(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2014-01-24 11:21:46
Kedves Vaia! Érdeklődni szeretnék, hogy Nei Porin van-e lehetőség horgászatra, ha igen, tudnának az utasok (és mennyiért) bérelni horgászfelszerelést? Köszönöm a választ előre is! Üdv, Anett
Dátum: 2014-01-21 08:57:36
Gémes Éva írta ekkor: 2014-01-20 11:21:31
Kedves Vaia még 1 kérdésem lenne , Nei Porin van ATM automata?? vagy nagyobb közért esetleg ahol tudok bankkártyával fizetni?? üdv
Kedves Éva ! Ez már a 3. üzenet amit írok ebben a témában, de valahol mindig elszáll . Tehát ! Az Evilionnak előre leadjuk az ott étkezők névsorát, illetve még egy kis „kártyát”is kapnak névvel ellátva, amit általában az első alkalommal kellett csak felmutatni, mert utána már arcról felismerik a vendégeket. Az ATM-mel kapcsolatban. Tavaly nem volt a faluban bankautomata, így a szomszédos faluba Platamonasba kellett átmenni pénzt felvenni. Oda egyébként is érdemes átnézni vagy biciklivel (1€/óra) vagy gyalogosan. Üdvözlettel :Vaia id.vez.
Dátum: 2014-01-21 08:28:59
Kolay Krisztina írta ekkor: 2014-01-16 22:56:50
Szia Kedves Vaia! Örülök, hogy újra itt vagy velünk. Bocsi, hogy belekontárkodtam a munkádba és helyetted válaszoltam. Remélem hamarosan találkozunk valahol Görögországban... Üdv Kriszta
Kedves Kriszta ! Köszönöm hogy "beugrottál helyettem " távollétemben. Én is remélem hogy hamarosan találkozunk. Már nincs sok hátra. :-)) üdvözlettel : Vaia
Gémes Éva Dátum: 2014-01-20 11:21:31
Kedves Vaia még 1 kérdésem lenne , Nei Porin van ATM automata?? vagy nagyobb közért esetleg ahol tudok bankkártyával fizetni?? üdv
Gémes Éva Dátum: 2014-01-17 08:43:59
írta ekkor: 2014-01-16 21:41:47
Kedves Éva ! A Hotel Evilionban saját, illetve ott étkező vendégek véleményét tolmácsolom. A reggeli (is) svédasztalos, rengeteg gyümölccsel, müzlivel , johgurttal , édes és sós péksüteményekkel, aszalt gyümölcsökkel, kávé,tea, gyümölcslével bőségben roskadozó aszalkon. A vacsora különféle sültek , köretek illetve saláták választékát kínálják, folyamatosan feltöltve a kinálatot. A vacsoránál az italért külön fizetni kell. Aki a félpanziós étkezést választja nem fog csalódni a Hotel Evilion kinálatában. Sok Vendégünk inkább a kisebb vendéglőket preferálják, amik bőséges válsztékát kínálják a görög konyhának. Üdvözlettel : Vaia idegenvezető
Kedves Vaia köszönöm a gyors válasz, megnyugtató, ha mi a coral apartmanban foglalunk szállást akkor reggel és este csak átsétálunk a hotelbe ?? karszalagot kapunk vagy leadják a névsort ?? köszönöm üdv