Kedves Kata!
Sokan írtak mára két másik apartmanról. Én a Politisról szeretnék érdeklődni.
A homokos tengerpart mennyire van? Forgalmas helyen van? Ha jól emlékszem itt csak a felső emeletről van kilátás a tengerre. Nem olvastam a leírásban a TV-t. Itt nincs? Másik két apartmant miért szeretik jobban? Mi a különbség?
Június 3. megyünk. Már csak ide volt hely. Ez is azt mutatja, hogy a többi apartmant jobban szeretik. Olvastam, hogy csütörtökönként van piac. Oda sokat kell hegyet mászni? :-)
Köszönöm a válaszokat: Miklós.
Szia! Tudom nem engem kérdeztél, de én már sokszor voltam Marmarason, ismerem, imádom. A homokos parthoz a Mouses apartman van a legközelebb. Nekünk az a kedvenc apartmanunk. Közvetlenül a központban van a kikötő felett, és mind két part egyforma távolságra van tőle (kb.). A Politistől úgy 25 perc sétára lehet a homokos part, de egyáltalán nem veszed észre az időt, mert végig a városon keresztül haladsz a tenger mellett. Pár méterenként fogsz megállni szájat tátani a csodálatos látványtól. Az Athene házhoz és a Politishez a sóderes, apró kavicsos part van közelebb. Szerintem egyébként a Porto Carrasi part a legjobb. Homokos. 1 napernyőt 2 ággyal megkaphatsz úgy, hogy helyet foglalsz, jön a pincér, kérsz tőle 1-1 pohár valamit (frappe, sör, üdítő) és annak az árán egész nap ott lehetsz. Előtted a tenger, hátad mögött pedig étkezdék sokasága. Marmaras dimbes-dombos. Lesz pici izomláz az első pár napban, ha egyébként nem vagytok kondiban, de ez jó izomláz.

A piac a part mellett van és a Politistől csak pár percre.