(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2014-01-20 12:46:01
Földesi Gábor írta ekkor: 2014-01-16 09:29:15
Üdv! Most vagyok itt először és májusban mennék Neos Marmaras-ra! Azt szeretném megtudni, milyen horgász lehetőségek vannak ott, lehet-e ott csalit, etetőanyagot venni, lehet-e hajót bérelni, kell-e botot vinni? Stb.stb.... Minden infót szívesen fogadok! Előre is köszönöm!! Földesi Gábor
Kedves Gábor, én mondjuk nem vagyok egy nagy horgász, de Marmarason bőven akad belőlük.:-) A mólón szinte mindig lehet pár lelkes pecással találkozni, ők is tudnak tanácsot adni, még ha nyelvi nehézség híján kézzel lábbal is de a horgászok szerintem könnyen megértik egymást. Van több bolt is ahol lehet eszközöket beszerezni, csali ahogy hallottam sokszor a halüzletből akadt, apróhal,rák kagyló. A hajót Marmarason ilyen célra sajnos nem tud bérelni, de ahogy elfigyeltem nincs is rá szükség. A kikötő mólói hullámtörői adnak otthont a horgászoknak, illetve a környező partok sziklás vadabb részei. Üdvözlettel, Feri
Földesi Gábor Dátum: 2014-01-20 05:39:38
írta ekkor: 2014-01-17 13:42:33
Szia Gábor! Mi tavaly voltunk először Marmarason, idén is oda megyünk. A férjem vitt magával pár botot. Van horgászbolt, egyet biztosan tudok, a főúton van. Bár szerintem több is van, én csak ebbe kísértem el őket. Sajnos most nincs itthon a párom és nem tudom őt megkérdezni, de azért remélem valamit tudtam segíteni: Radácsiné Tündi
Szia Tünde! Köszönöm a felvilágosítást, de igazán a hajóbérlés és a tengeri horgászat körülményei érdekelnének, de még egyszer köszönöm!! Földesi Gábor
Dátum: 2014-01-17 13:42:33
Szia Gábor! Mi tavaly voltunk először Marmarason, idén is oda megyünk. A férjem vitt magával pár botot. Van horgászbolt, egyet biztosan tudok, a főúton van. Bár szerintem több is van, én csak ebbe kísértem el őket. Sajnos most nincs itthon a párom és nem tudom őt megkérdezni, de azért remélem valamit tudtam segíteni: Radácsiné Tündi
Földesi Gábor Dátum: 2014-01-16 09:29:15
Üdv! Most vagyok itt először és májusban mennék Neos Marmaras-ra! Azt szeretném megtudni, milyen horgász lehetőségek vannak ott, lehet-e ott csalit, etetőanyagot venni, lehet-e hajót bérelni, kell-e botot vinni? Stb.stb.... Minden infót szívesen fogadok! Előre is köszönöm!! Földesi Gábor
Dátum: 2014-01-14 12:59:07
Kucs Béláné írta ekkor: 2014-01-13 08:27:14
Kedves Feri, köszönöm a választ, júliusban találkozunk, üdv/Edit smile
A júliusi viszontlátásra :-)