(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Berki Attila Dátum: 2009-06-25 13:08:12
magoeva írta ekkor: 2009-06-25 12:59:11
Szia Attila! Jók az értesüléseid, amire mi hazaértünk Bende első dolga volt Brigiit hívni, akkor már Tatabányán voltatok:-))) Ráadásul éjjel még annyit se mondtak meg, hogy hol vagyunk...Akik Marmarasra vittek bennünket sokkal jobb fejek voltak :-))) Kialudtátok magatok? Ma töltjük fel a képeket, remélem estére már tudok küldeni párat :-))
Sziasztok! Tudom azért írtam, akkor kanyarodtunk le Tatabányára mikor a fiad telefonált. Mi nagyon jó időt jöttünk. A képeket feltöltöttem kb 100-150"eltűnt" a gépről szét vet az ideg. Még jó, hogy kameráztam is. De a banánozás megmaradt mind, majd küldjük. Az ófaluról 1 db. kép sincs meg!!!!!! Elég jót aludtunk a buszon is de azért durmoltunk egyet itthon is délután. Puszilunk mindenkit.
Berki Attila Dátum: 2009-06-25 13:03:40
Varga Pugner Evelin írta ekkor: 2009-06-25 11:43:41
Befizettétek a vacsorát? Vagy önellátással voltatok? Milyenek az éttermek?
Ja igen az árakról. Mi önellátással voltunk! Az árak: kenyér szinte mindenhol boltban, pékségben 80 cent. Az apartman melletti kis boltban is. 1 LTej: 1.10 eurótól felfelé. Retzina(gyantás bor 0.5 liter) :1.25 euró boltban. Tavernában:2.5 euró. Gyros 2.30-2.50 euró. A szirom szerű 6db-os kenyér(6 db összesütött zsemle) 80 cent a Smile nagy boltban. Az apartman melletti kisboltban 1.20 euró. De én lemértem a nagy boltos 45 dkg. a kis boltos 75 dkg. Ezt szedtük szét 6 db "zsemlére és ebből csináltuk a szendvicseket visszafelé is az útra. 1.5 L-üditő 85 cent( görög narancs) Fanta: 1.25 euró. 3.3dl-es üditő 40-70 cent. Attól függ, hogy görög vagy Fanta. Ez a tavernákban 1.5-1.70 euró. Vizet nem kell venni mert a csapvíz forrásvíz. Ize mint nálunk és TÉNYLEG jó.Sör: holland és macedon 0.5 Literes smile boltban : 60 cent. Kisbolt:90 cent.Mytos 1.15 euró boltban(0.5 liter)Tavernákban : 2-2.5 euró. Vörös bor.:apelline 1.5 L boltban 4-4.50 euro. van még valami átkozott nevű 1.5l -es félédes bor csavaros 2-2.50 euró boltban. (finom volt nagyon és félédes). Átlag árak tavernákban: ételek 6-8 euró ebben benne van egy kis köret is. A hal árak kg.-ban vannak megadva kb.60-80 euró. (8 euróból kijön egy felnőtt adag).Görög saláta 5-6 euró. Egy átlag vacsora 2 felnőtt + 2 gyerek tavernában tányéros étellel üditővel, borral 35-45 euró. Ugyanez pitás gyrossal üditővel, borral 18-20 euró. A legnagyobb és számomra legjobb gyros a JOHHNY'S FAST FOOD- tavernában volt. Higgyétek el egy adagot alig tudtam megenni pedig én hármasával eszem. Amit Kata ajánl POORTszintén jó és olcsó de nem annyira kiadós( bocsi Kata). Ez a Johhny a központban egy trafikkal szemben van közvetlen egy pálmafával szemben.Egymás mellett 3 "sütöde" van ez a középső Könnyen megtalálható feltűnő a felirat. Itt asztalnál kiszolgál a család és mondom finom. Minden nap ettünk itt szinte.1 üveg retzina. 2 fanta lime +6 gyros 18 euró volt.Paradicsom: 80 cent -1 euró, parprika szintén. Barack,nektarin 1-2 euró/kg. Hagyma: 80 cent (lecsó miatt írom) dinnye 80 cent /kg. Ezek a bolti árak. Érdemes a piacot megvárni ami csütörtökön van. A zöldség félék kb. annyi mint boltban de szebbek a gyümölcsök szintén szebbek és azok olcsóbbak is. Itt a dinnye 50 cent/kg barackok 1 euró, Narancs 1 euró. Almák 2 euró/kg. Piacon a 2 L-es bor 6 euró( édesset vettünk ramaty volt az íze) A házi ouzó( cipuró vagy ilyesmi a neve) 1.5 l 6-8 euró( attól függ hányszor főzték ki) Ilyet boltban nem is kapni. A ruhaneműk többnyire felejtős hamisított polók 5 eurótól. Egyenlőre más nem jut eszembe de ha van kérdés válaszolok.Üdv.
magoeva Dátum: 2009-06-25 12:59:11
Szia Attila! Jók az értesüléseid, amire mi hazaértünk Bende első dolga volt Brigiit hívni, akkor már Tatabányán voltatok:-))) Ráadásul éjjel még annyit se mondtak meg, hogy hol vagyunk...Akik Marmarasra vittek bennünket sokkal jobb fejek voltak :-))) Kialudtátok magatok? Ma töltjük fel a képeket, remélem estére már tudok küldeni párat :-))
Varga Pugner Evelin Dátum: 2009-06-25 11:43:41
Befizettétek a vacsorát? Vagy önellátással voltatok? Milyenek az éttermek?
Varga Pugner Evelin Dátum: 2009-06-25 11:41:59
Köszi a beszámolót smile