(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Légrádi Éva Dátum: 2013-09-07 17:27:07
Kedves Feri! Szeretném megkérdezni, hogy melyik fajta utas és balesetbiztosítást érdemes megkötni, az ottani orvos(ok) melyiket fogadják el szívesebben? (ATLASZ, POSTA, egyéb) Köszi a választ, Éva
Pálóczi Ágnes Dátum: 2013-09-01 21:30:23
Huhn István írta ekkor: 2013-08-28 22:20:57
Kedves Feri! Sajnos még mindig nem tudom az Aés B szinten mekkorák a szobák,csak azt hogy kisebbek.A képgalériát láttam de a 16,18számból nem derül ki,hogy melyik látvány látható az A és B szinti szobákból.Köszönöm a választ.
Kedves István! Mi augusztusban voltunk az Atheneben. Mi a C3 - ban laktunk. Ez egy 3 ágyas szoba, de mi csak ketten voltunk. Szerintem elég tágas volt a szoba. A bejárat mellett van a konyha rész, ami egy két ajtós szekrény nagyságú. Fent szekrény a konyha eszközökkel /pohár, lábas, evőeszköz, tányér/ alatta rezsó és a mosogató, alul pedig a hűtő és a szemetes. Mellette van egy nagy ruhás szekrény fele polcos fele akasztós. Utána egy fésülködő asztal van két kis fiókkal és előtte egy nagy "ládával". A falon van egy kis TV és egy fogas. A fésülködő asztallal szemben van a 3 ágy, egy dupla és egy heverő. A bejárati ajtó jobbra nyílt és mögötte van a fürdő bejárata. Ez elég kicsi, semmi luxus. Egy tükrös szekrény alatta mosdó, Wc és a zuhany. Nincs zuhanytálca és zuhanyfüggöny sincs, középtájt egy lefolyó és ennyi. A bejárati ajtóval szemben van a teraszajtó. Van függöny, szúnyogháló /elhúzhatós/ és zsalugáter /nyitható/. A teraszon van asztal, székek és ruhaszárító. A kilátás az valami gyönyörű, páratlan élmény. Szerintem a 18, 23 as kép a C2 teraszáról van fotózva. A 16 os B2,3 C2,3 bármelyik lehet. A 22 es kép az is lehet bármelyik B és C szoba. A kisebb szoba szerintem csak a harmadik ágy méretével kisebbek. Az C1 szobában nem a bejáratnál volt a konyha rész, hanem a harmadik ágy helyén a dupla ágy mellett. Remélem tudtam segíteni. Nagyon jó nyaralást kívánok. Üdvözlettel P.Ági
Dátum: 2013-08-29 16:48:04
Dr. Baranyi Ildikó írta ekkor: 2013-08-28 21:14:02
Szia Feri! Hazaérkeztünk a napfényes Görögországból a hűvös és esős hazánkba. Felejthetetlen hetet töltöttünk Marmarason,és ez Neked is köszönhető,amiért olyan kedves és segítőkész voltál. A welcome vacsora nagyon jó volt,a Sithónia túrán gyönyörű helyeken jártunk,és a görög esten is jól éreztük magunkat.Sajnos csak ennyi fért bele a hétbe,de reméljük talán jövőre bepótolhatjuk és találkozhatunk veletek is. Briginek is köszönjük a segítségét,nagyon kedves volt. :) Üdv:Ildikó
Kedves Ildikó, Köszönöm a kedves szavaid smile szívből örülök hogy jól éreztétek magatokat, és én is abben bízom amit írsz hogy jövőre ugyanitt, vagy Görögország valamely napsütötte szegelletében ismét találkozunk És ha esik otthon az eső, csukd be a szemed és idézd fel a hullámok morajlását és a forró napfényt az arcodon ! Már látom is hogy mosolyogsz smile üdvözlettel : Feri
Dátum: 2013-08-29 16:41:17
Huhn István írta ekkor: 2013-08-28 22:20:57
Kedves Feri! Sajnos még mindig nem tudom az Aés B szinten mekkorák a szobák,csak azt hogy kisebbek.A képgalériát láttam de a 16,18számból nem derül ki,hogy melyik látvány látható az A és B szinti szobákból.Köszönöm a választ.
Kedves István, ezen a linken megtalálja a teljes ház alaprajzát szintenként : http://www.grandtours.hu/gorogorszag/neos_marmaras/athene_apartman-a11.html Ezen látszik a hogy mekkorák a szobák , kb 3.5m X 6.0 m, és jól látszik hogy szintenként az első stúdiók kisebbek. Ezeknél nincs tengere néző felár. A 18 sz kép a C szintről készült tehát legfelülről, az ott látható háztető és a hozzá tartozó házrész kissé kitakar az A szinten, de mivel keskeny a házrész így nem teljesen takarja ki a panorámát csak részben, függően attól a szint melyik szobájának erkélyéből vesszük szemügyre a látványt, ennek megfelelően hol kissé balról, hol középen hol pedig jobbszélen kitakar a teljes panorámából egy egy kis szeletet. A B szinten ez a zavaró jelenség sokkal kevésbé érzékelhető. A C szinten pedig zavartalan teljes panoráma örvendezteti lakóit. Üdvözlettel, Feri
Huhn István Dátum: 2013-08-28 22:20:57