(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2010-05-25 22:17:13
írta ekkor: 2010-05-22 12:49:46
Egy másik fórumban olvastam, hogy a politisbe a közös helységbe van gép, azon lehet netezni. Ha viszem a saját gépemet, akkor a szobámból is elérhető a wifi?Egy másik kérdés, hogy neosba van olyan bolt ahol esetleg lehet kártyával fizetni (mindegy hogy visa vagy master)? Melyik utas biztosítást ajánlod, odakint melyiket fogadják el a legjobban? Egyenlőre ennyi a kérdésekből,de azt hiszem még lesznek :D
Szia Anita! A Politis ház társalgójában valóban egy számítógép áll a vendégek rendelkezésére, így nem feltétlenül szükséges sajátot hozni. A boltokban itt általában nem kártyával fizetnek. Kisebb üzletek vannak nem multik. Ha nagyobb értéket veszel: bunda, bőrkabát, arany, azt lehet kártyával is. Csak kérdezz bátran! Üdv.: Kata smile
halasi gabriella Dátum: 2010-05-25 11:23:23
Timike írta ekkor: 2010-05-24 18:50:49
Szia Kata! Mi június 15-én megyünk hozzád, már várjuk a találkozást. Azt szeretnénk megkérdezni,hogy a Lidl áruház hány kilométerre van Marmarastól? Busszal el lehet-e jutni? Lehet-e biciklit kölcsönözni gyereküléseset?mert van egy 4 éves kisfiúnk! Puszi
Kedves Kata, Előszőr utazunk - szezon végén, októberben - Marmarasra. Tudnál segíteni abban, hogy milyen/mennyért van reggeli, vacsora lehetőség helyben vagy a közelben (Politis ap.), mert önellátóak leszünk. Milyen árakon van friss gyümölcs, zöldség? Piac van, vagy helyi kis termelők vagy csak multik jobbára? Köszönöm előre is!
Timike Dátum: 2010-05-24 18:50:49
Szia Kata! Mi június 15-én megyünk hozzád, már várjuk a találkozást. Azt szeretnénk megkérdezni,hogy a Lidl áruház hány kilométerre van Marmarastól? Busszal el lehet-e jutni? Lehet-e biciklit kölcsönözni gyereküléseset?mert van egy 4 éves kisfiúnk! Puszi
Cseh Nikoletta Dátum: 2010-05-24 10:26:16
Jah igen a buszos kirándulás alatta a sithónia körútat értem.
Cseh Nikoletta Dátum: 2010-05-24 10:25:18
Szia Kata! Milyen az idő Marmarason most? remélem csupa napsütés. Bár hál' isten itthon is melegszik az idő. Leginkább azért írok, mert szeretném megkérdezni, hogy a Meteóra kirándulás, a buszos kirándulás és a kalóz hajó, majd mely napokon lesznek? Illetve, hogy körülbelül hány óra hossza az út a meteórákhoz, azt néztük, hogy kb 370 km Marmarastól, tehát az biztos, hogy nincs közel. Még kicsivel több, mint egy hónap és utazunk hozzád ,már alig várjuk.:)