(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2015-01-17 18:32:31
Hevesi Tímea írta ekkor: 2015-01-17 15:37:28
Kedves Marcsi még annyit szeretnék, ha megkérhetlek arra, hogy leírnád melyik napon milyen fakultatív programok lesznek, ha már esetleg tudjátok.Köszönöm smile
Kedves Timi! Az elozo kerdesedre valaszolva..az Ainos hegyi turahoz nem kell kulonosebb kondicio foleg ha szeretsz turazni...a tura szakaszanak van biztonsagos vagy extremebb utja...majd ott te eldontod melyiken akarsz jonni velunk.... Csak edzocipot hazzal es pulcsit mert a hegyen hideg lesz majd. A tavalyi programot tudom neked leirni....egyenlore nem tudom hgy iden fog e valtozni... Ha barmi valtozas lesz majd itt a forumon jelzem. Hetfon ~ Szigettura~ egesznapos Kedden~ de~ Myrtos beachen strandolas ~ este~ Argostoli by night Szerdan~de~ Zakznthos hajoval~ du~ Ainos hegyi tura Csutortok~de~Fiscardo hajoval~ este~Gorog est Pentek~Ithaka hajoval Szombat valtas. Remelem tudtam segiteni... udv Marcsi
Hevesi Tímea Dátum: 2015-01-17 15:37:28
Kedves Marcsi még annyit szeretnék, ha megkérhetlek arra, hogy leírnád melyik napon milyen fakultatív programok lesznek, ha már esetleg tudjátok.Köszönöm smile
Hevesi Tímea Dátum: 2015-01-17 14:08:28
Kedves Marcsi! Érdeklődöm, hogy kimondottan a Zakhintosi hajókirándulásnál konkrétan mennyi időt töltünk a Navagiónál van idő egy kis fürdésre is?Ott nagyon meg szeretnék mártózni. A másik kérdésem meg az Ainai hegyi túra mennyire veszélyes vannak ilyen nagyon keskeny útszakaszok? Elég tériszonyos vagyok, de imádom a hegyvidéket is. Meg mennyire kell edzettnek lenni? Nem vagyok hozzá szokva a sporthoz és eléggé sokat is dohányzom, nem tudom hogy bírnám, nem szeretném hátráltatni a csapatot, viszont nagyon szivesen befizetnék az Ainai hegyi túrára is. Köszönöm Üdv Timi
Orsi Dátum: 2015-01-16 19:45:00
Hevesi Tímea írta ekkor: 2015-01-16 19:16:10
Kedves Krisztina!Nagyon szépen köszönöm a kedvességed! Rá vagyok kattanva a Navaggiora, nagyon tetszik. Ittakát és Fiscardót már tavaly volt szerencsém látni. Lefkadán nyaraltam és fakultatív hajókirándulás keretében megnéztük Porto Katsikit-Egremnit-Fiskardót és Ittakát. Valóban nagyon szép volt.
Szia Timi! Igaza van Krisztinának, Zakynthos megér egy külön nyaralást. Tavaly mi ott töltöttünk 1 hetet, át akartunk menni Kefalóniára, de az idegenvezető lebeszélt bennünket. Azt mondta, hogy ismerjük meg Zakynthost, jövőre meg jöjjünk vissza Kefalóniára. Hát szót fogadtunk és megyünk smile , biztos vagyok benne, hogy hatalmas élmény lesz ez is.
Hevesi Tímea Dátum: 2015-01-16 19:16:10
Kaló Krisztina írta ekkor: 2015-01-16 18:46:17
Kedves Timi! Bár nem nekem címezted, de ha érdekel a véleményem szívesen megosztom. Mi autóval mentünk ki, így a fakultatívok közül csak az ithakai programon vettünk részt. Az nagyon szép volt, tudom ajánlani. Talán Zakinthos helyett inkább ezt ajánlanám. Zantén ugyanis annyi a látnivaló, hogy megér egy külön nyaralást. Mi ott is 2 hétig voltunk, ugyanúgy mint Kefalonián, de mindkét szigetre újra szívesen mennék. Van ami annyira tetszett, h. újra látni kell és sok minden kimaradt, még a két hét sem volt elég. Az Ainost viszont ne hagyjátok ki, nagyon szép és szerintem nem kell különösebb edzettség hozzá. A Hermes apartmannal is elégedettek voltunk. Tiszta volt, rendes és annyi személyre ahány ágyas az alapvető dolgokkal felszeret. Ha bármi érdekel szívesen segítek. Kriszti
Kedves Krisztina!Nagyon szépen köszönöm a kedvességed! Rá vagyok kattanva a Navaggiora, nagyon tetszik. Ittakát és Fiscardót már tavaly volt szerencsém látni. Lefkadán nyaraltam és fakultatív hajókirándulás keretében megnéztük Porto Katsikit-Egremnit-Fiskardót és Ittakát. Valóban nagyon szép volt.