(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2013-07-12 17:02:02
Francziszti László írta ekkor: 2013-07-11 21:59:46
Kedves Feri! Szeretnénk megkérdezni, hogy aki két hétre utazik, az a heti turnusváltáskor kap-e új ágyneműt és tiszta törülközőt? Csak azért kérdezzük, hogy hogyan csomagoljunk. Már nagyon várjuk a hétfőt! smile még 4 nap....de lassan már csak 3... smile Üdv: Magdi&Laci
Kedves Magdi, Laci, a két hétre érkező vendégek a következő hét turnus váltásának napján kapnak friss tiszta ágyneműt , és törölközőt. A Mousesben pedig 2 naponta...tehát nem kell nekik helyet szorítani a csomagok közt ! smile Várom Önöket szeretettel, Feri.
András Jolán Dátum: 2013-07-12 15:00:58
Kedves Feri! Július 30-án érkezünk a családommal, a Mouses-ben szállunk meg, egyénileg utazunk. Én két éve már voltam Marmarason a Politisban, de nem biztos, hogy simán odatalálok (Marmarasban az utcák.. hát... :), szóval a kérdésem: először a Politisba menjünk hozzád (ha megtalálom :D), szólni, hogy megjöttünk, vagy hívjunk fel, ha igen, mikortól hívhatunk, vagy menjünk a Mouses-be (ha megtalálom) :D Köszönöm a választ, üdv Joli (Marmaras-rajongó) :)
Francziszti László Dátum: 2013-07-11 21:59:46
Kedves Feri! Szeretnénk megkérdezni, hogy aki két hétre utazik, az a heti turnusváltáskor kap-e új ágyneműt és tiszta törülközőt? Csak azért kérdezzük, hogy hogyan csomagoljunk. Már nagyon várjuk a hétfőt! smile még 4 nap....de lassan már csak 3... smile Üdv: Magdi&Laci
Dátum: 2013-07-11 20:36:30
Igen..lehet látni a tengert... smile
Czomba Péter Dátum: 2013-07-11 20:29:40
írta ekkor: 2013-07-11 16:55:12
smile Semmi gond, csak nem tudtam enélkül teljes választ adni, nos a szállásokon mindig az ágyak számához igazítják étkészletet, tehát ahány ágy annyi mély és lapos tányér, kés, villa, pohár bögre. A főzéshez serpenyő, és nagylábas, vágódeszka, tésztaszűrő, tejforraló, nagyobb vágó kés. Természetesen hölgyeknek mindig lehetnek kedvenc főzőeszközeik, ezt esetleg otthonról érdemes hozni... smile A szobában légkondi, televízió ( duna tv- tv2 is ), bár a balkon és a káprázatos kilátás a tengere ezt kicsit felülmúlja... smile Van természetesen hűtő, és szekrény a ruháknak, fésülködő asztal, a balkonon pedig műanyag asztalok és székek. Biztos vagyok benne hogy jól fogják magukat érezni, várom Önöket szeretettel ! Feri
És akkor ahogy Ön is mondta h az athéne ház A3as földszinti szobájából lehet látni a tengert is?:)) köszönjük szépen a tájékoztatását:)