(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Kóródy Ádám Dátum: 2013-07-11 17:03:39
Kedves Feri! Párommal július 29-én indulunk Marmarasra, Debrecenből, autóbusszal. A kérdésem elsőnek furcsán fog hangzani, de milyen típusú autóbuszra lehet számítani? :) (Hobbim az autóbuszok fényképezése :) ) Gondolom, hogy ez pár nappal az utazás előtt fog eldőlni, hogy melyik busz megy, de eddig milyen buszok mentek Marmarasra? Előre is köszönöm válaszát! :)
Dátum: 2013-07-11 16:55:12
smile Semmi gond, csak nem tudtam enélkül teljes választ adni, nos a szállásokon mindig az ágyak számához igazítják étkészletet, tehát ahány ágy annyi mély és lapos tányér, kés, villa, pohár bögre. A főzéshez serpenyő, és nagylábas, vágódeszka, tésztaszűrő, tejforraló, nagyobb vágó kés. Természetesen hölgyeknek mindig lehetnek kedvenc főzőeszközeik, ezt esetleg otthonról érdemes hozni... smile A szobában légkondi, televízió ( duna tv- tv2 is ), bár a balkon és a káprázatos kilátás a tengere ezt kicsit felülmúlja... smile Van természetesen hűtő, és szekrény a ruháknak, fésülködő asztal, a balkonon pedig műanyag asztalok és székek. Biztos vagyok benne hogy jól fogják magukat érezni, várom Önöket szeretettel ! Feri
Czomba Péter Dátum: 2013-07-11 15:16:23
írta ekkor: 2013-07-11 12:19:29
Kedves Péter, a szállások felszereléséről pontos leírást talál itt a honlapon, természetesen a konyha felszereltségére is vonatkozóan. Vannak eltérések ( nem jelezte melyik szállásról van szó a kérdésében ) de ami egy -két hétre egy családnak szüksége lehet hogy főzzön étkezzen, élelmiszert tároljon, ez mindenhol adott. Pontosabb kérdésre én is kicsit leszűkítve tudok válaszolni, tényleg javaslom hogy egy kicsit böngésszen a honlapon, és bízom benne hogy megtalálja a választ, ha mégsem , úgy szívesen állok rendelkezésére, üdvözlettel, Feri
elnézést,h nem fejtettem ki teljesen a kérdésem,de az athéne apartman A3as szobájáról lenne szó:)
Hajzer Tibor Dátum: 2013-07-11 13:19:34
írta ekkor: 2007-07-13 18:16:03
Sziasztok! Jön valaki aug. 14-21-ig Marmarasra??? Üdw: Gaby
Sziasztok! Paralián hol és mennyiért lehet cipurót kapni? smile
Dátum: 2013-07-11 12:19:29
Czomba Péter írta ekkor: 2013-07-10 22:33:39
Kedves Feri! Szeretnénk érdeklődni a szobák felszereltségéről, azon belül is a konyha felszereltségére és, hogy találunk-e tv-t a szobában? Üdvözlettel: Péter
Kedves Péter, a szállások felszereléséről pontos leírást talál itt a honlapon, természetesen a konyha felszereltségére is vonatkozóan. Vannak eltérések ( nem jelezte melyik szállásról van szó a kérdésében ) de ami egy -két hétre egy családnak szüksége lehet hogy főzzön étkezzen, élelmiszert tároljon, ez mindenhol adott. Pontosabb kérdésre én is kicsit leszűkítve tudok válaszolni, tényleg javaslom hogy egy kicsit böngésszen a honlapon, és bízom benne hogy megtalálja a választ, ha mégsem , úgy szívesen állok rendelkezésére, üdvözlettel, Feri