Szia! Mi tavaly szeptemberben voltunk Nei Porin. Csak jókat tudok mondani. Az utazás és a szervezés is nagyon jó volt.
Nei Poriban kis boltok találhatóak. De általában ott mindent lehet kapni. Friss zöldséget, gyümölcsöt. Pékségekben finom péksütemények vannak. A partja homokos és széles. Szeptemberben kényelmesen tudtunk napozni. Az utcák tágasak. Esténként kiváló sétálgatásra, hiszen autóval alig találkoztunk. A tengerparton a homokos part mellett találhatóak a a Tavernák. Esténként csodás volt kint üldögélni a parton. A gyros kb 2,5-3 euro. suvlaki 4 euro, fagyi 1 euro.
Érdemes biciklit bérelni és átmenni Platamonsra. A bicikli 1 órára 1 euro, 3 órára 2 euró. A vár nagyon szép.
Fakultativ programon Skiathoson voltunk. Nekem nagyon tetszett, jó hangulatú, jó kis kirándulás volt. Skiathhos gyönyörű hely.
Az apartmanok jól felszereltek. Minden megtalálható volt annyira főre ahány fős az apartman. Minden apartman közel fekszik a tengerhez.
Nekünk az idegenvezető (Vaia) beach partyt szervezett szerdára, szerintem ez nagyon jól összehozta a csapatot. Olyan emberekkel találkoztunk és ismerkedtünk meg, akikkel nem is biztos hogy találkoztunk volna, hiszen másik apartmanban laktak. Összességében szerintem nagyon jól döntöttek Nei Pori mellett, biztosan nem fogtok csalódni. Remélem nyaralásotok után a Nei Pori rajongók táborában tudhatunk. Üdv
Kedves Krisztella ! Köszönöm hogy röpke távollétemben is válaszoltál a felmerülő kérdésekre! Nei Porit azoknak a kedves Vendégeinknek ajánljuk akik egy csendes , ám egy szép hosszú homokos parttal rendelkező nyaralóhelyen szeretnének pihenni. Ahogy Krisztella is írta, az apartmanok jól felszereltek ,közel fekszenek a parthoz és nem utolsó sorban minőségi házakról van szó. A Coral ház tulajdonosai messzehíresek vendégszeretetükről , a ház tiszta , rendezett , felújított és főleg közel van a parthoz. A Papa John ház a legmodernebb , szépen karbantartott apartmanház , pár utcára a parttól. A Marianna ház a központhoz van a legközelebb.
Mindenkit sok szeretettel várunk !
Üdvözlettel : Vaia idegenvezető