(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-05-30 19:40:23
Az időjáráshoz néhány dolog: ha délelőtt felhős az ég,általában délután már hihetetlen meleg lesz, és egy darab felhő nincs az égen. amit a neten ír levegő hőfokot,hozzá kell még adni 2-3 fokot. tavaly minden nap néztük a neten, és mindig melegebb volt, és ha esőt is írt, szép idő volt. Szóval a tenger mellett nem kell aggódni az idő miatt. Amúgy meg ha esik is, legalább kicsit kitisztul az idő, és nem lesz olyan meleg.
Olivér Dátum: 2011-05-30 17:18:04
Szia Kata! Eszembe jutott csomó kérdés, úgy látszik kezdem elhinni, meg felfogni az idő fogytával, hogy megyünk Görögbe nyaralni. Először is erősits már meg abban, hogy nem kell útlevél, elég az új személyi is még a Macedón határon is. Nem mintha tudnánk már csináltatni, de 20 emberből 10 azt mondja nem baj ha van, lehet kell, 10 azt hogy elég az új személyi közte az iroda meg kiadott katalógusban is ez szerepel. Csak hogy akkor időben tudjak készülni, ha be kell bújnunk a csomagtartóba! smile Politisbe van hűtő a szobákhoz? Bankkártyás fizetés mennyire műkődik a boltokban, fel vannak rá készülve? Mert úgy középárfolyamon számolja át eurót. Igaz tegnap vettem egy csomót méreg drágán, mert "olcsón" nem kellett. smile Ja és hogy milyen nyelven lehet kommunikálni a görögökkel? Görög, szerb nyelvet nem beszélek. Németül , angolul még elgagyogok pár szót talán... smile Vagy marad akkor jelbeszéd? smile Ja és egy kérés jövő hétre üldözd el nekünk a felhőket! Köszi! smile Ezen a freemeteon nézegetem a 7 napos előrejelzést és látom a héten borús, esős 24-26 fokok vannak. Bár igazából, ha a tenger hőmérséklete jó, akkor nem kell több.
Olivér Dátum: 2011-05-30 17:02:44
Tündice írta ekkor: 2011-05-29 20:24:45
Sziasztok! Mi tavaly május végén voltunk Sartin. Összegyűjtött tapasztalatok: Már május végén nagyon kellemes volt a tenger- 35 fok volt végig. Nem kell konzervet vinni- nehéz- felesleges- pár tasak zacskós leves hajnali hazatérésekre azért elfér smile Mi tavaly ketten 320 eurót vittünk- minden este étteremben ettünk, koktéloztunk- hajókirándulni voltunk, plusz vettünk egy rakat búvárcuccot. Az árak olyanok, mint itthon nem kell nagyon rágörcsölni a spájzolásra smile Tavaly vittünk magunkkal kb, 80 kiló ruhát(amiből 60 kilót úgy hoztunk haza hogy még a táskából sem vettük ki)- na most ennek a negyedét,ha visszük- fürödni,napozni no meg kirándulni megy a nép. Tavaly tőlünk még az útlevelet kérték a macedónok- sosem lehet tudni, inkább legyen, nehogy ezen múljon a nyaralás Nagyon várjuk már, mi júni 21-i turnussal megyünk- már csak ez éltet a kemény dolgos hétköznapokban. smile Asszem hirtelen ennyi- remélem tudtam segíteni :)
Szia Tündice! Igen tudtál segiteni,köszi. Akkor jól van én majdnem 250 eurót viszek, meg párom is 200-t, akkor talán nem halunk éhen. smile Hát nagyon remélem nem kell útlevél, mert nekünk nem lesz.Azt mondták nem kell meg katalógusba is úgy szerepelt útlevél vagy új személyi kell. Ha szivózik a makedón határőr majd mutogatom a neki a katalógust, hogy nem látod marha, hogy elég az új személyi. Jól megmondom elmagyarázom neki magyarul! Hát elhiszem, hogy csak ez éltet. Engem is, de nekem már csak 1 hét! smile smile smile
K.Timi Dátum: 2011-05-30 16:59:26
Grand Kata írta ekkor: 2011-05-29 22:30:36
smile smile smile
smile smile Nekem az a lényeg,hogy távol legyek a munkámtól,a családom velem legyen és hogy mindehhez még Görögország is társul az már maga a menyország.Nyaralni fogunk ezerrel,ennyi smile smile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Egy hét múlva ilyenkor már........ smile smile smile
Balogh Attiláné Dátum: 2011-05-30 08:10:46
Szia Kata! Köszönöm a választ,augusztusban találkozunk,ha minden jól megy!