(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2010-05-11 07:47:34
írta ekkor: 2010-05-11 07:27:56
Szeretnénk majd a Meteorakhoz elmenni fakultatív keretében, és azt olvastam valahol, hogy a nők csak hosszú szoknyába mehetnek, nem lehet hosszú nadrág sem. Ha én ezt egy kendővel oldom meg, amíg a kolostoroknál vagyunk, az is jó?
Szia Anita! Igen, jól olvastad! A meteóra kolostorokban a hölgyeknek térdet fedő szoknya, fedett váll, a férfiaknak hosszú nadrág, fedett váll szükséges. A régi időkben a nők nem jártak nadrágban, és ez egy szent hely, amit tiszteletben kell tartani az öltözködéssel is. Természetesen egy a célnak megfelelő strandkendő is elegendő a derakadra kötve smile smile Üdv.: Kata smile
Dátum: 2010-05-11 07:27:56
Szeretnénk majd a Meteorakhoz elmenni fakultatív keretében, és azt olvastam valahol, hogy a nők csak hosszú szoknyába mehetnek, nem lehet hosszú nadrág sem. Ha én ezt egy kendővel oldom meg, amíg a kolostoroknál vagyunk, az is jó?
Grand Kata Dátum: 2010-05-10 21:58:03
Erika85 írta ekkor: 2010-05-10 17:20:43
Drága Kata! Mi is nagyon várjuk már, hogy újra találkozzunk és a jó kis beszélgetéseinket! A medúzáktól én nem félek csak a Bertalan üzenetére reagáltam,hogy nem általános a találkozás velük a vízben! smile Mégsem csak nővérem és én megyünk! Ugyhogy eggyel több jelentkező lesz a fakultatívokra! :) a tavalyiakat mindenféleképpen megismételjük és reménykedünk az esti hajókázásban is! smile Jó utat, írj ha már net közelben leszel! Millió puszi (Erika és Ryka)
Sziasztok Erika és Ryka! Amit tudok jelentkezem és minden féle infóval ellátok mindenkit! Örülök, hogy még egy vendégem lesz, remélem Ő is úgyí fogja érezni magát, mint ahogy Ti! Jó nyaralást az első utatokon! Várom a beszámolót, és készülök a találkozásra! Addig is millió puszi Nektek Kata smile smile
Erika85 Dátum: 2010-05-10 17:20:43
Drága Kata! Mi is nagyon várjuk már, hogy újra találkozzunk és a jó kis beszélgetéseinket! A medúzáktól én nem félek csak a Bertalan üzenetére reagáltam,hogy nem általános a találkozás velük a vízben! smile Mégsem csak nővérem és én megyünk! Ugyhogy eggyel több jelentkező lesz a fakultatívokra! :) a tavalyiakat mindenféleképpen megismételjük és reménykedünk az esti hajókázásban is! smile Jó utat, írj ha már net közelben leszel! Millió puszi (Erika és Ryka)
Grand Kata Dátum: 2010-05-09 20:21:19
Erika85 írta ekkor: 2010-05-09 09:33:50
Szerintem inkább az az általános, hogy nem találkozol medúzával! Mi tavaly egyetlen egyet láttunk közelről, de csak mert valaki kihozta a parthoz! Úgyhogy ettől nem kell tartani! A víz pedig tényleg kristálytiszta! Az időjárásról annyit, hogy én most is nézegetem és már a következő hétre 30 fokot mutatnak! smile jó utat Nektek, mi majd augusztusban megyünk!
Szia Erika! Várom az augusztust! smile smile Medúzák nincsenek a Halkidiki-félsziget öbleiben. Ősszel fordul néha elő egy-egy barna, mely nem csíp, "tenger virágának" hívják, én sem vagyok jóban velük, de csak kevés és ahogy mondom későn ősszel áramlat útján kerül néha oda. Ne féljetek smile smile Erős hullámzás pedig 5 hónap alatt 2-3 alkalommal fordult elő! Ti pont megtapasztaltátok, bár nagyon nagy élmény a hullámokon lovaglás is! smile Üdv.: Kata