(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Tóth Henrietta Dátum: 2014-08-12 08:10:43
Szia Sándor! Nagyon jó helyet választottatok a nyaralásra. A közeli kis öböl egy csoda. Nagy lecsiszolódott kavicsok vannak a partján, gyönyörű sziklák ölelik körül, hirtelen mélyül. Ott nincs homok, de biztos vagyok benn, hogy sokat fogtok oda járni. Mi is rengeteget voltunk ott, mivel pár méterre van a háztól.A nagy strandnak sóderes a partja, éppen ezért szép tiszta a vize. Régen voltam ott, de akkor nem voltak ott tavernák, igazából az illemhely hiánya okozott nekünk a legnagyobb gondot. (közel van az Athene, de ahhoz nem elég közel:-) Most úgy tudom vannak kipakolva napernyők, amiket fogyasztás ellenében használhatsz, akkor biztos van valami étkezde szerű is. Egyébként egy csendes öbölben van, két végét sziklák zárják le. Nagyokat lehet sétálni, vizi herkentyűket keresni a kövek között. Szép, nyugalmat árasztó hely. A Porto Carrasi part igen messze van az Athene háztól, mi is csak a harmadik nyaralásunkkor vettünk magunkon erőt, hogy elsétáljunk odáig. (kb. 30 perc) Én akkor 25 hetes terhes voltam és még így sem okozott gondot a séta. Igaz jó sokáig mentünk, de a gyönyörű városon keresztül hipp-hopp eltelik az idő a nézelődéssel. Attól kezdve minden nap oda jártunk. Ott nagy szemű homokos a part. Gyönyörű panorámával a városra. Hosszú, széles part. Rengeteg taverna, amik kipakolják a napernyőket, fogyasztás ellenébe használhatod, (a mosdót is). Ez is hirtelen mélyül. Igazából én nem is tudok lassan mélyülő partot Marmarason, de ettől még lehet, csak én nem akadtam még rá. A vizitaxi Porto Carrasi szállodához visz. Úgy 2-4 EU lehet egy retúr jegy. Igazából a kis kikötőből indul, de ha csak strandolni akarsz, akkor nincs értelme igénybe venni, mert onnan már közel van a strand. Ennek akkor van értelme, ha meg akarod a szállodát nézni. Ebben igazából Kata tudna neked biztos infót adni. Én azt mondom érdemes mindent megnézni, kipróbálni. A fakultatív programok nagyon jók. Ha már tengernél vagy nehogy már ne ülj hajóra! Egyszóval élvezzétek a nyaralást. Biztos vagyok benne, hogy Kata mindenben segíteni fog ha szükséges.
Márton Sándor Dátum: 2014-08-11 14:13:31
Sziasztok! Augusztus végén készülünk Neos Marmarasba az Athene apartmanba a kedvesemmel és kíváncsi lennék, hogy a közeli kis öböl, illetve nagy strand mennyiben különbözik a távolabbi nagy strandtól (pl jobban mélyül, kavicsos stb) és kb mennyi idő megközelíteni? Korábbi hozzászólásban láttam, hogy valaki említette a vízi taxit a kikötőből, erről van esetleg valami információtók? Éttermek közül melyiket ajánlanátok leginkább? Előre is köszönöm a segítséget és válaszokat! Üdv! Sándor smile
Bán Jánosné Dátum: 2014-08-11 00:48:47
Szia Kata! :) Pár év kihagyás után ismét meglátogatlak! Ez most csajos buli lesz :) Az utolsó előtti turnusban. Majd dumcsizunk, mert biztos lesz téma! :) Addig is puszi Neked :D
Tóth Henrietta Dátum: 2014-08-10 22:20:09
Sziasztok! Meg tudja mondani valaki, hogy Marmarason a kisvonattal, a Dottóval hová lehet menni és mennyibe kerül a jegy? Honnan indul? Már többször láttam, de eddig fel sem fogtam, hogy van. Idén Pargán lemaradtunk a Dottózásról, amit a kisfiam nagyon sajnált. Szeptemberben szeretnénk bepótolni. A segítséget előre is köszönöm.
Deutsch Ilona Dátum: 2014-08-04 14:16:05
Grand Kata írta ekkor: 2014-08-03 22:59:00
Kedves Vendégeink! A tenger hőmérséklete 29,5 fok! Igazi pancsolásra alkalmas hőmérséklet, úgy gondolom! smile smile smile smile smile
Kedves Kata. Igencsak jó ez a 29,5 fokos tenger víz,biztos nem vagyok egyedül, aki azt szeretné hogy akkor is jó meleg legyen mikkor Ő megy :) Legalább október végéig legyen kellemes a víz fürdőzésre. :)