(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

zsófi73 Dátum: 2009-07-20 22:04:41
Kovács Gyöngyi írta ekkor: 2009-07-20 17:37:36
Szia Zsófi! Értem mire gondolsz,mi is így vagyunk vele! Mi is imádjuk a görög kultúrát,mentalitást ,a gyönyörű tájakat,és nem utolsó sorban a gastronómiát...ott még az ég is kékebb...Ajánlom figyelmedbe a zakynthos.hu oldalt.NAgyon sok információt,részletes beszámolót lehet találni.A 2008-as fotók között megtalálsz párat az én képeimből is. Szerintem válaljátok be ! Üdv: Gyöngyi
smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile
Dátum: 2009-07-20 21:37:16
Németh Adrienn írta ekkor: 2009-07-20 17:40:17
Szia Évi! Húúúúú, Ti már 10 nappal előbb megkaptátok??Na, ez nekem nem jó hír! Azt mondta az ott dolgozó hölgy, hogy szerdán, vagy csütörtökön nézzek be, hátha addig megjön. Be kell vallanom, hogy kicsit csalódott voltam. Már nagyon szerettük volna tudni, melyik szobát kapjuk, hiszen telefonon már januárban le lett egyeztetve, hogy második emeleti, tengerre néző szobát kérünk. Eddig ilyen még nem fordult elő velünk. smile Remélem nincs semmi gond!! Üdv:Adri
mi olyan 3-4 nappal előtte vettük át. Nem kell izgulni szerintem.
Németh Adrienn Dátum: 2009-07-20 17:40:17
Szia Évi! Húúúúú, Ti már 10 nappal előbb megkaptátok??Na, ez nekem nem jó hír! Azt mondta az ott dolgozó hölgy, hogy szerdán, vagy csütörtökön nézzek be, hátha addig megjön. Be kell vallanom, hogy kicsit csalódott voltam. Már nagyon szerettük volna tudni, melyik szobát kapjuk, hiszen telefonon már januárban le lett egyeztetve, hogy második emeleti, tengerre néző szobát kérünk. Eddig ilyen még nem fordult elő velünk. smile Remélem nincs semmi gond!! Üdv:Adri
Kovács Gyöngyi Dátum: 2009-07-20 17:37:36
zsófi73 írta ekkor: 2009-07-20 12:44:15
SziaGyöngyi! Mi nem (csak) strandolni szeretnénk!! Mi a görög kultúrát is imádjuk,szeretünk kirándulni. Sok ismert, és "ismeretlen" helyen is megfordultunk már Görögországban, és a gyerekeink is nagyon befogadóak. Ha érted mire gondolok. Bár az apartmanválasztásban nálam az is fontos, hogy az erkélyről lássam a tengert. smile smile smile smile Üdvözlet: VargaZsófi smile
Szia Zsófi! Értem mire gondolsz,mi is így vagyunk vele! Mi is imádjuk a görög kultúrát,mentalitást ,a gyönyörű tájakat,és nem utolsó sorban a gastronómiát...ott még az ég is kékebb...Ajánlom figyelmedbe a zakynthos.hu oldalt.NAgyon sok információt,részletes beszámolót lehet találni.A 2008-as fotók között megtalálsz párat az én képeimből is. Szerintem válaljátok be ! Üdv: Gyöngyi
magoeva Dátum: 2009-07-20 16:33:38
Szia Adri! 10 nappal az indulás előtt kaptuk meg. Az utazási irodában mit mondtak? Üdv: Éva