(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Zoltán78 Dátum: 2010-05-21 21:42:07
Szia Kata.Azért megyünk Bulgária felé mert azt mondják arra nem kell autópálya díjat fizetni.Üdv Zoli
Farkas Nikolett Dátum: 2010-05-21 13:19:07
Szia Katám smile Hogy érzed Magad a régi-új helyeden? Gondolom jól smile Már mi is alig várjuk, hogy ott legyünk..már nincs is két hónap addig.. Ezer puszi: Niki smile
Grand Kata Dátum: 2010-05-20 07:10:49
Tóth Henrietta írta ekkor: 2010-05-18 18:42:57
Kedves Kata! Irigyellek, hogy Te már ott vagy. Alig várom már, hogy két hét múlva ilyenkor legyen és mi is a párommal és a kis pocaklakóval élvezhessük azt a nyugalmat, harmóniát, amit Neos Marmaras és Te nyújtasz minden vendégednek. Pár éve, amikor ott voltam és az egyik boltban vásároltam, az előttem álló hölggyel a pénztáros vidáman, ráérősen beszélgetett, míg én majdnem felrobbantam az idegtől, hogy nem haladunk. Amikor sorra kerültem a pénztáros kedvesen, nyugodtan, mosolyogva megkérdezte tőlem. "Mi a probléma, siet valahová?" Mire én: "Igen nagyon sietek." A válasz ez volt: "És mégis hová, miért? Bezár a tengerpart?" Hát akkor tényleg elgondolkoztam. Hihetetlen a különbség a két ország között. Ott mindenki türelmes és nyugodt, így azóta amikor felülök a buszra és elindulunk én is azonnal felveszem az ő ritmusukat. Remélem nem változott meg azóta semmii és még mindig olyan barátságosak és kedvesek. Nagyon szép időt és gondmentes turnusokat kívánok addig is. Szeretettel: Hetti
Kedves Hetti! Nem zár be a tengerpart és várlak mindhármótokat szeretettel. Ige, én is úgy érzem, hogy ez a nyugalom szigete, és a vendégeim is lassan átveszik ezt a nyugodt tempót, csak mire megszoknák sajnos haza kell menniük. Jó egészséget kívánok Neked és a "pocaklakónak" no meg a párodnak is vigyázzatok magatokra. Kellemes utazást, és remélem ismét jól érzitek majd itt magatokat! Puszi Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2010-05-20 07:06:58
Bíró-Szabó Karolina írta ekkor: 2010-05-18 14:03:25
Drága Kata! Szép szezont kívánok Neked! Legyen sok és problémamentes utasod, kevés gigszer, sok szép kirándulás és csodaszép időjárás! Sajnos az idei görög nyaralásunk elmarad - vérzik is a szívem -, de jövőre Veletek, Kefalónián! Szeretettel gondolok Rád! puszi!
Drága Karolinám! Én is szeretettel gondolok Rátok. Sajnálom, hogy az idei pihenésetek elmarad. Akkor jövőre. Én is kívánok jó egészséget, boldogságot, és minden szépet és jót puszi Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2010-05-20 07:05:11
Zoltán78 írta ekkor: 2010-05-17 13:50:03
Szia Kata.Mi már pár éve voltunk nálatok nyaralni de akkor június végén és július elején voltunk akkor jó idő volt de most június 15-én érkezünk,akkor milyen idő lesz?Vagy most milyen idő van?Még azt szeretném kérdezni hogy autóval megyünk,és nem e tud valaki útvonalat mondani Bulgária felé.Előre is köszönöm a választ üdv Zoli
Kedves Zoli! Azt, hogy junius 15-én milyen idő lesz, még a legvérmesebb meteorológusok sem tudják biztosra mondani. Én is a neten nézem az előrejelzést, és néha bejön, néha nem. Tudom, hogy otthon ítéletidő van, ezért izgul mindenki. Itt most jelenleg reggel 19- délután 26-28 fok között mozog a hőmérséklet. Sajnos az első csoportomban már többen leégtek. Hát így állunk. Én is kémlelem az eget minden reggel, amikor felébredek smile . Amúgy miért jösztök Bulgária felé? Üdv.: Kata