(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Hevesi Tímea Dátum: 2015-01-14 23:40:58
Kedves Marcsi! Mindig eszembe jut mèg valami.Június 5.-èn utazom Kefalóniára èrdekelne hogy ott az mennyire előszezon azèrt már akkor van èlet vagy nsgyon csendes?Èttermek nagyrèsze nyitva tart? Köszönöm Üdvözlet!
Hevesi Tímea Dátum: 2015-01-14 22:52:23
Kedves Marcsi! Ma foglaltam le Kefaloniára az utat teljesen fel vagyok dobva a fórumokat böngèszem.Azt szeretnèm megkèrdezni hogy Skálán van e olyan part szakasz;ahol lassan mèlyül a tenger ès ez milyen messze van a Hermas apartmantól?.A Mounda beacről már olvastam de gyalog az elèg messze van valami közelebbire gondolok.Pl voltam Sartin ès ott egy kis sètával lehetett lassan mèlyülő partszakaszt találni.Köszönöm szèp estèt!Ja ès amièrt megtetszett nekem Kefalonia a sok csodálatos fènykèp amit tavsly a Grand Tours feltöltött a facebookra.Köszönet èrte !Üdvözlet Timi
Hevesi Tímea Dátum: 2015-01-14 22:39:29
Kedves Marcsi! Ma foglaltam le Kefalóniára az utat
Grand Marcsi Dátum: 2015-01-14 15:54:11
Varga E Tünde írta ekkor: 2015-01-13 22:34:40
Kedves Marcsi! Érdeklődnék, hogy Skalán milyen az éjszakai élet? Van szórakozási lehetőség? (Gondolok itt, a késő estig nyitva tartó bárokra, pubokra? Előre is köszönöm a válaszod. Üdv: Tünde :)
Kedves Tunde! A foszezonban nagyobb a nyuzsges es tobb rendezveny,party van Skalaban.Van par pub es koktel bar ,szorakozo hely is de clubok kicsit a perem keruletere szorultak Skalanak hogy a pihenni vagyok igenyeit is kielegitsek. udv Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2015-01-14 15:49:11
Erika írta ekkor: 2015-01-13 18:08:58
Kedves Marcsi! Még lenne egy olyan kérdésem, mert nem voltam még buszos utazáson, hogy ha busszal megyünk, akkor a fakultatív programok milyen módon elérhetőek számunkra. Onnan Skala-ról indulunk együtt reggel, vagy teljesen független tőletek?
Kedves Erika! Az erkezes napjan a megbeszelesen mindenrol,tobbek kozott a fakultativ programokrol is reszletesen beszelek amire mar ezt kovetoen be is lehet fizetni ,aki reszt szeretne venni ezeken.Skalabol indulunk minden kirandulasra egyutt termeszetesen,mivel minden kirandulast en viszek a csoportunknak. Jo utat majd nektek Erika ! udv Marcsi