(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2010-05-20 07:01:38
írta ekkor: 2010-05-17 07:10:59
A honlapon csak kb. árak vannak a fakultatív programokról. Tudnál esetleg pontos árat is mondani már?
Szia Anita! Most az első héten, még a tavalyi árakkal dolgozunk, most van kialakulóban minden. Amint fix lesz, megírom! Üdv.:Kata smile
Tóth Henrietta Dátum: 2010-05-18 18:42:57
Kedves Kata! Irigyellek, hogy Te már ott vagy. Alig várom már, hogy két hét múlva ilyenkor legyen és mi is a párommal és a kis pocaklakóval élvezhessük azt a nyugalmat, harmóniát, amit Neos Marmaras és Te nyújtasz minden vendégednek. Pár éve, amikor ott voltam és az egyik boltban vásároltam, az előttem álló hölggyel a pénztáros vidáman, ráérősen beszélgetett, míg én majdnem felrobbantam az idegtől, hogy nem haladunk. Amikor sorra kerültem a pénztáros kedvesen, nyugodtan, mosolyogva megkérdezte tőlem. "Mi a probléma, siet valahová?" Mire én: "Igen nagyon sietek." A válasz ez volt: "És mégis hová, miért? Bezár a tengerpart?" Hát akkor tényleg elgondolkoztam. Hihetetlen a különbség a két ország között. Ott mindenki türelmes és nyugodt, így azóta amikor felülök a buszra és elindulunk én is azonnal felveszem az ő ritmusukat. Remélem nem változott meg azóta semmii és még mindig olyan barátságosak és kedvesek. Nagyon szép időt és gondmentes turnusokat kívánok addig is. Szeretettel: Hetti
Bíró-Szabó Karolina Dátum: 2010-05-18 14:03:25
Drága Kata! Szép szezont kívánok Neked! Legyen sok és problémamentes utasod, kevés gigszer, sok szép kirándulás és csodaszép időjárás! Sajnos az idei görög nyaralásunk elmarad - vérzik is a szívem -, de jövőre Veletek, Kefalónián! Szeretettel gondolok Rád! puszi!
Zoltán78 Dátum: 2010-05-17 13:50:03
Szia Kata.Mi már pár éve voltunk nálatok nyaralni de akkor június végén és július elején voltunk akkor jó idő volt de most június 15-én érkezünk,akkor milyen idő lesz?Vagy most milyen idő van?Még azt szeretném kérdezni hogy autóval megyünk,és nem e tud valaki útvonalat mondani Bulgária felé.Előre is köszönöm a választ üdv Zoli
Dátum: 2010-05-17 07:10:59
A honlapon csak kb. árak vannak a fakultatív programokról. Tudnál esetleg pontos árat is mondani már?