(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Barabás Marika Dátum: 2010-05-22 17:17:06
Szia Kata! Irj légyszíves hogy sikerül-e valamit tenned az ügyemben, irtam emailt,sms-t. Várom válaszodat valahol (iwiw, citromail... ) Remélem jól vagy, minden rendben és az idő is kegyes! Puszi.
Póczáné Boncz Andrea Dátum: 2010-05-22 16:23:58
Szia Kata! Mi június 7-én indulunk busszal Marmarasba.Fertődiek vagyunk és Győrben fogunk buszra szállni.Rokonaink szintén ebben az időpontban jönnek Marmarasba csak Pécsen ülnek buszra.Lenne egy olyan kérdésem,hogy a határnál egy buszra fogunk velük kerülni?Nagyon szeretnénk.A határtól csak egy busz megy Marmarasra vagy esetleg több? A fakultatív programokról pedig azt szeretném megtudni hogy melyik napon van a kirándulás a Meteorákra?
Dátum: 2010-05-22 12:49:46
Egy másik fórumban olvastam, hogy a politisbe a közös helységbe van gép, azon lehet netezni. Ha viszem a saját gépemet, akkor a szobámból is elérhető a wifi?Egy másik kérdés, hogy neosba van olyan bolt ahol esetleg lehet kártyával fizetni (mindegy hogy visa vagy master)? Melyik utas biztosítást ajánlod, odakint melyiket fogadják el a legjobban? Egyenlőre ennyi a kérdésekből,de azt hiszem még lesznek :D
Grand Kata Dátum: 2010-05-22 07:17:23
Zoltán78 írta ekkor: 2010-05-21 21:42:07
Szia Kata.Azért megyünk Bulgária felé mert azt mondják arra nem kell autópálya díjat fizetni.Üdv Zoli
Kedves Zoli! Szerintem a neten minden infót be tudsz gyüjteni. Ha ezzel akarsz spórolni, Románia, Bulgária....biztosan igazad van, de nem tudom milyenek az útviszonyok. Régen nem jártam arra. Tényleg jó lenne ha valaki segítene, aki mostanság megtette ezt az utat. No meg ott az útinfó. Próbáld meg ott is. Üdvözlettel Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2010-05-22 07:13:49
Farkas Nikolett írta ekkor: 2010-05-21 13:19:07
Szia Katám smile Hogy érzed Magad a régi-új helyeden? Gondolom jól smile Már mi is alig várjuk, hogy ott legyünk..már nincs is két hónap addig.. Ezer puszi: Niki smile
Szia Nikikém! Nagyon jól érzem magam újra itt! smile Gyorsan repülnek a hetek, és ismét élvezhetjük egymás társaságát. Én is várom, hogy találkozzunk ismét! smile smile Mill.puszi Kata