Kedves Kata!
Irigyellek, hogy Te már ott vagy. Alig várom már, hogy két hét múlva ilyenkor legyen és mi is a párommal és a kis pocaklakóval élvezhessük azt a nyugalmat, harmóniát, amit Neos Marmaras és Te nyújtasz minden vendégednek. Pár éve, amikor ott voltam és az egyik boltban vásároltam, az előttem álló hölggyel a pénztáros vidáman, ráérősen beszélgetett, míg én majdnem felrobbantam az idegtől, hogy nem haladunk. Amikor sorra kerültem a pénztáros kedvesen, nyugodtan, mosolyogva megkérdezte tőlem. "Mi a probléma, siet valahová?" Mire én: "Igen nagyon sietek." A válasz ez volt: "És mégis hová, miért? Bezár a tengerpart?" Hát akkor tényleg elgondolkoztam. Hihetetlen a különbség a két ország között. Ott mindenki türelmes és nyugodt, így azóta amikor felülök a buszra és elindulunk én is azonnal felveszem az ő ritmusukat. Remélem nem változott meg azóta semmii és még mindig olyan barátságosak és kedvesek. Nagyon szép időt és gondmentes turnusokat kívánok addig is.
Szeretettel: Hetti
Kedves Hetti! Nem zár be a tengerpart és várlak mindhármótokat szeretettel. Ige, én is úgy érzem, hogy ez a nyugalom szigete, és a vendégeim is lassan átveszik ezt a nyugodt tempót, csak mire megszoknák sajnos haza kell menniük. Jó egészséget kívánok Neked és a "pocaklakónak" no meg a párodnak is vigyázzatok magatokra. Kellemes utazást, és remélem ismét jól érzitek majd itt magatokat!
Puszi Kata