(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Kaló Krisztina Dátum: 2015-01-16 18:46:17
Hevesi Tímea írta ekkor: 2015-01-16 17:24:53
Kedves Titusz ! Akkor mi már biztosan fogunk találkozni smile Először mentek Kefalóniára? Szeretnétek majd autót bérelni? Nekem nincs jogsim, de már egy csomó fakultatív programot kinéztem magamnak. Szeretnék elmenni Zakhintosra, akkor a szigettúra és a Mirtos beach. Még az Aini hegyi túrán gondolkozom arra is szivesen elmennék, csak nem tudom mennyire kell edzettnek lenni mennyire bírnám , azt majd meglátom.De sokat kell még várni soká lesz június eleje. Én a Hermesbe az első emeleten leszek smile nem tudom hogy szomszédok leszünk e vagy nem majd elválik smile Ti hova szeretnétek elmeni? Üdv Timi
Kedves Timi! Bár nem nekem címezted, de ha érdekel a véleményem szívesen megosztom. Mi autóval mentünk ki, így a fakultatívok közül csak az ithakai programon vettünk részt. Az nagyon szép volt, tudom ajánlani. Talán Zakinthos helyett inkább ezt ajánlanám. Zantén ugyanis annyi a látnivaló, hogy megér egy külön nyaralást. Mi ott is 2 hétig voltunk, ugyanúgy mint Kefalonián, de mindkét szigetre újra szívesen mennék. Van ami annyira tetszett, h. újra látni kell és sok minden kimaradt, még a két hét sem volt elég. Az Ainost viszont ne hagyjátok ki, nagyon szép és szerintem nem kell különösebb edzettség hozzá. A Hermes apartmannal is elégedettek voltunk. Tiszta volt, rendes és annyi személyre ahány ágyas az alapvető dolgokkal felszeret. Ha bármi érdekel szívesen segítek. Kriszti
Hevesi Tímea Dátum: 2015-01-16 17:24:53
Kedves Titusz ! Akkor mi már biztosan fogunk találkozni smile Először mentek Kefalóniára? Szeretnétek majd autót bérelni? Nekem nincs jogsim, de már egy csomó fakultatív programot kinéztem magamnak. Szeretnék elmenni Zakhintosra, akkor a szigettúra és a Mirtos beach. Még az Aini hegyi túrán gondolkozom arra is szivesen elmennék, csak nem tudom mennyire kell edzettnek lenni mennyire bírnám , azt majd meglátom.De sokat kell még várni soká lesz június eleje. Én a Hermesbe az első emeleten leszek smile nem tudom hogy szomszédok leszünk e vagy nem majd elválik smile Ti hova szeretnétek elmeni? Üdv Timi
Grand Marcsi Dátum: 2015-01-16 10:02:34
Hevesi Tímea írta ekkor: 2015-01-14 22:52:23
Kedves Marcsi! Ma foglaltam le Kefaloniára az utat teljesen fel vagyok dobva a fórumokat böngèszem.Azt szeretnèm megkèrdezni hogy Skálán van e olyan part szakasz;ahol lassan mèlyül a tenger ès ez milyen messze van a Hermas apartmantól?.A Mounda beacről már olvastam de gyalog az elèg messze van valami közelebbire gondolok.Pl voltam Sartin ès ott egy kis sètával lehetett lassan mèlyülő partszakaszt találni.Köszönöm szèp estèt!Ja ès amièrt megtetszett nekem Kefalonia a sok csodálatos fènykèp amit tavsly a Grand Tours feltöltött a facebookra.Köszönet èrte !Üdvözlet Timi
Kedves Timi! A vendegeimnek akik nem tudnak uszni , a Skala beach jobb oldali reszet szoktam javasolni...kozel a sziklakhoz..egy kicsit sekelyebb ott a viz. A Moynda beach 45 setalva megteheto...ha nem vagy rest.. Juniusban is mar nyitva lesz minden etterem ne aggodj ,es lesznek barok is nyitva... A legnyuzsibb forgataga Skalanak a juli...augusztus mint mindenhol ...de mindenki csak jol erezheti magat.... Mindig mondom mindenkinek, Kefalonia megunhatatlan es a legnagyobb a Jon szigetek kozott,csodalatos latnivaloival! Aki nem hiszi jarjon utana! Varlak majd szeretettel benneteket! udv Marcsi
Orsi Dátum: 2015-01-15 22:20:02
Kedves Hevesi Timi! Úgy tűnik utastársak leszünk, és még lehet, hogy szomszédok is a Hermesben smile . Már nagyon kíváncsiak vagyunk Kefalóniára. Mi most megyünk negyedik alkalommal június elején Görögországba, nekünk nagyon bejött ez a dátum. smile . Addig is jó fórumozást, üdv mindenkinek! Titusz
Nagy Mária Dátum: 2015-01-15 00:52:26
Kedves Erika ! Bár az egy hét nagyon gyorsan el tud telni, s amikor üdülni, nyaralni megyünk mindent szeretnénk, kirándulni, pihenni, napozni, de leginkább még nem hazaindulni, amikor elszállnak a csodaszép napok. Nem lesz rövid a buszos út, de meglátod kényelmesen, biztonságban fog eltelni, mert ennél az utazási irodánál az a ,,szokás,, hogy minden leírtat és megajánlottat korrekt módon betartanak. Az én meglátásom, hogy minden fakultatív programra érdemes elmenni, mert rengeteg csodaszép látnivalót tartogat és sok-sok információ és ismeret birtokába jutsz a kifogástalanul felkészült idegenvezetés által. Abban is biztos vagyok, hogy az ottlét alatt keletkező kérdésekre, bizonytalanságokra megnyugtató, pontos, segítőkész válaszokat fogsz kapni, még ha az más utastársak szemében ,,kétforintos,, kérdésnek számít is. A tegnapi napon a fakultatív programokkal kapcsolatos kérdésedre szóló ,,válasz,, finoman fogalmazva értetlenséget váltott ki nálam is, mert hiszen ez a fórum nem a feltett kérdések és a mögötte álló ember minősítéséről szól, hanem a tapasztalatok megosztásáról, egymás segítéséről és a jó hangulatról. De hát tudod, legrosszabb annak, aki ezt nem tudja!!! Legyen nagyon szép a nyaralásotok ! üdv. Mária smile smile smile