(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Tóth Henrietta Dátum: 2013-07-13 09:03:45
Kedves Feri! A párommal és a közel három éves gyermekemmel szeptember elején látogatunk el Marmarasra. Nekem már ez lesz a negyedik alkalom. Imádom a helyet! A fakultatív programokat már keresztül-kasul megjártam egy párszor, viszont sok olyan hely van a félszigeten ahová így sem tudtam eljutni. Így jött szóba az autóbérlé. Erről szeretnék kérdezni tőled. Láttam már az árról és a biztosításról írtál. Engem az érdekelne, hogy van-e kilométer limit, van-e önrész, tudnak-e gyermekülést adni és ha igen az jár-e egyéb költséggel, illetve, hogy tudsz-e nekünk segíteni a bérlésben. Válaszod előre is köszönöm. Tisztelettel: Tóth Henrietta
Dátum: 2013-07-12 17:26:36
írta ekkor: 2013-07-12 17:20:22
Kedves Ádám, A Grand autóbuszparkja tényleg elég impozáns smile Szépek, újak és nagyok smile Nem tudom viszont megmondani, tényleg melyik érkezik, ez mindig az aktuális vezénylési rendtől függ, utasok számától, uticéloktól...A honlapon viszont ezen a linket meg lehet nézni a buszok típusait http://www.grandtours.hu/buszberles.html és persze a képeket is fel lehet lelni honlapunkon a buszokról ! Jó fényképezést, és sok sok lelkesedést a hobbijához, és persze szeretettel várom önöket ! Feri
http://www.grandtours.hu//uploads/admin/Katalogus_2013/pdf/grandtours_2013_busz.pdf a képek a buszainkról smile
Dátum: 2013-07-12 17:20:22
Kóródy Ádám írta ekkor: 2013-07-11 17:03:39
Kedves Feri! Párommal július 29-én indulunk Marmarasra, Debrecenből, autóbusszal. A kérdésem elsőnek furcsán fog hangzani, de milyen típusú autóbuszra lehet számítani? :) (Hobbim az autóbuszok fényképezése :) ) Gondolom, hogy ez pár nappal az utazás előtt fog eldőlni, hogy melyik busz megy, de eddig milyen buszok mentek Marmarasra? Előre is köszönöm válaszát! :)
Kedves Ádám, A Grand autóbuszparkja tényleg elég impozáns smile Szépek, újak és nagyok smile Nem tudom viszont megmondani, tényleg melyik érkezik, ez mindig az aktuális vezénylési rendtől függ, utasok számától, uticéloktól...A honlapon viszont ezen a linket meg lehet nézni a buszok típusait http://www.grandtours.hu/buszberles.html és persze a képeket is fel lehet lelni honlapunkon a buszokról ! Jó fényképezést, és sok sok lelkesedést a hobbijához, és persze szeretettel várom önöket ! Feri
Dátum: 2013-07-12 17:11:46
Czomba Péter írta ekkor: 2013-07-11 20:29:40
És akkor ahogy Ön is mondta h az athéne ház A3as földszinti szobájából lehet látni a tengert is?:)) köszönjük szépen a tájékoztatását:)
Igen lehet látni a tengert ! smile
Dátum: 2013-07-12 17:10:32
András Jolán írta ekkor: 2013-07-12 15:00:58
Kedves Feri! Július 30-án érkezünk a családommal, a Mouses-ben szállunk meg, egyénileg utazunk. Én két éve már voltam Marmarason a Politisban, de nem biztos, hogy simán odatalálok (Marmarasban az utcák.. hát... :), szóval a kérdésem: először a Politisba menjünk hozzád (ha megtalálom :D), szólni, hogy megjöttünk, vagy hívjunk fel, ha igen, mikortól hívhatunk, vagy menjünk a Mouses-be (ha megtalálom) :D Köszönöm a választ, üdv Joli (Marmaras-rajongó) :)
Kedves Jolán, A legegyszerűbb ha felhívnak, mert váltásnapokon, elég sok felé kell mennem, koránt sem biztos hogy pont ott leszek a Politisben mikor érkeznek smile A legegyszerűbb, mikor épp megérkeznek lefordulnak a főútról a BP kútnál, és pont ott van az Arvanatidis ( kék - sárga ) áruház. Ott megtalálom Önöket ha telefonálnak. A másik lehetséges jó találkozó pont a Roma Pizza a kikötőben, mert az 100 méterre van a szállásuktól. Hívhatnak bármikor, de annyit érdemes tudni, hogy a szállás 12 órától lesz majdnem biztosan kitakarítva, illetve este 7-től meetinget tartok, ami mindennel együtt kb másfél óra, ekkor nem tudom a vendégeket otthagyni, a meeting viszont a Politisban van, ami lehet erre az esetre mentőöv smile Én azt mondanám nem lehet gond és nem is lesz, este már a kikötőben fagyizik mindenki és nézi a tengert smile Várom Önöket szeretettel, Feri