(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Berki Attila Dátum: 2009-06-25 11:11:03
Sziasztok! Hát először is Kata nem tűnt el. Sajnálatos módon nincsen internete. A görög "szakemberek" és a tulajdonos "sokat" dolgozik rajta.A hiba oka már meg van de a tulajdonost nem nagyon érdekli. Az útról: Hát megmondom őszintén most utaztam először a grand-dal pedig már 10. éve járunk görögbe. Nagyon nehezen indult az utazás! Tatabányán szedtek fel minket a soproni kisbusszal. Már mire hozzánk értek már valami váltóprobléma volt a kocsival. Keményen 60-70-el száguldoztunk Pestre a pályán. közben a motor is többször leállt.Na mindegy kb. 30 perccel korábban elindultunk Pestre mert rajtunk kívül már nem szállt fel senki és mi korábban kiértünk a megbeszélt helyre. Felértünk Pestre és a sofőr elkezdett kóvályogni mert állítólag kapott egy telefont, hogy fel kell venni egy csomagot.Úgyhogy a kezdeti előnyből lett egy órás hátrányunk. A sofőr azt sem mondta, hogy mi a retekért lambadázunk Pesten. Na a nagy busz meg már ott dekkolt a téren.Ott még egy meglepetés négyünket két gyerekkel négy felé 2 emeletre tettek el.A gyerekek az emeleten külön én meg alul hátul a feleségem meg elől alul foglalt helyet. Szóltunk a sofőrnek, hogy azért nem ezt ígérték azt mondta, hogy én beszéljem meg az utasokkal. Akik már egy órája vártak ránk. Szerintem ez nem az én dolgom lenne. Szóval így indultunk el Szegedre. Szegeden aztán megint átszálltunk egy emeltszíntű buszra.Na itt normalizálódott a káosz mert fél busszal mentünk Marmarasra és mindenkinek 2 helye volt.Ez már a végső busz volt legalábbis oda. A 2 sofőr rutinos volt. Az utasokkal sem volt semmi gond soha nem kellett senkire várnunk mentünk le mint a golyó. Határok gyorsak voltak. Pihenőkkel hamar végeztünk kulturált helyeken álltunk meg. Úgyhogy az eddigi leggyorsabb busz volt a mienké mert már 10 óra 30 perckor cipeltem fel a csomagokat a 3. emeletre. A szoba kulturált megfelelő volt és tényleg szép volt a kilátás a tengerre. A kikötő és a teknősbéka sziget is jól látható volt. Szép időnk volt végig. A második nap éjjel volt egy nagy vihar nagy széllel és rengetek nagyon szép és sok villámlással. Esett is az eső úgy hajnali négyig. Másnap mint ha mi sem történt volna szikrázó napsütésre ébredtünk.Már délután olyan meleg volt, hogy tőlünk a hegy másik oldalán már erdőtűz is volt. Ezt ugyan nem láttuk de a repülőgépek az erkélyünk felett elszállva szedték fel a vizet a tengerből és úgy oltották. Nagyon jó felvételeket készítettünk az erkélyen ülve.Természetesen ahogy begurult a busz Marmarasra Kata már várt minket. Soha nem találkoztunk de a fórum alapján már azt lehet mondani, hogy ismertük egymást. Nagyon aranyos és tényleg szívvel- lélekkel az utasokért, értünk volt. Innen is köszönünk mindent neki. Én már egy tüszős mandula gyulladással érkeztem le úgyhogy már az első napon intézte a sorsomat a dokinál. A fakultatív utak nem úgy alakultak ahogy szerettük volna mert nagyon kevesen voltunk. Még fél ház sem volt az apartmanban. Persze meg volt ennek is az előnye. Nyitott ablaknál hajnalban az első halászhajók pöfögésére keltem. Nagyon jó volt, hogy kinyitottad a szemed az ágyon és már a tengert láttam. Sokat sétáltunk, nagyokat ettünk és sokat strandoltunk. A fakultatív programok hiánya minket nem nagyon viselt meg mert mi már szinte mindegyiken voltunk amikor Sartiban nyaraltunk. Az árak elfogadhatóak és eléggé be vannak "állva" de kicsit drágábbak mint Sartiban vagy akár Paralián. A szieszta időszakokat itt eléggé betartották csak a nagyobb boltok nem zártak be. A nap erősen tűzött úgyhogy inkább kártyáztunk pihengéltünk dél és három között. Szép volt jó volt sajnos elmúlt. A vissza út már kevésbé volt kaotikus. Délután ötkor indultunk haza. A macedon- görög határátlépés volt a leghosszabb talán egy óra.A sofőrök jól nyomták úgyhogy szépen haladtunk.Ahhoz képest hogy visszafelé már az emeletes nagy busszal több mint 80-an jöttünk szépen haladtunk mindenki ismerte az órát és időben visszajöttek a pihenőkön. Reggel fél hét körül Röszkén voltunk. De ahogy halottam a 3. busz már nem volt ilyen szerencsés azok órákat dekkoltak. Én szeretném megköszönni a nyaralást Katának és a sofőröknek és jó egészséget kívánok nekik. Nektek pedig jó nyaralást és pihenést! Természetesen ha bárkinek kérdése lenne szívesen válaszolok. Üdv mindenkinek:Berki Család!
Varga Pugner Evelin Dátum: 2009-06-25 11:03:05
DiOm írta ekkor: 2009-06-25 10:10:52
Várjuk a beszámolót! smile
smile
Varga Pugner Evelin Dátum: 2009-06-25 11:02:40
DiOm írta ekkor: 2009-06-25 10:10:52
smile
DiOm Dátum: 2009-06-25 10:10:52
Varga Pugner Evelin Dátum: 2009-06-25 08:57:16
Berki Attila írta ekkor: 2009-06-24 19:18:15