Kedves Feri! Sajnos még mindig nem tudom az Aés B szinten mekkorák a szobák,csak azt hogy kisebbek.A képgalériát láttam de a 16,18számból nem derül ki,hogy melyik látvány látható az A és B szinti szobákból.Köszönöm a választ.
Kedves István! Mi augusztusban voltunk az Atheneben. Mi a C3 - ban laktunk. Ez egy 3 ágyas szoba, de mi csak ketten voltunk. Szerintem elég tágas volt a szoba. A bejárat mellett van a konyha rész, ami egy két ajtós szekrény nagyságú. Fent szekrény a konyha eszközökkel /pohár, lábas, evőeszköz, tányér/ alatta rezsó és a mosogató, alul pedig a hűtő és a szemetes. Mellette van egy nagy ruhás szekrény fele polcos fele akasztós. Utána egy fésülködő asztal van két kis fiókkal és előtte egy nagy "ládával". A falon van egy kis TV és egy fogas. A fésülködő asztallal szemben van a 3 ágy, egy dupla és egy heverő. A bejárati ajtó jobbra nyílt és mögötte van a fürdő bejárata. Ez elég kicsi, semmi luxus. Egy tükrös szekrény alatta mosdó, Wc és a zuhany. Nincs zuhanytálca és zuhanyfüggöny sincs, középtájt egy lefolyó és ennyi. A bejárati ajtóval szemben van a teraszajtó. Van függöny, szúnyogháló /elhúzhatós/ és zsalugáter /nyitható/. A teraszon van asztal, székek és ruhaszárító. A kilátás az valami gyönyörű, páratlan élmény. Szerintem a 18, 23 as kép a C2 teraszáról van fotózva. A 16 os B2,3 C2,3 bármelyik lehet. A 22 es kép az is lehet bármelyik B és C szoba. A kisebb szoba szerintem csak a harmadik ágy méretével kisebbek. Az C1 szobában nem a bejáratnál volt a konyha rész, hanem a harmadik ágy helyén a dupla ágy mellett.
Remélem tudtam segíteni. Nagyon jó nyaralást kívánok. Üdvözlettel P.Ági