(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2010-07-04 17:41:35
Dr Bots Andrásné írta ekkor: 2010-07-04 14:17:41
Kedves Kata! Augusztus 2-n indulunk Marmarásra az Athéné apartmanba. Szeretném megtudni,hogy az apartmantól milyen távolságra van a központ és a nagy strand sétatempóban? Válaszodat előre is köszönöm Bots Éva
Kedves Éva! Az apartmantól a város és a strand is kb. 10 percnyi járásra van. Érdemes böngészni a prospektust, mert abban sok egyéb tudnivaló is szerepel., de én is szívesen válaszolok, ha lenne még kérdésed! Üdvözlettel:Kata smile smile
Dr Bots Andrásné Dátum: 2010-07-04 14:17:41
Grand Kata írta ekkor: 2010-06-13 22:45:28
Szuper!!! Én is számolom a napokat! smile smile nagyon várlak ám TITEKET! smile
Kedves Kata! Augusztus 2-n indulunk Marmarásra az Athéné apartmanba. Szeretném megtudni,hogy az apartmantól milyen távolságra van a központ és a nagy strand sétatempóban? Válaszodat előre is köszönöm Bots Éva
Grand Kata Dátum: 2010-07-03 22:51:08
Farkas Réka írta ekkor: 2010-07-03 11:18:04
9 nap és indulás smile !Készülj Kata mert lassan érkezünk smile !puszi
Én is számolom a napokat! smile smile smile mill. puszi Kata
Grand Kata Dátum: 2010-07-03 22:50:09
írta ekkor: 2010-07-02 21:22:37
Kedves Kata, nagyon köszönünk mindent a Lacival. Köszönjük, hogy ilyen kellemessé és érdekessé tetted a nyaralásunkat. Sokat emeltél a hely hangulatán smile Én a "hosszú" beszámolóhoz szeretnék hozzá fűzni néhány dolgot, mivel mi 2 hétig voltunk több időnk volt körülnézni. Mi a politisbe voltunk, nagyon tiszta, kényelmes, és a fürdőszoba még a 4 csillagos szállókba sem ilyen.A kilátás nagyon jó, nem csak a tengert, Carrast, de a falut, a hegyeket is lehet látni. este pedig megbűvöltek a város fényei a teraszról! Érdemes a messzebbi strandra is elmenni (nagy strandra) mert ott egy kicsit szebb a part,nem kavicsos, meg igényesebb,lehet napágyat bérelni pár euróért (mi 7-9 euróért béreltünk, úgy hogy rendeltünk valami innivalót kettőnknek és így egész nap ott lehettünk, akár egy ásványvízzel is;ebbe a 7-9 euróba egy üdítő és egy frappé van).De lehet csak úgy kifeküdni a homokra is.Meg van egy pizzázó ezen a parton, felvidéki magyar a tulaj hölgy, jót beszélgettünk vele, és a pizzájuk is isteni volt! Igaz mi lemértük közepes sétával 25 perc oda az út. A Dionusos étterem a kikötőbe isteni, tudom ajánlani, nem kis adagokat adnak, és finom is. Van egy cukrászda is,amit mi csak utolsó nap fedeztünk föl, a Róma pizzázóhoz közel, az út azon oldalán ahol a pizzázó is van. Az van kiírva,hogy kávézó, de rengeteg "házi" süti van. Érdemes a hegy tetején lévő templomhoz is felsétálni, gyönyörű a kilátás a városra. Mi az átjátszó toronyhoz is felmentünk, bár azt mondom,az már egy komoly túra. Párthenonast nem érdemes kihagyni, mert hihetetlen hangulata van, és jó a tavernája is a falu végében. Azóta is emlegetjük az ott töltött vacsorát smile A politishez közel van egy bolt,az mindig nyitva volt, meg mellette is a zöldséges, és a motorkölcsönző utcájában van egy éjjel-nappali pékség. Szóval van szieszta, de én nem éreztem a hatását. Carras meg nem egy nagy szám, lesétáltunk, de olyan volt, mint egy szoc üdülő. A jachtok viszont tényleg hihetetlenek. Érdemes a megszokott útvonalakról is letérni, mert hihetetlen virágokat, és régi épületeket, apartmanokat lehet látni. Mintha csak valahol egy régi gyarmati világba pottyannánk. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a tündéri "kis" várost!
Kedves Anita és Laci! Sok szeretettel gondolok Rátok, és nagyon örülök annak, hogy jól éreztétek itt "nálam" magatokat. A ház tényleg nagyon szép, -sajnos sokan ezt nem akarják elhinni - és ha még plussz élményetek is, volt, mert volt, már érdemes volt elnyönni ide Marmaraszra nyaralni! Sok boldogságot, egészséget kívánok Nektek, szeressétek egymást! smile smile Puszi Kata
Farkas Réka Dátum: 2010-07-03 11:18:04
9 nap és indulás smile !Készülj Kata mert lassan érkezünk smile !puszi