(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2014-04-13 14:45:41
Schibik Miklós írta ekkor: 2014-04-13 13:42:15
Kedves Kata! Örülök a szomszédságnak:-). Olyat hallottam, hogy a Macedónoknál kötelező a baleset és poggyász biztosítás. És, hogy ezt néha ellenörzik is. Mi az amit elfogadnak biztosításnak? Nekünk egy hitelkártya mellé jár egy biztosítási kártya. Az jó?
Kedves Miklós! Kimaradt egy részre a válasz. A Macedonoknak nem sok közük van az átutazó turistákhoz. Nem őmiattuk van szükség a biztosításra, hanem a Vendégek biztonsága miatt! Üdv.: Kata smile
Grand Kata Dátum: 2014-04-13 14:43:13
Schibik Miklós írta ekkor: 2014-04-13 13:42:15
Kedves Kata! Örülök a szomszédságnak:-). Olyat hallottam, hogy a Macedónoknál kötelező a baleset és poggyász biztosítás. És, hogy ezt néha ellenörzik is. Mi az amit elfogadnak biztosításnak? Nekünk egy hitelkártya mellé jár egy biztosítási kártya. Az jó?
Kedves Miklós! Valójában minden Vendégnek célszerű baleset és poggyász biztosítást kötni, mert az orvosi ellátás csak azzal működik ingyenese. Ez akár lehet hitelkártyához kapcsolódó is. Nem tudom melyik bankról van szó, ezért kérem olvasd el figyelmesen, hogy mit tartalmaz a biztosítás. (Apró betűs rész is fontos) Üdvözlettel Kata smile smile
Schibik Miklós Dátum: 2014-04-13 13:42:15
Grand Kata Dátum: 2014-04-11 17:59:27
Andrea írta ekkor: 2014-04-11 06:52:10
Kedves Kata! Én még a konyha felszereltségéről szeretnék érdeklődni. Csapatunk egyik tagja sajnos glutén és laktóz érzékeny, így muszáj magának elkészíteni az ételt. Megnyugtattam, hogy alapfelszereltséggel biztos el van látva a konyha, de kérlek, erősíts meg benne. Szép napot mindenkinek! :)
Kedves Andrea! Az apartmanok alapfelszereltségűek. Az ágyszámnak megfelelő tányér, pohár, bögre, evőeszköz kis és nagy lábas, hússütő amit találtok majd benne. Alapételek elkészítésére szerintem alkalmas. Én is főzök magamnak és elegendő amit a szobában elhelyeznek! smile smile Üdv.: Kata
Andrea Dátum: 2014-04-11 06:52:10
Kedves Kata! Én még a konyha felszereltségéről szeretnék érdeklődni. Csapatunk egyik tagja sajnos glutén és laktóz érzékeny, így muszáj magának elkészíteni az ételt. Megnyugtattam, hogy alapfelszereltséggel biztos el van látva a konyha, de kérlek, erősíts meg benne. Szép napot mindenkinek! :)