(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Németh Adrienn Dátum: 2009-07-22 11:00:52
Kedves Kata! Most jöttem az utazási irodából, megkaptuk a papírt. A legnagyobb örömömre a 2.emeleti 25-ös apartmant kaptuk.Nagyon-nagyon örülünk neki, hiszen ezt szerettük volna. Puszi Neked, jövő kedden találkozunk Adri
Grand Kata Dátum: 2009-07-21 21:34:52
Németh Adrienn írta ekkor: 2009-07-21 16:00:35
Kedves Kata! Nagyon-nagyon köszönöm a soraidat!!!Vártam a válaszod és megnyugodtam! smile Egy hét múlva találkozunk! smile Annyi jót hallottunk rólad, hogy most már tényleg személyesen is meg kell Téged ismerni!!!! smile Még egyszer köszi! Üdv:Adri
Készülődjetek!!!! smile smile smile
Németh Adrienn Dátum: 2009-07-21 16:00:35
Kedves Kata! Nagyon-nagyon köszönöm a soraidat!!!Vártam a válaszod és megnyugodtam! smile Egy hét múlva találkozunk! smile Annyi jót hallottunk rólad, hogy most már tényleg személyesen is meg kell Téged ismerni!!!! smile Még egyszer köszi! Üdv:Adri
Grand Kata Dátum: 2009-07-21 15:30:50
Németh Adrienn írta ekkor: 2009-07-21 10:12:47
Sziasztok!Köszi a válaszokat!Kicsit megnyugtattatok! smile Kedves Kata!Dunaújvárosban lakunk. Busszal fogunk menni. Igazából egy megrendelőlapot töltött ki az utazási irodában a hölgy és hozzá tűzte a befizetést igazoló nyugtát. Holnap bemegyek az irodába, hátha megjött a jegy, csak 2 percre lakunk tőle.Remélem már ott lesz!! smile Üdv:Adri
Kedves Adri! Nem kell kapnod semmilyen részvételi jegyet. Azt az egyéni utasok kapják. Ott leszel az utaslistán. Elég a befizetést igazoló nyugta, bár azt sem fogják kérni tőled. Beszéltem az "anyairodánkkal". Üdv: Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2009-07-21 15:22:38
Papp Nikolett írta ekkor: 2009-07-21 14:21:36
Sziasztok! Szeptemberben megyünk Marmarasra, az Olympos Hotelba. Tudna nekem valaki írni a helyről pár szót,tapasztalatokat, élményeket? Tavaly Paralián voltunk, csodálatos volt, a Villa Atlantis Apartmanban szálltunk meg, kifogástalan volt , mindenkinek csak ajánlani tudom:) Válaszokat előre is köszönöm! Niki
Szia Niki! Az Olympos Hotel egyszerűen berendezett, nagyon helyes szobákból áll. A Grand honlapon láthatsz képeket róla. A tetőteraszról gyönyörű a kilátás, van rezső és a főzéshet, étkezéshez szükséges dolgok egyaránk. Még a kis elektromos piritóssütőmet is fölvittem. Remélem jól fogjátok érezni magatokat. Én minden esetre szeretettel várlak. Ha van konkrét kérdésed, nyugodtan írj! smile Üdv.:Kata