(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Bálint Balázs Dátum: 2015-08-27 19:57:55
Szia Kata! Hamarosan mi is érkezünk vissza Hozzád! :) Olyan kérésem lenne csak, hogy van Marmarason elérhető közelségben hentes, vagy bolt, ahol csirkemellet tudunk venni? Előre is köszi a válaszod! Andi és Balázs
Heni Dátum: 2015-08-25 07:45:12
Nagy Mária írta ekkor: 2015-08-22 23:08:25
Kedves Róbert és Sándor ! Én - s úgy látom többed magammal - igazán sajnálom, hogy Önöknek a görögországi kinntartózkodás ennyi gyötrelemmel járt. Nem is írom, hogy nyaralás, mert az Önök leírásából ez egyáltalán nem annak látszik. De hát miért is utaztak Önök ilyen messzire, ha nem azért, hogy NYARALJANAK!!!! Nem olvastam arról, hogy milyennek látták a tengert, mikor volt a legszebb, milyen élmény volt Önöknek benne fürdeni, a partján kavicsokat gyűjteni, nagy sétákat megtenni, hallgatni a hullámok hangját. Milyen volt a szigetkörút, mennyi csodaszép látnivaló volt a buszból is az út során. S a hajóutak?? Milyen élményt jelentettek?? Voltak-e kedves emberek akikkel megismerkedtek, akikkel jó volt az élet dolgairól beszélgetni, a látottakat megosztani? Egyáltalán volt-e valami semmihez nem hasonlítható borzongás, amikor a buszból megpillantották a tengert? Érezték-e mennyire más az illat, amikor átlépünk a határon Görögországba?? S még sorolhatnám azt a sok csodát, ami megérinti az embert, ha nyaralni megy Görögországba, s ott bárhová. Úgy látom, hogy mindezek az értékek valahol elvesztek, vagy csak kis része kerülhetett birtokukba, mert olyan fáradhatatlan indulattal írnak, s csak arról, hogy kicsi volt az ágy, hogy becsúszott az ágy alá a papír, hogy mégsem fért el a papucs az ágy alatt, hogy hova folyt a víz a fürdőszobában, s hogy mi történik tusolás közben a WC-vel, s hogy van-e papucs tusolás közben!!!!!!! Hát én nagyon furcsán érzem magam, miközben ezeket olvasom. Önöket valaki kényszerítette talán, hogy ezt az apartmant válasszák, nem lehet, hogy mégis szabad akaratukból és pénztárcájuk tartalma szerint döntöttek, hogy ide fognak utazni. Ebbe az egyszerűen berendezett apartmanba, ahogyan a prospektus is írja, ahogyan a fényképeken is látszik, s ahogyan a számítógépen is világosan megmutatkozik. Ez az apartman nem a berendezése miatt feláras, hanem a panoráma miatt, ez is világos a prospektusból. Úgy gondolom egy-egy utazás során kicsit otthon kell hagynunk az megszokott ágyunk kényelmét, az otthonunk kényelmét és kellően alkalmazkodva és rugalmasan kezelve a legszebbé és emlékezetessé kell varázsolnunk és nyaralássá kell tennünk a nyaralásunkat. Azt más nem fogja helyettünk megtenni, sem Neos Marmarasban, sem Zakyntoson sem máshol. Üdvözlettel Mária
Mária, szerintem ők bennt puffogtak a szobájukban (nyomortanya) egész idő alatt és várták a hazautazás napját. Ezért nem olvashattunk tőlük a csodálatos tengerről, az esti sétákról, a tavernákból kiáradó, vacsorára csábító illatokról, a gyönyörű tájakról és a megfogalmazhatatlan érzésről, ami hatalmába kerít, amikor átlépünk Görögországba smile
KelemenImre Dátum: 2015-08-24 11:31:56
Kedves Nagy Sándor úr, és Kedves Kata! Engem is fel dühített,(és még sokónkat) az a nem igaz írás ami az Athéne appartmanról megjelent.De amint itt a fórumon és a facebookon is olvasható, nagyon a sokan jóoldalon állunk, és továbbra is igényeljük az önök utaztatását! Ezúton is megköszönöm az iroda minden dolgozójának lelkiismeretes munkáját,és a továbbiakban jó erőt egészséget kívánok! Üdvözlettel: Kelemen imre Athena A2- ből.
Heni Dátum: 2015-08-23 14:29:56
Tisztelt Kuka János és V Róbert "Urak" ! Tavaly voltunk az Athene D6-ban. Az idén is oda megyünk. Ha valaki hiper-szuper szállodai szobát szeretne, az fizesse meg az árát! Semmi gond nem volt, az ágyon elfértünk. A wc és a zuhanyzó egy helyiségben van? Kit érdekel?? Itthon sincs minden lakásban külön. Kihangsúlyoznám, hogy az Athene NEM SZÁLLODA! El lehet menni Porto Carrasba, ott biztosan az igényeknek megfelelő ellátást kapnak! Persze, nem ezért az árért. A leírásnál minden ott van, amit az apartmanról tudni kell, csak FIGYELMESEN végig kellene olvasni! Kicsi a szoba? Na és? Aludni járok oda, nem táncolni. Arra ott van a görög est smile Minket az sem zavart, hogy a szobából nem láttuk a tengert. Nem is onnan akartam nézni. Törölközőt vittünk magunkkal, így nem az ottanit használtuk. Ha valami elkoszolódott, kimostam. Nem vártam meg, amíg fekete lesz...éééés képzeljék el, kedves nyaralók, nálunk leesett a kilincs a fürdőszoba ajtajáról! Nem aggódtunk, nem szitkozódtunk. Utolsó nap szóltunk Katának. Addig elvoltunk kilincs nélkül, és nem azért, mert igénytelenek vagyunk, hanem azért, mert élveztük a NYARALÁST! Szept. 7-én indulunk és nem érdekel, hogy mekkora a szoba, hogy nincs zuhanytálca, nincs mindig wi-fi. Nyaralni, pihenni megyünk. Köszönjük Grand Tours és Kata, hogy általatok biztonságosan utazhatunk és nyugodtan nyaralhatunk! Heni smile
Nagy Mária Dátum: 2015-08-23 13:14:25
Az időjárás előrejelzés szerint végig napsütés, rengeteg napsütés van jelölve nyaralásotok ideje alatt, 28-30 fokkal. De jó lesz Nektek ! Már nekünk is c s a k kettő hét van. Érezzétek magatok nagyon jól, jó pihenést, minden jót. Mária smile smile