Kedves Timi! Bár nem nekem címezted, de ha érdekel a véleményem szívesen megosztom. Mi autóval mentünk ki, így a fakultatívok közül csak az ithakai programon vettünk részt. Az nagyon szép volt, tudom ajánlani. Talán Zakinthos helyett inkább ezt ajánlanám. Zantén ugyanis annyi a látnivaló, hogy megér egy külön nyaralást. Mi ott is 2 hétig voltunk, ugyanúgy mint Kefalonián, de mindkét szigetre újra szívesen mennék. Van ami annyira tetszett, h. újra látni kell és sok minden kimaradt, még a két hét sem volt elég. Az Ainost viszont ne hagyjátok ki, nagyon szép és szerintem nem kell különösebb edzettség hozzá. A Hermes apartmannal is elégedettek voltunk. Tiszta volt, rendes és annyi személyre ahány ágyas az alapvető dolgokkal felszeret. Ha bármi érdekel szívesen segítek. Kriszti
Kedves Krisztina!Nagyon szépen köszönöm a kedvességed! Rá vagyok kattanva a Navaggiora, nagyon tetszik. Ittakát és Fiscardót már tavaly volt szerencsém látni. Lefkadán nyaraltam és fakultatív hajókirándulás keretében megnéztük Porto Katsikit-Egremnit-Fiskardót és Ittakát. Valóban nagyon szép volt.