(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

zsófi73 Dátum: 2009-07-18 23:35:26
Grand Kata írta ekkor: 2009-07-15 23:50:39
Szia Zsófikám! Remélem jól vagytok! Nagyon hiányoztok ám a 3. emeletről. Puszi az egész FAMILIÁ-nak, de főleg az aranyos gyerekeiteknek! Mi nagyon jókat beszélgettünk a tetőteraszon smile igaz? smile smile
Jaj Édes Katám! Bizony hiányoznak a beszélgetések! Annyi érdekes "dolgot" tudtál mondani. Több lettem tőle, ebből élek. És még jobban megerősített abban, hogy Görögország - Hellasz - a világ közepe. A nyaralások tökéletes helyszíne, a gyerekek paradicsoma. És ha még egy szuper idegenvezető fogja a kezünket, irányítja a tekintetünket, nyitja ki a szemünket... Nem is vágyhatunk többre. Nem hiszed el, de én már a jövő évi nyaralás lázában égek, azt tervezgetem. Tiszta hülye vagyok. Görögmérgezést kaptam. smile smile Ölellek és szeretettel gondolok Rád, szép és tartalmas napokat kívánok! smile
zsófi73 Dátum: 2009-07-18 23:35:05
Grand Kata írta ekkor: 2009-07-15 23:50:39
Szia Zsófikám! Remélem jól vagytok! Nagyon hiányoztok ám a 3. emeletről. Puszi az egész FAMILIÁ-nak, de főleg az aranyos gyerekeiteknek! Mi nagyon jókat beszélgettünk a tetőteraszon smile igaz? smile smile
Jaj Édes Katám! Bizony hiányoznak a beszélgetések! Annyi érdekes "dolgot" tudtál mondani. Több lettem tőle, ebből élek. És még jobban megerősített abban, hogy Görögország - Hellasz - a világ közepe. A nyaralások tökéletes helyszíne, a gyerekek paradicsoma. És ha még egy szuper idegenvezető fogja a kezünket, irányítja a tekintetünket, nyitja ki a szemünket... Nem is vágyhatunk többre. Nem hiszed el, de én már a jövő évi nyaralás lázában égek, azt tervezgetem. Tiszta hülye vagyok. Görögmérgezést kaptam. smile smile Ölellek és szeretettel gondolok Rád, szép és tartalmas napokat kívánok! smile
magoeva Dátum: 2009-07-18 20:12:00
Berki Attila írta ekkor: 2009-07-17 09:45:45
Hali! Én leszek az 1000.!!!
Megleptél volna, ha nem jelentkezel! smile Remélem jól vagytok! smile
Kovács Gyöngyi Dátum: 2009-07-18 19:23:17
Kedves KAta! Pont ezért döntöttünk a busz mellett.A soförökkel eddig mindig pozitív tapasztalataink voltak. Csak gyakorlottabbak már ezen az útvonalon. Elvégre pihenni megyünk Hozzád.1 éve nem voltam szabadságon. Sok puszi smile smile Gyöngyi
Grand Kata Dátum: 2009-07-18 18:45:16
Erika85 írta ekkor: 2009-07-18 12:06:23
Sziasztok!:) Én és a nővérem aug. 24-én indulunk Marmaras-ba busszal és az Alexandrában lesz a szállásunk! Már nagyon várjuk a nyaralást és a sors is azt akarta, hogy oda menjünk mert valaki visszamondta az utat és így el tudunk menni! Sok szépet hallottam a helyről, és nemsokára élőben is megcsodálhatom! :)
Szia Erika! Remélem nem fogsz csalódni, a hely gyönyörű. Én személy szerint igyekszem majd még kellemesebbé tenni a nyaralásotokat! smile Üdv.: Kata