(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Kolay Krisztina Dátum: 2014-01-16 22:56:50
írta ekkor: 2014-01-16 21:20:16
Kedves Krisztella ! Köszönöm hogy röpke távollétemben is válaszoltál a felmerülő kérdésekre! Nei Porit azoknak a kedves Vendégeinknek ajánljuk akik egy csendes , ám egy szép hosszú homokos parttal rendelkező nyaralóhelyen szeretnének pihenni. Ahogy Krisztella is írta, az apartmanok jól felszereltek ,közel fekszenek a parthoz és nem utolsó sorban minőségi házakról van szó. A Coral ház tulajdonosai messzehíresek vendégszeretetükről , a ház tiszta , rendezett , felújított és főleg közel van a parthoz. A Papa John ház a legmodernebb , szépen karbantartott apartmanház , pár utcára a parttól. A Marianna ház a központhoz van a legközelebb. Mindenkit sok szeretettel várunk ! Üdvözlettel : Vaia idegenvezető
Szia Kedves Vaia! Örülök, hogy újra itt vagy velünk. Bocsi, hogy belekontárkodtam a munkádba és helyetted válaszoltam. Remélem hamarosan találkozunk valahol Görögországban... Üdv Kriszta
Dátum: 2014-01-16 21:41:47
Gémes Éva írta ekkor: 2014-01-15 13:48:19
sziasztok Arra lennék kiváncsi ha valaki befizet a Hotel Evilionba félpanziós ellátásra akkor az hogy működik ?? kapunk egy karszalagot és azzal tudjuk igénybe venni??Érdekelne hogy milyen az ellátás , svédasztalos vagy menü választásos ?? előre is köszönöm a válaszokat. üdv
Kedves Éva ! A Hotel Evilionban saját, illetve ott étkező vendégek véleményét tolmácsolom. A reggeli (is) svédasztalos, rengeteg gyümölccsel, müzlivel , johgurttal , édes és sós péksüteményekkel, aszalt gyümölcsökkel, kávé,tea, gyümölcslével bőségben roskadozó aszalkon. A vacsora különféle sültek , köretek illetve saláták választékát kínálják, folyamatosan feltöltve a kinálatot. A vacsoránál az italért külön fizetni kell. Aki a félpanziós étkezést választja nem fog csalódni a Hotel Evilion kinálatában. Sok Vendégünk inkább a kisebb vendéglőket preferálják, amik bőséges válsztékát kínálják a görög konyhának. Üdvözlettel : Vaia idegenvezető
Dátum: 2014-01-16 21:30:05
Gémes Éva írta ekkor: 2014-01-16 07:48:36
szio két kérdésem lenne, nei porin a boltokban tudok kártyával fizetni .tudom a görögök inkább a készpénzt részesítik előnyben, a másik kérdés skiathossal kapcsolatos a 40 euróban csak a hajó út van benne ugye ?? a kaja az nincs ?? hallottam hogy reggel 5 .-kor kel kelni , ez csak a gyerkőc miatt érdekes, de szerintem ő lesz a leglelkesebb. üdv
Kedves Éva ! Kriszella volt olyan kedves és válaszolt pár felvetődött kérdésre távollétemben. A skiathosi kirándulás 40€-jában a busz transzfer és a hajóút oda-vissza útja kerül. A mai benzinárakkal számolva ezt nem is lehet olcsóbban kihozni. A gyerkőcre külön kedvezmény is van, függően a korától. Az élmény viszont feledhetetlen ! Főleg ha szerencsénk van és delfinek csapata kisér minket illetve ha egy sereg sirályt tudunk kézből megetetni egy kis elemorzsiával. Üdvözlettel : Vaia idegenvezető
Dátum: 2014-01-16 21:20:16
Kolay Krisztina írta ekkor: 2014-01-15 19:49:35
Szia! Mi tavaly szeptemberben voltunk Nei Porin. Csak jókat tudok mondani. Az utazás és a szervezés is nagyon jó volt. Nei Poriban kis boltok találhatóak. De általában ott mindent lehet kapni. Friss zöldséget, gyümölcsöt. Pékségekben finom péksütemények vannak. A partja homokos és széles. Szeptemberben kényelmesen tudtunk napozni. Az utcák tágasak. Esténként kiváló sétálgatásra, hiszen autóval alig találkoztunk. A tengerparton a homokos part mellett találhatóak a a Tavernák. Esténként csodás volt kint üldögélni a parton. A gyros kb 2,5-3 euro. suvlaki 4 euro, fagyi 1 euro. Érdemes biciklit bérelni és átmenni Platamonsra. A bicikli 1 órára 1 euro, 3 órára 2 euró. A vár nagyon szép. Fakultativ programon Skiathoson voltunk. Nekem nagyon tetszett, jó hangulatú, jó kis kirándulás volt. Skiathhos gyönyörű hely. Az apartmanok jól felszereltek. Minden megtalálható volt annyira főre ahány fős az apartman. Minden apartman közel fekszik a tengerhez. Nekünk az idegenvezető (Vaia) beach partyt szervezett szerdára, szerintem ez nagyon jól összehozta a csapatot. Olyan emberekkel találkoztunk és ismerkedtünk meg, akikkel nem is biztos hogy találkoztunk volna, hiszen másik apartmanban laktak. Összességében szerintem nagyon jól döntöttek Nei Pori mellett, biztosan nem fogtok csalódni. Remélem nyaralásotok után a Nei Pori rajongók táborában tudhatunk. Üdv
Kedves Krisztella ! Köszönöm hogy röpke távollétemben is válaszoltál a felmerülő kérdésekre! Nei Porit azoknak a kedves Vendégeinknek ajánljuk akik egy csendes , ám egy szép hosszú homokos parttal rendelkező nyaralóhelyen szeretnének pihenni. Ahogy Krisztella is írta, az apartmanok jól felszereltek ,közel fekszenek a parthoz és nem utolsó sorban minőségi házakról van szó. A Coral ház tulajdonosai messzehíresek vendégszeretetükről , a ház tiszta , rendezett , felújított és főleg közel van a parthoz. A Papa John ház a legmodernebb , szépen karbantartott apartmanház , pár utcára a parttól. A Marianna ház a központhoz van a legközelebb. Mindenkit sok szeretettel várunk ! Üdvözlettel : Vaia idegenvezető
Kolay Krisztina Dátum: 2014-01-16 20:50:28
bojlee írta ekkor: 2014-01-15 20:47:57
Kedves Krisztella! Köszönöm válaszod, és segítséged! Néha kicsit elbizonytalanodom, mert más fórumokat is olvasok, és nem mindenki dicséri Nei Porit, de bízom a döntésemben, és az észrevételeid sokat segítettek, hogy ne foglalkozzak a negatív hozzászólásokkal! Az igazság az, hogy megrögzött Sarti rajongó voltam, de a tavalyi év fordulópont volt, kicsit csalódtam. Mindent lehetett Sartin, csak pihenni nem, köszönhető a fiatal csoportok tivornyázásainak ami mindennapos volt, hajnalig tartott, és nem voltak tekintettel senkire és semmire....! Nem beszélve a falu "felújítási" munkálatairól! Azon kívül, a három gyerekünk közül a legkisebb 2 éves, és leginkább az Ó érdekeit kell szem előtt tartanunk, így hosszú keresgélés után láttam a legjobb megoldásnak Nei porit! A válaszod is csak megerősített ebben, és magam is bízom benne, hogy a Nei Pori rajongók táborába fogok tartozni a nyaralásunk után! Üdv. Fehér János
Kedves János! Ha bármire kíváncsi vagy és tudok rá válaszolni szívesen segítek. Üdv. Kriszta