néztek bele még a duty free shopos táskákba sem, de sosem lehet tudni és gondolom senki nem akar pénzbírságot fizetni vagy nagyobb mennyiség esetén kihallgatáson részt venni. Bármilyen kérdésed lesz még tedd fel nyugodtan. Üdv Peti
Dátum: 2011-06-18 13:30:39
Németh Marianna írta ekkor: 2011-06-18 10:48:59
Kedves Péter! Köszönöm a jótanácsokat. Milyen nyelven beszél a tulajdonos? Alkohol esetén mennyi a megengedett mennyiség? Mi a 23-ban leszünk. Vettem az első napokra 50-es naptejet, későbbre 30-ast.
Kedves Marianna! Íme az idevágó szabályozás: http://vam.gov.hu/viewBase.do?elementId=2492 Ezek per főre vonatkoznak 17.életév felett. 22%-nál nagyobb hőfokú alkoholból 1 liter. A cigarettánál figyelni kell hogy nem doboz hanem db tehát szálról szól.(max 2 doboz/fő) A duty free shopban azonban csak 10-esével lehet venni a legolcsóbb asszem 300Ft körüli dobozáron volt. Itt 5 ember kell egy kartonhoz. Többiekkel össze lehet beszélni. Lehet titeket ez nem érint, de leírtam, hátha valakit igen. Bár nálunk visszafelé kinyittatták csomagtartót, de bőröndöket nem, és buszon se néztek bele még a duty free shopos táskákba sem, de sosem lehet tudni és gondolom senki nem akar pénzbírságot fizetni vagy nagyobb mennyiség esetén kihallgatáson részt venni. Bármilyen kérdésed lesz még tedd fel nyugodtan. Üdv Peti
Németh Marianna Dátum: 2011-06-18 10:48:59
írta ekkor: 2011-06-17 23:32:53
Kedves Marianna! Mi is azért választottuk Mousest mert különálló az erkélye és mert központban van smile Mikró sajna nincs smile Ami még fontos: éles kést vigyetek, mert csak ilyen recés menzai kések vannak, amivel még uborkát se tudtam szelni, mi is ott vettünk utólag... kis kéztörlő sem volt, de az egyik törölközőt arra használtuk. Wi-Fi elméletben nincs, mert elírás történt katalógusban, gyakorlatban a tulajdonosnak van. Nekem megadta a kódot, rendes volt. Viszont Wi-Fi-t nem lehetett fogni 3.-on, 4.-en biztosan tudom csak az erkély korlátján de mi 43masban voltunk de ott is korlát 1 bizonyos pontján. Mi lejártunk netezni az udvarra, ahol van egy asztal és 4 szék. Konnektor van minden erkélynél kint így ott lennt is mi onnan vettük áramot hosszabbítóval, mert nem voltak a szobában. Nekem rossz volt az akksim már, de akinek kibír annyit amennyit szeretne netezni neki nem kell áram. Ti melyikben lesztek? Még egy fontos. Visszafelé megálltok a vámmentes duty free shopban a görög határnál. Ha ouzot vagy metaxat vagy alkoholt szeretnétek venni az ott olcsóbb, de a megengedett mennyiséget tartsátok be. És tényleg kenjétek magatokat gyakrabban mint itthon, nagyon erős a nap és ott nem érzitek de estére kijön a pirosság.
Kedves Péter! Köszönöm a jótanácsokat. Milyen nyelven beszél a tulajdonos? Alkohol esetén mennyi a megengedett mennyiség? Mi a 23-ban leszünk. Vettem az első napokra 50-es naptejet, későbbre 30-ast.