(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

lana Dátum: 2012-07-10 08:29:19
Nagyon jó hallani, milyen a kinti világ..ezek szerint a tenger is szép tiszta...én négy éve voltam és akkor gyakorta volt hínáros része...de gondolom most is van. Benzinkút pedig ha jól emlékszem Nei Pori és Platamon között van a főútra kell kimenni mindjárt. A Papa John apartmannal kapcsolatban még érdekelne, hogy wifi van? vagy lehet használni, mert feleslegesen nem cipelném a laptopot. Szóval a Vulcanót azt sokan dicsérték, de hol van a legjobb gyros? smile
Vajda Ica Dátum: 2012-07-09 18:07:37
Üdv mindenkinek! Szeptember 24-én megyünk Nei Poriba a Coral Apartmanba. Érdekelnének a tapasztalatok, nem csak a szállásról hanem hogy igy ősszel milyen a tenger, mit érdemes megnézni, és jön e akkor valaki. Köszönöm :)
Rubi László Dátum: 2012-07-09 14:54:01
Az édességeiket érdemes megkóstolni, 2 euro egy darab de nagyon finomak. Fagyi 1,20 egy gombóc, asszem ugyanaz mint az otthoni, La cremeria. Van kisvonat 3euro oda vissza Platamonasra, ott állítólag sok üzlet van lehet vásárlni is, majd este kiderül ha átmentem. Autóbérlést nem láttam sehol de attól még lehet. ATV és biciklikölcsönző több is van különböző árakban. 4 kerekű bicaj 5 euro egy órára, egy 50 cm3 es atv (quad) 7 euro az egyik helyn amásikon csak 3 órára adják 12 euróért. Vannak nagyobb cm3-ek is azok drágábbak, valamint lehet robogót is kölcsönözni. Jogsi kell azt kérik minden esetben. A robogóhoz "A" jogsit kérnek, a quad-hoz "B" autósjogsit. Az árban benne van a benzin is nem megtankolva kell visszaadni, mellesleg benzinkutat itt nem is láttam. Nagy szellős település nem olyan zsufi mint Paralia.... egyelőre ennyi, most megyek a vízbe mert meggyulladok itt a tengerparti kávézóban is olyan hőség van......
Rubi László Dátum: 2012-07-09 14:40:00
Azt elírtam, a Zefyros apartmanban vagyunk, ez a templom mellett a központban van a víztől 50 méter, a grandos apartmanok a település legszélén vannak a központtól kb 5-600 méterre a víztől kb 200méterre.Azt hogy milyenek belül azt nem tudom, sajna.... talán majd egyszer. A miénk tiszta kulturált, új.
Rubi László Dátum: 2012-07-09 14:35:43
fizetős napágyakkal amik a bárokhoz tartoznak, fogyasztás ellenében használhatóak....3 euro egy ital, pl. frappé. Ezen kívül azért van bőven hely ahol lehet napozni. de ajánlom a napernyőt mert éget a nap, eleve barnán jöttem ide és így is megégetem.A párom az 50-es naptej mellett is leégett. A víz lassan mélyül lehet pancsolni kényelmesen, kb 30 méternél ér nyakig, nekem....halak vannak, de más élőlény itt a homokos part miatt nincs.