(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2009-07-21 15:19:17
Németh Adrienn írta ekkor: 2009-07-21 10:12:47
Sziasztok!Köszi a válaszokat!Kicsit megnyugtattatok! smile Kedves Kata!Dunaújvárosban lakunk. Busszal fogunk menni. Igazából egy megrendelőlapot töltött ki az utazási irodában a hölgy és hozzá tűzte a befizetést igazoló nyugtát. Holnap bemegyek az irodába, hátha megjött a jegy, csak 2 percre lakunk tőle.Remélem már ott lesz!! smile Üdv:Adri
Szia Adri! Ha busszal jössz ne ess kétségbe. Ott leszel az utaslistán. Főleg az egyéni utasok kapják meg korábban a részvételi jegyet. Turnusváltásom van, de írtam az irodába, hogy nézzenek utánna a dolgodnak! smile smile Ne izgulj!!! Üdv.: Kata
Papp Nikolett Dátum: 2009-07-21 14:21:36
Sziasztok! Szeptemberben megyünk Marmarasra, az Olympos Hotelba. Tudna nekem valaki írni a helyről pár szót,tapasztalatokat, élményeket? Tavaly Paralián voltunk, csodálatos volt, a Villa Atlantis Apartmanban szálltunk meg, kifogástalan volt , mindenkinek csak ajánlani tudom:) Válaszokat előre is köszönöm! Niki
Németh Adrienn Dátum: 2009-07-21 10:12:47
Sziasztok!Köszi a válaszokat!Kicsit megnyugtattatok! smile Kedves Kata!Dunaújvárosban lakunk. Busszal fogunk menni. Igazából egy megrendelőlapot töltött ki az utazási irodában a hölgy és hozzá tűzte a befizetést igazoló nyugtát. Holnap bemegyek az irodába, hátha megjött a jegy, csak 2 percre lakunk tőle.Remélem már ott lesz!! smile Üdv:Adri
Grand Kata Dátum: 2009-07-21 00:04:36
Németh Adrienn írta ekkor: 2009-07-20 17:40:17
Szia Évi! Húúúúú, Ti már 10 nappal előbb megkaptátok??Na, ez nekem nem jó hír! Azt mondta az ott dolgozó hölgy, hogy szerdán, vagy csütörtökön nézzek be, hátha addig megjön. Be kell vallanom, hogy kicsit csalódott voltam. Már nagyon szerettük volna tudni, melyik szobát kapjuk, hiszen telefonon már januárban le lett egyeztetve, hogy második emeleti, tengerre néző szobát kérünk. Eddig ilyen még nem fordult elő velünk. smile Remélem nincs semmi gond!! Üdv:Adri
Szia Adri! Hol laktok? Holnap megkérdezem az irodában, hogy mi újság azzal a fránya részvételi jeggyel. Busszal, vagy szgk-val érkeztek? Amikor a végösszeget befizetted nem kaptál szerződést? A 2. emeleten 2 db tengerre néző 2 ágyas szoba van a 24, 25-ös. Ne izgulj!!!!! smile Minden rendben lesz! Üdv.: Kata
zsófi73 Dátum: 2009-07-20 22:07:40
Németh Adrienn írta ekkor: 2009-07-20 17:40:17
Szia Évi! Húúúúú, Ti már 10 nappal előbb megkaptátok??Na, ez nekem nem jó hír! Azt mondta az ott dolgozó hölgy, hogy szerdán, vagy csütörtökön nézzek be, hátha addig megjön. Be kell vallanom, hogy kicsit csalódott voltam. Már nagyon szerettük volna tudni, melyik szobát kapjuk, hiszen telefonon már januárban le lett egyeztetve, hogy második emeleti, tengerre néző szobát kérünk. Eddig ilyen még nem fordult elő velünk. smile Remélem nincs semmi gond!! Üdv:Adri
Csak lazán a részvételi jeggyel! Én indulás előtti napon mentem be érte. Egyszerűen akkor értem rá, de a kiállítás dátuma, kb. 10 nappal hamarabbi volt. Ott pihent bent szépen az irodában. De, ha nagyon izgulsz (nem tom melyik városban van az iroda), hívd fel a GrandTours központi számát. Ott, tuti tudnak segíteni Neked, pontosabban inkább megnyugtatni! smile smile