(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Hevesi Tímea Dátum: 2015-02-10 10:59:45
Grand Marcsi írta ekkor: 2015-02-10 09:06:18
Kedves Tímea! Egy darabig a kisbuszunkkal fel tudunk jutni a hegyre,de onnan gyalogosan folytatjuk a túránkat ami oda-vissza 6 km. Velünk tartasz,és majd a kilátóig eljössz velünk onnan is szép a kilátás,és ha már ott nem bírod a túrát ott maradsz amíg visszaérünk,vagy visszasétálsz a kisbuszunkhoz. Ezt majd ott eldöntöd..de kár lenne ha kihagynád szerintem. Addig is gyakorolhatod az emeletezést..a látvány mindent megér! smile smile üdv Marcsi smile
Nagyon szépen köszönöm az infót, szép napot!
Grand Marcsi Dátum: 2015-02-10 09:20:02
Vári Gabriella írta ekkor: 2015-02-08 21:50:10
Szia Marcsi! Érdeklődnék,hogy május 22.-én megyek csoporttal..ilyenkor milyen idő várható? Milyen a part? Szórakozási lehetőség? Hermes apartmannál első emeleti szobáktól van csak erkély? Milyen távolságra vannak egymástól az apartmanok? Köszönöm válaszod, de majd szerintem mailban is megkereslek, üdv : Gabi
Szia Gabi! Az esti sétákhoz,kiruccanásokhoz, még szükséges a pulcsi de a napközbeni hőmérséklet 30 fok körül mozog,így már akkor is szépen le lehet barnulni! A víz hőmérséklete 20 fok körül szokott lenni,de előtte majd nézd te is a www.freemeteo.gr-en a várható időjárást. Május közepén már a szórakozó helyek is kinyitnak és a bárok is,ne aggódj,fölkészítem őket a fogadásotokra.A partunk is változatos,itt olvashattál róla a honlapunkon. Van sekélyebb és mélyebb szakasza,sóderes,köves,és homokosabb is. Minden házunk,minden apartmanjához tartozik erkély! Az apartmanok egymástól 5 percre találhatóak! Várom ,ha lesz még ,a kérdéseidet e-mailben. Szeretettel várlak majd benneteket! üdv Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2015-02-10 09:06:18
Hevesi Tímea írta ekkor: 2015-02-06 13:06:13
Szia Marcsi! Érdeklődni szeretnék, hogy az Ainosi hegyi túrán az 1628 méter magasságot gyalokosan kell megtenni vagy egy részéig felmegy az autóbusz, érdekelne hogy kb hány métert kell gyalogosan megtenni? Meg körülbelől hány óra alatt érünk fel a csúcsra? Azért kérdezem, mert soha nem szoktam túrázni, pl most felgyalogoltam az 5.-ik emeletig és fulladtam alig kaptam levegőt ,sokat dohányzom sajnos, és 2 km-es városi sétán is elfáradok fulladok.Nem biztos sajnos ,hogy bírnám, biztos sok pihenőre lenne szükségem és nem szivesen hátráltatnám a többieket. Köszönöm szép napot kívánok!
Kedves Tímea! Egy darabig a kisbuszunkkal fel tudunk jutni a hegyre,de onnan gyalogosan folytatjuk a túránkat ami oda-vissza 6 km. Velünk tartasz,és majd a kilátóig eljössz velünk onnan is szép a kilátás,és ha már ott nem bírod a túrát ott maradsz amíg visszaérünk,vagy visszasétálsz a kisbuszunkhoz. Ezt majd ott eldöntöd..de kár lenne ha kihagynád szerintem. Addig is gyakorolhatod az emeletezést..a látvány mindent megér! smile smile üdv Marcsi smile
Vári Gabriella Dátum: 2015-02-08 21:50:10
Szia Marcsi! Érdeklődnék,hogy május 22.-én megyek csoporttal..ilyenkor milyen idő várható? Milyen a part? Szórakozási lehetőség? Hermes apartmannál első emeleti szobáktól van csak erkély? Milyen távolságra vannak egymástól az apartmanok? Köszönöm válaszod, de majd szerintem mailban is megkereslek, üdv : Gabi
Hevesi Tímea Dátum: 2015-02-08 20:25:24
Kovács Sándor írta ekkor: 2015-02-08 19:57:03
2012-ben egy közel hetvenéves házaspár jött velünk, a "lazább" útvonalon. Kibírták, mondjuk nem dohányoztak.Jó darabig felvisz a busz. Utána murvás úton lehet sétálni, majd amolyan korláttal ellátott szerpentinszerűen kialakított, néhol lépcsős gyalogúton lehet felmenni a csúcsra. Fák között kanyarog, nem szakadék szélé, eltévedni nem lehet. :) A néhány utolsó méter csak az igazán meredek, de a kilátás kárpótol a kifulladásért. :) Kár lenne kihagyni, ahogy a naplementét is, utána.
Nagyon szépen köszönöm az információt. Akkor reménykedem, hogy talán azért közel 40 évesen talán nekem is van olyan kondim, mint egy közel hetvenévesnek:) Annak meg külöm örülök, hogy nem a szakadék szélén kell menni. Nem tehetek róla hogy annyira tériszonyos vagyok és félek, ezt csak azok az emberek tudják igazából átélni, akik ugyan ezzel a gonddal küszködnek. Mégegyszer köszönöm nagyon hasznos volt számomra ez az információ.