Kedves fórumozók!Szívesen olvastam Aradi István élménybeszámolóját,de érdekelne azoké is akik már jártak ott,vagy nemrégiben jöttek haza.Külön kíváncsi lennék a fakultatív programokra,ezen belül is a meteorákra.Tudom,hogy nagyon messze van,volt e már aki bevállalta,van e rá elég jelentkező stb...Mi augusztusban megyünk,de már nagyon várjuk!!!
Szia Krisztina!
Mi autóval jöttünk és idefelé bevállaltuk a Meteorákat. Elmondhatom, hogy nagyon hosszú volt így is, hogy a határokon nem kellett várnunk, útközben alig álltunk meg, mert nem volt szükség rá.
Az eheti csapatból ha jól tudom 3-an akartak volna menni, de végül a tervezett indulás és érkezési időpontok miatt még sem vállalták be.
A többi fakultatívról nem tudok neked mit mondani....a naplementés programra mentek, de nagy volt a pára, így mások voltak a fény viszonyok. Görög estre ha jól tudom még jelentkeztek. Aki még nem volt, annak biztosan nagy élmény.:-)
Marmaras egyébként egy nagyon kis szép, de domb oldalba épült falucska, olyan lehet mint Parga (bár ott még nem voltam)!
Szép kis ékszerdoboz.:-)
Bízom benne, hogy nektek is tetszeni fog.
Szia Detty
U.i.: Kérdezz bátran, ha tudok válaszolok.