(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

zsófi73 Dátum: 2009-07-19 22:13:03
Kovács Gyöngyi írta ekkor: 2009-07-19 12:32:03
Kedves Zsófi!Tavaly Zakynthoson nyaraltunk a Grand Toursal természetesen.Agios Sostisban (Laganas mellett) így többször átmentünk este mivel ott nagyobb lehetőség volt vásárolni,vacsizni. A nyüzsgést Paráliához tudnám hasonlítani. Sajnos ami nem tetszett az angol tinik törzshelye.Szülők nélkül nyaralnak már 16-17 évesen is és rettenetesen viselkednek.Volt,hogy reggel láttuk a bokorból felébredni egynéhányat ruha nélkül,alkoholos üveggel a kezükban.Azt sem tudta hol van. Egyébként mi nem vettük figyelembe őket,és ők sem foglalkoztak mással.Nem kötözködnek a többi turistával. Zantéról pedig annyit,hogy csodálatos hely! Autót béreltünk és bejártuk a szigetet,hát nagyon szépeket láttunk. Még most is kiráz a hideg ha rá gondolok! Hihetetlenül kék tenger,Blue caves, Navaggio -gyönyörűek! Üdv:Gyöngyi
Köszi a gyors válaszod! Köszönet érte ! Kicsit azért meginogtam smile Nem tudom. Üdvözlet: VargaZsófi smile
zsófi73 Dátum: 2009-07-19 22:12:54
Kovács Gyöngyi írta ekkor: 2009-07-19 12:32:03
Kedves Zsófi!Tavaly Zakynthoson nyaraltunk a Grand Toursal természetesen.Agios Sostisban (Laganas mellett) így többször átmentünk este mivel ott nagyobb lehetőség volt vásárolni,vacsizni. A nyüzsgést Paráliához tudnám hasonlítani. Sajnos ami nem tetszett az angol tinik törzshelye.Szülők nélkül nyaralnak már 16-17 évesen is és rettenetesen viselkednek.Volt,hogy reggel láttuk a bokorból felébredni egynéhányat ruha nélkül,alkoholos üveggel a kezükban.Azt sem tudta hol van. Egyébként mi nem vettük figyelembe őket,és ők sem foglalkoztak mással.Nem kötözködnek a többi turistával. Zantéról pedig annyit,hogy csodálatos hely! Autót béreltünk és bejártuk a szigetet,hát nagyon szépeket láttunk. Még most is kiráz a hideg ha rá gondolok! Hihetetlenül kék tenger,Blue caves, Navaggio -gyönyörűek! Üdv:Gyöngyi
Köszi a gyors válaszod! Köszönet érte ! Kicsit azért meginogtam smile Nem tudom. Üdvözlet: VargaZsófi smile
Erika85 Dátum: 2009-07-19 17:13:22
Kata! Lenne egy kérdésem, és te biztos tudsz nekem segíteni benne! Arra lennék kíváncsi, hogy mennyibe kerül ott az autókölcsönzés? A legkisebb kategória nekünk elég lenne! Mert ha nem éppen valamelyik fakultatív programon leszünk szeretnénk szétnézni a környéken! És még egy kérdés eszembe jutott! A csúszdaparkos fakultatív program magában foglalja a belépőt vagy az külön fizetendő? Mennyibe kerül a belépő? Köszönöm, és bocsi ha sokat kérdezek, de szeretek felkészülni! :)
Erika85 Dátum: 2009-07-19 15:22:52
Grand Kata írta ekkor: 2009-07-18 18:45:16
Szia Erika! Remélem nem fogsz csalódni, a hely gyönyörű. Én személy szerint igyekszem majd még kellemesebbé tenni a nyaralásotokat! smile Üdv.: Kata
Kedves Kata! Előre is köszönöm az ottani segítséget és biztos vagyok benne, hogy felejthetetlen nyaralás lesz! Még 5 hét és személyesen is találkozunk! De egy ismerőstől már sok jót hallottunk rólad! :) Kedves Fórumozók! Valaki utazik közületek aug. 24-én busszal Marmaras-ba?
Kovács Gyöngyi Dátum: 2009-07-19 12:32:03
zsófi73 írta ekkor: 2009-07-18 23:47:08
Elnézést, bocsika! Laganas tényleg ilyen vad hely? Voltál ott, vagy csak elbeszélésekből hallottad? Minden szezonra jellemző, vagy csak elő-, és utószenzonra? üdvözlet, és előre is köszi a választ: VargaZsófi smile