(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Szalacsi Balázs Dátum: 2012-07-08 14:32:31
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy az "árak" menüpontban a "BUSSZAL FT/FŐ/HÉT" árban benne van a buszköltség is? Emellett a ti tapasztalataitok szerint megéri a félpanzió/vacsora igénylése, vagy meg lehet oldani az étkezést olcsóbban? Még gondolkodunk a párommal, hogy melyik üdülőhelyet válasszuk Sarti, Zakynthoz illetve Neos Marmaras közül. Esetleg tudtok mondani valamiféle előnyt/hátrányt ezeket összehasonlítva tengerpart/nyüzsgés/árak/plusz programok tekintetében? Köszönöm a válaszokat!
Balogh Bernadett Dátum: 2012-07-07 08:23:11
S. Krisztina írta ekkor: 2012-06-29 17:30:18
Kedves fórumozók!Szívesen olvastam Aradi István élménybeszámolóját,de érdekelne azoké is akik már jártak ott,vagy nemrégiben jöttek haza.Külön kíváncsi lennék a fakultatív programokra,ezen belül is a meteorákra.Tudom,hogy nagyon messze van,volt e már aki bevállalta,van e rá elég jelentkező stb...Mi augusztusban megyünk,de már nagyon várjuk!!!
Szia Krisztina! Mi autóval jöttünk és idefelé bevállaltuk a Meteorákat. Elmondhatom, hogy nagyon hosszú volt így is, hogy a határokon nem kellett várnunk, útközben alig álltunk meg, mert nem volt szükség rá. Az eheti csapatból ha jól tudom 3-an akartak volna menni, de végül a tervezett indulás és érkezési időpontok miatt még sem vállalták be. A többi fakultatívról nem tudok neked mit mondani....a naplementés programra mentek, de nagy volt a pára, így mások voltak a fény viszonyok. Görög estre ha jól tudom még jelentkeztek. Aki még nem volt, annak biztosan nagy élmény.:-) Marmaras egyébként egy nagyon kis szép, de domb oldalba épült falucska, olyan lehet mint Parga (bár ott még nem voltam)! Szép kis ékszerdoboz.:-) Bízom benne, hogy nektek is tetszeni fog. Szia Detty U.i.: Kérdezz bátran, ha tudok válaszolok.
Balogh Bernadett Dátum: 2012-07-07 08:14:14
Schultz-Nádudvari Eleni írta ekkor: 2012-07-03 08:33:25
Kedves Kata, Patrícia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Athene apartmanban van-e kávéfőző és ha igen, akkor milyen ? Csak azért kérdezem, mert Korfun volt, tavaly Tolo-n pedig nem :) Előre is nagyon köszi az infót. Eleni
Szia Eleni! Itt ülök az Atheneben és megnyugtathatlak van kávéfőző. Kotyogó és ahogy látom van kiöntő is. Van mikró is. Szia Detty
Horváth Róbert Dátum: 2012-07-06 10:14:06
Kedves Kata! Nem találtam választ a Marton Katalin féle kérdésre, pedig a német rendszámú autó engem is érdekelne. Köszi előre is.
Schultz-Nádudvari Eleni Dátum: 2012-07-03 08:33:25
Kedves Kata, Patrícia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Athene apartmanban van-e kávéfőző és ha igen, akkor milyen ? Csak azért kérdezem, mert Korfun volt, tavaly Tolo-n pedig nem :) Előre is nagyon köszi az infót. Eleni