(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Tanda Bertalan Dátum: 2010-05-08 15:21:30
írta ekkor: 2010-05-07 22:31:47
szia Bertalan! Mi miskolciak vagyunk, innen megyünk Pestre, s kedvesem anyukáját ha jók az infóim akkor ismered is. ( Tóthné Dr. Pelle Ilona). Mi is kusettel megyünk, remélem jó lesz, mert ilyennel még nem utaztunk. Józsi
Akkor előtte egyeztetünk.Persze,hogy ismerem a kolléganőmet. Ha kell, akkor előtte is tudunk egyeztetni. Már csak 5 hét........és utazunk!!!
Tanda Bertalan Dátum: 2010-05-08 15:19:27
írta ekkor: 2010-05-08 10:38:02
Szia Enci! Igaz, hogy nem én voltam megszólítva, de szívesen leírom a tapasztalataimat a strandokról, majd később Kata kiegészít. A kis öböl kavicsos, viszonylag gyorsan mélyül, s a hullámzás is erősebb általában, mint a nagyobb strandon, viszont bensőségesebb, mert kevesen vannak. A nagy strand sokkal lassabban mélyül,s csak az első pár méter kavicsos, utána homokos a talaj. Itt sokkal több a hely, mi szinte mindig itt fürödtünk. De itt sem volt tömegnyomor sosem. A víz mindenhol pazar tisztaságú. Tavaly június végén voltunk, akkor átlagosan 36 fok körül volt a hőmérséklet. Józsi
Egy baj van csak a nagy stranddal: erős hullámzáskor mindenféle csalánokkal van tele a széle. Itt a medúzákra gondolok. Nem bántanak, de elég undorítóan néznek ki.A leírtakkal max. egyet értek.
Dátum: 2010-05-08 10:38:02
Huszár Zoltánné írta ekkor: 2010-05-08 09:51:07
Szia Kata! Köszönöm szépen a segítséget! smile smile Két dolgot szeretnék még megkérdezni: 1. júniusban már jó idő van Görögországban? 2. mi a véleményed a nagy strandról és a kis öbölről? én már hallottam egy-két dolgot de a te véleményedre is kíváncsi lennék. Köszi, Enci smile
Szia Enci! Igaz, hogy nem én voltam megszólítva, de szívesen leírom a tapasztalataimat a strandokról, majd később Kata kiegészít. A kis öböl kavicsos, viszonylag gyorsan mélyül, s a hullámzás is erősebb általában, mint a nagyobb strandon, viszont bensőségesebb, mert kevesen vannak. A nagy strand sokkal lassabban mélyül,s csak az első pár méter kavicsos, utána homokos a talaj. Itt sokkal több a hely, mi szinte mindig itt fürödtünk. De itt sem volt tömegnyomor sosem. A víz mindenhol pazar tisztaságú. Tavaly június végén voltunk, akkor átlagosan 36 fok körül volt a hőmérséklet. Józsi
Huszár Zoltánné Dátum: 2010-05-08 09:51:07
Szia Kata! Köszönöm szépen a segítséget! smile smile Két dolgot szeretnék még megkérdezni: 1. júniusban már jó idő van Görögországban? 2. mi a véleményed a nagy strandról és a kis öbölről? én már hallottam egy-két dolgot de a te véleményedre is kíváncsi lennék. Köszi, Enci smile
Dátum: 2010-05-07 22:31:47
Tanda Bertalan írta ekkor: 2010-05-07 22:05:42
Kedves József!!! Semmi rossznak nem vagyok elrontója!!! Mi kusettal utazunk;Thessalonikibe 45/B busz végállomásig. Utána keresünk egy buszt,ami reméljük elvisz az úti célunkig. Aztán reméljük este felé landolunk Neos Marmaras-on. Komunikáljunk; a volt kollégámat intézem, mint kusset kalauz-t!! Probléma csak nem lesz!!! Addig is várom a visszajelzésedet!!! Üdvözlettel: Bera
szia Bertalan! Mi miskolciak vagyunk, innen megyünk Pestre, s kedvesem anyukáját ha jók az infóim akkor ismered is. ( Tóthné Dr. Pelle Ilona). Mi is kusettel megyünk, remélem jó lesz, mert ilyennel még nem utaztunk. Józsi