(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2014-04-10 18:26:24
Tóth Henrietta írta ekkor: 2014-04-10 12:23:26
Szia Kata! Örülök, hogy ismét Marmarason vagy! Végre "haza" találtál! Gyönyörű nyarat kívánok neked. Mi idén június elején Parga-ra megyünk, de nem kizárt, hogy szeptemberben ismét találkozunk Marmarason. Soha nem fogom megunni azt a csodálatos helyet. Üdvözlettel: Hetti
Kedves Hetti! Köszönöm kedves soraidat! smile Kívánok Nektek kellemes nyaralást Pargán! Nagy örömömre szolgálna, ha ősszel találkozhatnánk! Szép nyarat, és minden jót kívánok! Üdvözlettel Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2014-04-10 18:24:15
Schibik Miklós írta ekkor: 2014-04-10 12:52:07
Kedves Kata! Mi már csak a földszinten kaptunk helyet a 2-es szobában Itt a terasz közel van az utcához? Ki lehet teregetni a törülközőket? A tengerről még annyi kérdésem lenne, hogy milyen gyorsan mélyül? Van homokos rész is? Elnézést a sok kérdésért. Gondolom ez mind kiderülne a képekből, de én vak vagyok, és a képeket nem látom. Köszönöm a választ: Miklós.
Kedves Miklós! Mivel a 2-es szobában fogtok lakni, így aztán szomszédok leszünk. A Politis apartmanháznak saját udvara van, nem utcára néz az erkély, így aztán lehet teregetni nyugodtan. A tenger lassan mélyül, így a fürdőzés mindenki számára biztonságos. A part apró kavicsos, de benn a vízben selymes homokon sétálhatunk, oly tiszta a víz, hogy szemügyre vehetjük az apró tarisznyarákocskákat is. smile Nyugodtan kérdezz, nagyon szívesen válaszolok! Üdvözlettel Kata smile smile
Schibik Miklós Dátum: 2014-04-10 12:57:12
Tóth Henrietta írta ekkor: 2014-04-10 12:40:45
Szia! Tudom nem engem kérdeztél, de én már sokszor voltam Marmarason, ismerem, imádom. A homokos parthoz a Mouses apartman van a legközelebb. Nekünk az a kedvenc apartmanunk. Közvetlenül a központban van a kikötő felett, és mind két part egyforma távolságra van tőle (kb.). A Politistől úgy 25 perc sétára lehet a homokos part, de egyáltalán nem veszed észre az időt, mert végig a városon keresztül haladsz a tenger mellett. Pár méterenként fogsz megállni szájat tátani a csodálatos látványtól. Az Athene házhoz és a Politishez a sóderes, apró kavicsos part van közelebb. Szerintem egyébként a Porto Carrasi part a legjobb. Homokos. 1 napernyőt 2 ággyal megkaphatsz úgy, hogy helyet foglalsz, jön a pincér, kérsz tőle 1-1 pohár valamit (frappe, sör, üdítő) és annak az árán egész nap ott lehetsz. Előtted a tenger, hátad mögött pedig étkezdék sokasága. Marmaras dimbes-dombos. Lesz pici izomláz az első pár napban, ha egyébként nem vagytok kondiban, de ez jó izomláz. smile A piac a part mellett van és a Politistől csak pár percre.
Köszönöm az infót. Akkor már kaptam is választ pár kérdésemre:)
Schibik Miklós Dátum: 2014-04-10 12:52:07
Kedves Kata! Mi már csak a földszinten kaptunk helyet a 2-es szobában Itt a terasz közel van az utcához? Ki lehet teregetni a törülközőket? A tengerről még annyi kérdésem lenne, hogy milyen gyorsan mélyül? Van homokos rész is? Elnézést a sok kérdésért. Gondolom ez mind kiderülne a képekből, de én vak vagyok, és a képeket nem látom. Köszönöm a választ: Miklós.
Tóth Henrietta Dátum: 2014-04-10 12:40:45
Schibik Miklós írta ekkor: 2014-04-09 16:43:56
Kedves Kata! Sokan írtak mára két másik apartmanról. Én a Politisról szeretnék érdeklődni. A homokos tengerpart mennyire van? Forgalmas helyen van? Ha jól emlékszem itt csak a felső emeletről van kilátás a tengerre. Nem olvastam a leírásban a TV-t. Itt nincs? Másik két apartmant miért szeretik jobban? Mi a különbség? Június 3. megyünk. Már csak ide volt hely. Ez is azt mutatja, hogy a többi apartmant jobban szeretik. Olvastam, hogy csütörtökönként van piac. Oda sokat kell hegyet mászni? :-) Köszönöm a válaszokat: Miklós.
Szia! Tudom nem engem kérdeztél, de én már sokszor voltam Marmarason, ismerem, imádom. A homokos parthoz a Mouses apartman van a legközelebb. Nekünk az a kedvenc apartmanunk. Közvetlenül a központban van a kikötő felett, és mind két part egyforma távolságra van tőle (kb.). A Politistől úgy 25 perc sétára lehet a homokos part, de egyáltalán nem veszed észre az időt, mert végig a városon keresztül haladsz a tenger mellett. Pár méterenként fogsz megállni szájat tátani a csodálatos látványtól. Az Athene házhoz és a Politishez a sóderes, apró kavicsos part van közelebb. Szerintem egyébként a Porto Carrasi part a legjobb. Homokos. 1 napernyőt 2 ággyal megkaphatsz úgy, hogy helyet foglalsz, jön a pincér, kérsz tőle 1-1 pohár valamit (frappe, sör, üdítő) és annak az árán egész nap ott lehetsz. Előtted a tenger, hátad mögött pedig étkezdék sokasága. Marmaras dimbes-dombos. Lesz pici izomláz az első pár napban, ha egyébként nem vagytok kondiban, de ez jó izomláz. smile A piac a part mellett van és a Politistől csak pár percre.