Kedves Kata,akkor kb 30-40perc alatt lehet oda érni ??????? Athene apartman c-6-os szobáról mi a véleményed ????,
Szia! Nem kell félni a távolságtól, hisz végig gyönyörű a táj, nézelődsz, nem veszed észre az idő múlását. Igen, az Athene apartmannak nagy vonzereje az, hogy szép a kilátás a tengerre. Ezért választják sokan. Én is 3-szor voltam benne. Első két alkalommal el sem indultunk a Porto Carrasi partra, hisz az erkélyről láttuk, hogy hol van, és hát, megrémültünk a távolságtól. Harmadik alkalommal össze szedtük magunkat és elmentünk. Hát nagyon megérte. Azóta nem az Athene apartmant választjuk, hanem a Mousest. Annak is van két olyan szobája ahonnan szép kilátás nyílik a tengerre és a városra. Tiszta, rendezett. Hét közben is van takarítás, tiszta törölköző. Közvetlenül a központban van, este nem kell ötször átgondolni, hogy van-e kedvünk 15 percet sétálni a városi forgatagig és vissza. Kilépek az apartmanból és a nyüzsiben vagyok. Kicsit zajosabb a városi forgatag miatt, de nem kell félórákat gyalogolni a Carrasi partig, és az nagyon megéri. Egyébként biztos vagyok benne, hogy nagyon jól fogjátok magatokat érezni. Kata az idegenvezető egy csodálatosan kedves és tapasztalt, segítőkész hölgy. Egyébként úgy tudom, hogy a kikötőből vizi taxival is lehet menni a Carrasi partig, erről Kata biztos bővebben tud infót mondani.
Szép nyarat nektek.