Kedves Feri!
Július 30-án érkezünk a családommal, a Mouses-ben szállunk meg, egyénileg utazunk. Én két éve már voltam Marmarason a Politisban, de nem biztos, hogy simán odatalálok (Marmarasban az utcák.. hát... :), szóval a kérdésem: először a Politisba menjünk hozzád (ha megtalálom :D), szólni, hogy megjöttünk, vagy hívjunk fel, ha igen, mikortól hívhatunk, vagy menjünk a Mouses-be (ha megtalálom) :D
Köszönöm a választ, üdv
Joli (Marmaras-rajongó) :)
Kedves Jolán, A legegyszerűbb ha felhívnak, mert váltásnapokon, elég sok felé kell mennem, koránt sem biztos hogy pont ott leszek a Politisben mikor érkeznek

A legegyszerűbb, mikor épp megérkeznek lefordulnak a főútról a BP kútnál, és pont ott van az Arvanatidis ( kék - sárga ) áruház. Ott megtalálom Önöket ha telefonálnak. A másik lehetséges jó találkozó pont a Roma Pizza a kikötőben, mert az 100 méterre van a szállásuktól. Hívhatnak bármikor, de annyit érdemes tudni, hogy a szállás 12 órától lesz majdnem biztosan kitakarítva, illetve este 7-től meetinget tartok, ami mindennel együtt kb másfél óra, ekkor nem tudom a vendégeket otthagyni, a meeting viszont a Politisban van, ami lehet erre az esetre mentőöv

Én azt mondanám nem lehet gond és nem is lesz, este már a kikötőben fagyizik mindenki és nézi a tengert

Várom Önöket szeretettel, Feri