Sziasztok! Minden évben Sartin nyaraltunk a családommal, idén viszont Nei Pori mellett döntöttünk! Remélem tudtok segíteni, és megválaszoltok néhány kérdést! Tudom, hogy nagyon nehéz összehasonlítani a két helyet, talán nem is lehet, de ha valaki mégis megpróbálná azt megköszönném!
Nei Pori strandja, esti élete, a környéken lévő látni valók érdekelnének, és minden más. Tudom, vannak leírások a neten, fényképek is amiket megnéztem, informálódtam az utazási irodán stb. természetesen jókat hallottam, ezért is döntöttünk Sarti helyett Nei Pori mellett. Mégis úgy érzem, hogy aki már járt ott, az tudja igazán elmesélni, és hasznos információkkal ellátni azokat akik most mennek először az Olympos riviérára. A szállásunk Papa John lesz, ami szintén érdekelne, bár oda csak aludni járunk majd. Ha van bármi árnyoldala az is nagyon érdekelne, csak őszintén. Szeretünk jókat enni, és erre kiváltképp alkalmas volt Sartin az Ovelix, ahol olcsón és nagy adagban mérték a gyros tálat stb. Van hasonló Nei Porin is amit mertek ajánlani? Ha árakat is tudna valaki felrakni, sokat segítene (éttermek, pékség, marketek ...stb. árai)
Előre is köszönöm:
Jani
Szia! Mi tavaly szeptemberben voltunk Nei Porin. Csak jókat tudok mondani. Az utazás és a szervezés is nagyon jó volt.
Nei Poriban kis boltok találhatóak. De általában ott mindent lehet kapni. Friss zöldséget, gyümölcsöt. Pékségekben finom péksütemények vannak. A partja homokos és széles. Szeptemberben kényelmesen tudtunk napozni. Az utcák tágasak. Esténként kiváló sétálgatásra, hiszen autóval alig találkoztunk. A tengerparton a homokos part mellett találhatóak a a Tavernák. Esténként csodás volt kint üldögélni a parton. A gyros kb 2,5-3 euro. suvlaki 4 euro, fagyi 1 euro.
Érdemes biciklit bérelni és átmenni Platamonsra. A bicikli 1 órára 1 euro, 3 órára 2 euró. A vár nagyon szép.
Fakultativ programon Skiathoson voltunk. Nekem nagyon tetszett, jó hangulatú, jó kis kirándulás volt. Skiathhos gyönyörű hely.
Az apartmanok jól felszereltek. Minden megtalálható volt annyira főre ahány fős az apartman. Minden apartman közel fekszik a tengerhez.
Nekünk az idegenvezető (Vaia) beach partyt szervezett szerdára, szerintem ez nagyon jól összehozta a csapatot. Olyan emberekkel találkoztunk és ismerkedtünk meg, akikkel nem is biztos hogy találkoztunk volna, hiszen másik apartmanban laktak. Összességében szerintem nagyon jól döntöttek Nei Pori mellett, biztosan nem fogtok csalódni. Remélem nyaralásotok után a Nei Pori rajongók táborában tudhatunk. Üdv