(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Fáth Rita Dátum: 2015-01-12 21:06:03
Grand Marcsi írta ekkor: 2015-01-12 18:36:41
Kedves Rita Tobb otletem is van,ti majd eldontitek melyik lesz szamotokra az elfogadhato. 1.Egy ketlegteru negyagyast bereltek a Renieri szallasunkrol...pl.a 32 es ami fekvesileg is dk. es a masik szobaja dny. i igy a mama nem halhat semmit. 2. A Hermesz szallasunkon,vannak 3 agyas szobaink, amiben tavol van a dupla agytol a harmadik kulon agy.Sok programot csinaltok a mamanak hogy ti egyedul maradhassatok. 3. A leg egeszsegesebb a tobbi kozul ha kulonallo szobaba megy a mama...indulasig meg talalhat tarsat maganak..akar baratnot is. Igy ket agyas szobakbol is van valasztek..ami nektek tetszik...azt valasszatok.. Remelem tudtam segiteni Minden jot indulasig udv Marcsi
Kedves Marcsi! Köszönöm a választ, közben megszületett a döntés, jön velünk édesanyám húga is :) és már le is foglaltunk 2-2ágyas szobát a Mi abeli apartmanban szeptember 5-től :) Már nagyon várjuk :) Üdvözlet, Rita
Grand Marcsi Dátum: 2015-01-12 19:09:09
Muszula Tímea írta ekkor: 2015-01-12 17:07:22
Kedves Marcsi! Ma befizettem a Mi Abeli apartmanba smile úgyhogy szeptember 20-án érkezünk smile . Majd biztos rengeteg kérdésem lesz addig smile Első az lenne, hogy az apartmanban a 13-as szoba pontosan merre néz, mert azt írja, hogy oldalra tenger felé, utca felé vagy pont a másik irányba? Autót mennyiért lehet bérelni egy napra? Van esetleg olyan étterem ami büfés jellegű, Zakynthoson volt és azt nagyon szerettük, befizettünk egy összeget és annyi mindent meg tudtunk kóstolni.Ez a kagylós partszakasz milyen messze található Skalatól? Azt írja, hogy gyorsan mélyül a víz ez mit jelent kb hány méterre lehet besétálni a vízbe, hogy ne lepjen el a víz. smile Előre is köszönöm a válaszokat smile
Kedves Timi! A 15 es 14 es szobak neznek az utcara...a 13 as szoba egy zart kertre nez..de kilepve a teraszra es balra tekintve lathato egy kis utcareszlet is. Nincsen bufe rendszeru etkeztetes Skalaban csak a szallodakban. Itt mindenrol reszletes infot kaptok majd tolem elso nap. Az autoberlesek idei arairol majd ha majus elejen kierek ..irni fogok..es minden ujdonsagrol termeszetesen. A Mounda beach 4km tolunk ...a mi partunknal 4 lepes utan melyul lassan a viz...remelem azert tudtok uszni..... Minden jot addig is! udv Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2015-01-12 18:36:41
Fáth Rita írta ekkor: 2015-01-11 15:04:27
Kedves Marcsi! Mi 3an szeretnénk menni Kefaloniára idén párommal és édesanyámmal. Az lenne a kérdésem, hogy van e olyan szoba valamelyik apartnamban ahol 3an elférünk és két légterű? Valahogy meg lehet ezt oldani? Nagyon szépen köszönöm válaszát előre is. Üdvözlettel, Rita
Kedves Rita Tobb otletem is van,ti majd eldontitek melyik lesz szamotokra az elfogadhato. 1.Egy ketlegteru negyagyast bereltek a Renieri szallasunkrol...pl.a 32 es ami fekvesileg is dk. es a masik szobaja dny. i igy a mama nem halhat semmit. 2. A Hermesz szallasunkon,vannak 3 agyas szobaink, amiben tavol van a dupla agytol a harmadik kulon agy.Sok programot csinaltok a mamanak hogy ti egyedul maradhassatok. 3. A leg egeszsegesebb a tobbi kozul ha kulonallo szobaba megy a mama...indulasig meg talalhat tarsat maganak..akar baratnot is. Igy ket agyas szobakbol is van valasztek..ami nektek tetszik...azt valasszatok.. Remelem tudtam segiteni Minden jot indulasig udv Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2015-01-12 18:22:59
Tomposné Andi írta ekkor: 2015-01-11 07:37:20
Kedves grand Marcsi!Szeretném megkérdezni,hogy idei új apartmanotok a Mi Abeli mennyire hangos és mennyire érezni a tavernából érkező illatokat?
Kedves Andi Nem nagy forgalmu az etterem es Skala jellemzoen figyel arra hogy ejfel utan ne legyen hangos. Minden szorakozohelyet a telepules kulso szelehez tettek hogy a turistakat ne zavarjak. Elso evunk ezzel az apartmannal...nem lesz gond az illatokkal sem szerintem... A terger a pineafenyo liget miatt csak resnyire lathatok,de kozel a viz erdemesebb a partrol gyonyorkodni benne. udv Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2015-01-12 17:55:21
Csordás Szilvia írta ekkor: 2015-01-10 16:27:30
Kedves Marcsi! Az Anna apartman 3 fős galériás stúdióiban mindhárom ágy fent van, vagy kettő fent-egy lent az elosztás? Köszönöm!
Kedves Szilvia Mind a harom agy az emeleten talalhato,egy . udv Marcsi