(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Sándorné Dátum: 2015-08-23 07:11:46
hurrá holnap indulunk és engem semmi más nem érdekel!!!!Mindig vannak és lesznek olyan utasok akik a kákán is csomót keresnek!Köszönjük azoknak akik most kint vannak hogy leírták a véleményüket így legalább látszik hogy igazából egyedi esetről van szó,nekik még jó pihenést erre a hátralévő időre.
Nagy Mária Dátum: 2015-08-22 23:08:25
Kedves Róbert és Sándor ! Én - s úgy látom többed magammal - igazán sajnálom, hogy Önöknek a görögországi kinntartózkodás ennyi gyötrelemmel járt. Nem is írom, hogy nyaralás, mert az Önök leírásából ez egyáltalán nem annak látszik. De hát miért is utaztak Önök ilyen messzire, ha nem azért, hogy NYARALJANAK!!!! Nem olvastam arról, hogy milyennek látták a tengert, mikor volt a legszebb, milyen élmény volt Önöknek benne fürdeni, a partján kavicsokat gyűjteni, nagy sétákat megtenni, hallgatni a hullámok hangját. Milyen volt a szigetkörút, mennyi csodaszép látnivaló volt a buszból is az út során. S a hajóutak?? Milyen élményt jelentettek?? Voltak-e kedves emberek akikkel megismerkedtek, akikkel jó volt az élet dolgairól beszélgetni, a látottakat megosztani? Egyáltalán volt-e valami semmihez nem hasonlítható borzongás, amikor a buszból megpillantották a tengert? Érezték-e mennyire más az illat, amikor átlépünk a határon Görögországba?? S még sorolhatnám azt a sok csodát, ami megérinti az embert, ha nyaralni megy Görögországba, s ott bárhová. Úgy látom, hogy mindezek az értékek valahol elvesztek, vagy csak kis része kerülhetett birtokukba, mert olyan fáradhatatlan indulattal írnak, s csak arról, hogy kicsi volt az ágy, hogy becsúszott az ágy alá a papír, hogy mégsem fért el a papucs az ágy alatt, hogy hova folyt a víz a fürdőszobában, s hogy mi történik tusolás közben a WC-vel, s hogy van-e papucs tusolás közben!!!!!!! Hát én nagyon furcsán érzem magam, miközben ezeket olvasom. Önöket valaki kényszerítette talán, hogy ezt az apartmant válasszák, nem lehet, hogy mégis szabad akaratukból és pénztárcájuk tartalma szerint döntöttek, hogy ide fognak utazni. Ebbe az egyszerűen berendezett apartmanba, ahogyan a prospektus is írja, ahogyan a fényképeken is látszik, s ahogyan a számítógépen is világosan megmutatkozik. Ez az apartman nem a berendezése miatt feláras, hanem a panoráma miatt, ez is világos a prospektusból. Úgy gondolom egy-egy utazás során kicsit otthon kell hagynunk az megszokott ágyunk kényelmét, az otthonunk kényelmét és kellően alkalmazkodva és rugalmasan kezelve a legszebbé és emlékezetessé kell varázsolnunk és nyaralássá kell tennünk a nyaralásunkat. Azt más nem fogja helyettünk megtenni, sem Neos Marmarasban, sem Zakyntoson sem máshol. Üdvözlettel Mária
KelemenImre Dátum: 2015-08-22 17:59:18
Szerintem a 3 appartman közzül az Athéne a legkeresettebb, és aki itt volt ide is fog vissza térni,( mi is). Kint üllök a teraszon és gyönyörködöm a tengerbe!
KelemenImre Dátum: 2015-08-22 17:51:13
Balkusné K. Éva írta ekkor: 2015-08-21 09:11:08
Kedves János! Ezt az üzenetet az Athene apartmanból írom, tehát ha nem is tökéletes, de van wi-fi. A híreket éppen meg lehet nézni.:) A nyomortanya az azért az én fogalomkörömben mást jelent. Igen, vannak ennél szebb és jobb apartmanok is (a Grand Tours kínálatában is), de azért közel sem olyan a helyzet, mint ahogy leírtad. Az ilyen hozzászólások miatt eléggé félelemmel vártam a megérkezést, de arra jó volt, hogy a lefestett helyzethez képest kellemesen csalódjak. Igaz, hogy mi a két légterű A1 szobában vagyunk, de itt nekünk teljesen megfelel minden. A teraszról a kilátás gyönyörű, én imádok itt enni, vagy csak úgy csodálni a tengert. Ráadásul Békéscsabán (ahonnan jöttünk) az itteninél sokkal több szúnyogot hagytunk otthon. Világítás van a teraszon, tehát ha akarjuk, nincs tök sötét. :) Egyébként Görögország most is gyönyörű, és ha az anyagi helyzetünk és Görögország helyzete is olyan lesz, akkor mi jövőre is feltétlen jövünk, természetesen a Grand Tourssal! Választ nem várok, nem akarok vitát szítani. Amit leírtam azért tettem, hogy mások ne kétségekkel teli várják az egyébként gondolom nagyon várt nyaralásukat.
Mi a szomszéd A2- ben vagyunk, és mindenben egyetértek Éva írásával.
KelemenImre Dátum: 2015-08-22 17:45:09
írta ekkor: 2015-08-22 13:38:26
Augusztus 19.én érkeztünk meg az Athene apartmanból. A C6-ban volt a szállásunk. Igaz, hogy nem a legújabb és legmodernebb apartman, de tudtuk, hogy mit veszünk. A képeken minden látható! Tényleg nincs zuhanytálca, de a víz egyszer sem folyt ki a szobába, pedig én mindig nyitott ajtónál zuhanyoztam. A WC tetejét pedig le lehet hajtani, ha vizes lett, letöröltük. A wifi tényleg nem nagyon akart működni, de nem is igazán hiányzott volna, ha gyermekünk nem éppen a tengeren túlon lett volna, de ezt is megoldottuk, mert a Politis ház udvarán tökéletesen működött. Az erkély pedig minden apró hiányosságot kárpótolt! Gyönyörű onnan a kilátás. Az erkélyen működött a világítás! Szúnyogokról pedig azt hiszem nem tehet egy utazási iroda! A szobában pedig nem volt, hisz a szúnyogháló pont ezért lett kitalálva, és az nagyon jó szolgálatot tett. A takarításról pedig annyit: senkinek nem esett még le a gyűrű az ujjáról, ha megfogta a söprűt, és felsöpri maga után a szemetet. Felmosó is van, a fürdőt fel lehet vele törölni, és nem kell a vízben tapickolni, hogy Kuka János szavaival éljek!
Mi most itt vagyunk az A1-ben, semmi rosszat nem tudok, minden igaz ahogy írtad, egyetértek veled! Akinek ez nem felel meg, menjen luxus hotelba, mi jövőre is ide jövünk!!!