(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Kovács Sándor Dátum: 2015-02-08 19:57:03
Hevesi Tímea írta ekkor: 2015-02-06 13:11:21
Érdekelne olyan emberek véleménye is, akik részt vettek már ezen a túrán, és nem edzettek, dohányoznak mennyire bírták az utat. Persze olyan emberekkel, akik túráznak, aktív életet élnek, edzésben vannak, nem hasonlíthatom össze magam.Köszönöm tényleg várom a véleményeket szép napot mindenkinek!
2012-ben egy közel hetvenéves házaspár jött velünk, a "lazább" útvonalon. Kibírták, mondjuk nem dohányoztak.Jó darabig felvisz a busz. Utána murvás úton lehet sétálni, majd amolyan korláttal ellátott szerpentinszerűen kialakított, néhol lépcsős gyalogúton lehet felmenni a csúcsra. Fák között kanyarog, nem szakadék szélé, eltévedni nem lehet. :) A néhány utolsó méter csak az igazán meredek, de a kilátás kárpótol a kifulladásért. :) Kár lenne kihagyni, ahogy a naplementét is, utána.
Hevesi Tímea Dátum: 2015-02-06 13:11:21
Érdekelne olyan emberek véleménye is, akik részt vettek már ezen a túrán, és nem edzettek, dohányoznak mennyire bírták az utat. Persze olyan emberekkel, akik túráznak, aktív életet élnek, edzésben vannak, nem hasonlíthatom össze magam.Köszönöm tényleg várom a véleményeket szép napot mindenkinek!
Hevesi Tímea Dátum: 2015-02-06 13:06:13
Szia Marcsi! Érdeklődni szeretnék, hogy az Ainosi hegyi túrán az 1628 méter magasságot gyalokosan kell megtenni vagy egy részéig felmegy az autóbusz, érdekelne hogy kb hány métert kell gyalogosan megtenni? Meg körülbelől hány óra alatt érünk fel a csúcsra? Azért kérdezem, mert soha nem szoktam túrázni, pl most felgyalogoltam az 5.-ik emeletig és fulladtam alig kaptam levegőt ,sokat dohányzom sajnos, és 2 km-es városi sétán is elfáradok fulladok.Nem biztos sajnos ,hogy bírnám, biztos sok pihenőre lenne szükségem és nem szivesen hátráltatnám a többieket. Köszönöm szép napot kívánok!
Grand Marcsi Dátum: 2015-02-05 20:28:45
Beatrix írta ekkor: 2015-02-04 18:39:29
Kedves Marcsi! Június elején milyen az idő?
Kedves Beatrix! Altalaban 30 fok folott szokott lenni a levego homerseklete...eso nelkul. A viz homerseklete is korulbelul akkorra mar 21 fok korul merheto,de a sekelyebb reszeknel 23 is erezheto..es gyonyoru viragos es zold mindenhol a taj! Az aktualis idojarast indulas elotte a www.freemeteo.gr en ellenorizheted. Remelem tudtam segiteni! udv Marcsi
Czakó Tímea Dátum: 2015-02-04 21:47:51
Kedves Beatrix! Ami 2014-ben vagy akár 2013-ban 2012-ben időjárás szempontjából volt, szerinted 100%-al meg lehet jósolni hogy most mi leszí?? Nagyon közeli rokonaim élnek kint ott, erre még Ők sem mernének pontos választ adni. Készülj arra, hogy kellemes nyári időjárás lesz, fázni nem fogtok nap közben, de a tenger még talán nem lesz "húú de meleg kategória". De akár milyen is lesz a hőmérséglet, jól fogjátok érezni magatokat, annak ellenére, hogy a szezon előtti olcsó utaknak is meg van vagy meg lehet a hátránya, illetve a előnye.