(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Tóth Henrietta Dátum: 2014-04-10 12:23:26
Szia Kata! Örülök, hogy ismét Marmarason vagy! Végre "haza" találtál! Gyönyörű nyarat kívánok neked. Mi idén június elején Parga-ra megyünk, de nem kizárt, hogy szeptemberben ismét találkozunk Marmarason. Soha nem fogom megunni azt a csodálatos helyet. Üdvözlettel: Hetti
Grand Kata Dátum: 2014-04-09 18:54:46
Schibik Miklós írta ekkor: 2014-04-09 16:43:56
Kedves Kata! Sokan írtak mára két másik apartmanról. Én a Politisról szeretnék érdeklődni. A homokos tengerpart mennyire van? Forgalmas helyen van? Ha jól emlékszem itt csak a felső emeletről van kilátás a tengerre. Nem olvastam a leírásban a TV-t. Itt nincs? Másik két apartmant miért szeretik jobban? Mi a különbség? Június 3. megyünk. Már csak ide volt hely. Ez is azt mutatja, hogy a többi apartmant jobban szeretik. Olvastam, hogy csütörtökönként van piac. Oda sokat kell hegyet mászni? :-) Köszönöm a válaszokat: Miklós.
Kedves Miklós! A Politis ház a legmodernebb. Én is abban fogok lakni. Itt a honlapunkon meg tudod nézni a a képeket róla, és minden más egyéb infót is megtalálsz. Nincs forgalmas helyen, és valóban a felső szintről gyönyörű a kilátás. TV nincs a szobákban, de a házban lévő társalgóban van. Hogy ki melyik apartmant kedveli jobban,... hát ezt nem tudom. Mindenkinek más az ízlése. Szerintem pedig ez a legjobb ház. A piac és a város kb. 3 perc alatt közelíthető meg és valóban csütörtökön reggel 7-8 órától 12 - 13 óráig látogatható, és nem kell hegyet mászni, lankás út vezet oda. Remélem kielégítő választ adtam, de amennyiben lenne még kérdésed, fordulj hozzám bizalommal smile smile #sm13Üdv: Kata Ui. Melyik szobában fogtok lakni? smile
Schibik Miklós Dátum: 2014-04-09 16:43:56
Kedves Kata! Sokan írtak mára két másik apartmanról. Én a Politisról szeretnék érdeklődni. A homokos tengerpart mennyire van? Forgalmas helyen van? Ha jól emlékszem itt csak a felső emeletről van kilátás a tengerre. Nem olvastam a leírásban a TV-t. Itt nincs? Másik két apartmant miért szeretik jobban? Mi a különbség? Június 3. megyünk. Már csak ide volt hely. Ez is azt mutatja, hogy a többi apartmant jobban szeretik. Olvastam, hogy csütörtökönként van piac. Oda sokat kell hegyet mászni? :-) Köszönöm a válaszokat: Miklós.
Andrea Dátum: 2014-04-08 14:40:31
Grand Kata írta ekkor: 2014-04-05 09:49:48
Kedves Andrea! Hát.... bizony pici a fürdőszoba, de természetesen van benne WC, és kézmosó csap, valamint zuhany is. Egyemberes méretű. Ketten nem fértek el benne egyszerre. Sokan mégis spórolás szempontjából ezt választják. Szerintem elviselhető, de így korrekt, ha előre tudja a vendég, hogy eldönthesse megfelel e így is. smile smile A szoba kellemes, gyönyörű a kilátás. Üdvözlettel Kata smile
Köszönöm szépen! :) Lefoglaltam 4 szobát, úgyhogy 8-an már mindenképp megyünk. Már alig várjuk... Te/Ti mikor érkeztek le? Az első turnussal együtt? Ill. melyik házban lesztek?
Grand Kata Dátum: 2014-04-05 09:49:48
Andrea írta ekkor: 2014-04-05 07:45:20
köszönöm szépen válaszod kedves Kata! Még azt szeretném megkérdezni, hogy esetleg arról tudsz-e valamit, hogy Athéné Apartman B1 és C1 szobái, aminek kisebbek az alapterületei, azoknál fel van tüntetve, hogy csak fürdőfülkés. Ezt mit jelent? Azt hogy mosdó és wc nincs bent? Vagy azt hogy annyira pici , hogy nem lehet fürdőszobának nevezni? :)
Kedves Andrea! Hát.... bizony pici a fürdőszoba, de természetesen van benne WC, és kézmosó csap, valamint zuhany is. Egyemberes méretű. Ketten nem fértek el benne egyszerre. Sokan mégis spórolás szempontjából ezt választják. Szerintem elviselhető, de így korrekt, ha előre tudja a vendég, hogy eldönthesse megfelel e így is. smile smile A szoba kellemes, gyönyörű a kilátás. Üdvözlettel Kata smile